Arkadaslar bilgisayarimda sağ krik yapip kişilertir dediğim zaman explorer.exe hatasi ile karsilasiorum bunun nedeni ne olabilir acaba nasi cözebilirim
muhtemelen explorera yapışmış bir malware vardır combofix ile tarat makineyi
ALAKASI YOK SIMDI BURDA KARDESIMIZIN SORUNU SAG TUS YAPARKEN EXPLORER.EXE ALIYOR BUNU COZUMU ILK ONCE COMBOFIX INDIR SONRA PC NIZI GUVENLI KIPTE ACIN SONRA COMBIFIXLE GUVENLI KIPTE CALISTIRIN TAMAMLASIN SORUNUN KOKTEN COZULSUN AMA ONEMLI NOT OLARAK SOLIM ISLETIM SISTEMINDEN GIDECEK DOSYA PC NIN KASMA SORUNU OYUNLARDA SIKINTI SORUNU YASARSIN BENIM TERCIHIM SIFIRDAN XP VEYA VISTA WINDOWS 7 MI ISTIOSUN ORASINI BILMEM TERCIH SENIN YENIDEN KUR DERIM UGRASMA :)
virüs yok pc de ama galiba format aticam
Büyük harfe dikkat Genelde regeditten halledilir böyle sorunlar
cok tesekkürler ama farklı cozumler varmi acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: ReDLaW
Selam Keşke kullandığınız Windows sürümünü yazsaydınız da ona göre fikir yürütseydik kardeş..
quote:
zolderesmans ALAKASI YOK SIMDI BURDA KARDESIMIZIN SORUNU SAG TUS YAPARKEN EXPLORER.EXE ALIYOR BUNU COZUMU ILK ONCE COMBOFIX INDIR SONRA PC NIZI GUVENLI KIPTE ACIN SONRA COMBIFIXLE GUVENLI KIPTE CALISTIRIN TAMAMLASIN SORUNUN KOKTEN COZULSUN AMA ONEMLI NOT OLARAK SOLIM ISLETIM SISTEMINDEN GIDECEK DOSYA PC NIN KASMA SORUNU OYUNLARDA SIKINTI SORUNU YASARSIN BENIM TERCIHIM SIFIRDAN XP VEYA VISTA WINDOWS 7 MI ISTIOSUN ORASINI BILMEM TERCIH SENIN YENIDEN KUR DERIM UGRASMA :)
Birkaç başlıkta sürekli BÜYÜK HARF kullanarak çözüm yazmaya çalışıyorsunuz. Bunun bağırmak anlamına geldiğini herhalde bilmiyor sunuz? O zaman bu yazıyı okuduktan sonra, tümleşik Türkçe metin yazacağınıza inanıyorum..
Kardeş kör değiliz ve büyük harfleri okumak gözleri daha da yorduğundan kimse yorumunuzu dikkate almayacaktır! Kolay gelsin..
Kardeşim regeditte ısrarcıyım hep oluyor bendede bir kaç defa karşılaştım.mevcut virüs senin oraya girmeni engelliyor regeditteki değeri senin bilgin olmadan değiştirdi.Büyük harf konusunda üstadın dediği çok doğru katılıyorum yardımdan çok kuru gürültü gibime geliyor.Daha nazik ince olunması gerektiği inancındayım
Saygılarımla
quote:
Orijinalden alıntı: Bay_KG
quote:
Orijinalden alıntı: ReDLaW
Selam Keşke kullandığınız Windows sürümünü yazsaydınız da ona göre fikir yürütseydik kardeş..
quote:
zolderesmans ALAKASI YOK SIMDI BURDA KARDESIMIZIN SORUNU SAG TUS YAPARKEN EXPLORER.EXE ALIYOR BUNU COZUMU ILK ONCE COMBOFIX INDIR SONRA PC NIZI GUVENLI KIPTE ACIN SONRA COMBIFIXLE GUVENLI KIPTE CALISTIRIN TAMAMLASIN SORUNUN KOKTEN COZULSUN AMA ONEMLI NOT OLARAK SOLIM ISLETIM SISTEMINDEN GIDECEK DOSYA PC NIN KASMA SORUNU OYUNLARDA SIKINTI SORUNU YASARSIN BENIM TERCIHIM SIFIRDAN XP VEYA VISTA WINDOWS 7 MI ISTIOSUN ORASINI BILMEM TERCIH SENIN YENIDEN KUR DERIM UGRASMA :)
Birkaç başlıkta sürekli BÜYÜK HARF kullanarak çözüm yazmaya çalışıyorsunuz. Bunun bağırmak anlamına geldiğini herhalde bilmiyor sunuz? O zaman bu yazıyı okuduktan sonra, tümleşik Türkçe metin yazacağınıza inanıyorum..
Kardeş kör değiliz ve büyük harfleri okumak gözleri daha da yorduğundan kimse yorumunuzu dikkate almayacaktır! Kolay gelsin..
windows 7
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme