Şimdi Ara

Explorer 8 veya Hernagi Bir Tarayıcı Açtığımda Pc Çok Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Son Bir Kaç Aydır Explorer 8 veya Firefox veya Chrome Açtığımda Pc'de İnanılmaz Bir Kasıntı Oluyor Önceden Hiç Böyle Birşey Olmazdıı Nette Biraz Araştırma Yaptım Sanırım Aynı Sorunu Yaşan Ama Çözüm Bulamayan Bir Sürü Kişi Var.

Pazartesi Günü Sırf Bu Yüzden İşten Gelince Pc'nin içini Açtım Bütün Herşeyini Söktüm İşlemcisine Ana Kartına Kadar Herşeyini Parçaladım Fanlarını Tek Tek Çıkarttım Hava Tuttum Hatta Hafif Nemli Bezle Pervane Kısımlarını Sildim Gıcır Gıcır Yaptım Belki Isınmadan Kaynaklanan Bir Sorundur Diye Ama Isınmayla Alakası Yok Hem Okadar Temizlik Yaptım Hemde Kasa Hemen Canım Dibinde Duvarın Yanında Duruyor ve Bu Oda Gerçekten Çok Soğuk :D Ben Bile Donuyorum :)

Ama Ne Yaptıysam Sorunu Çözemedim Az Sonra Elimdeki Eski Xp Cd'sini Kurcam Hatta Bulabilsem Sp2 Yi Kurcam Ama Explorer 8 Değil 6 Olan Xp Kurcam ve Güncelleme Yapmadan Birde Öyle Deniycem Bakalım.

Tabi Bu Arada Sizinde Cevaplarınızı Bekliyorum.

Yardım Edecek ve Çözüm Bulmam İçin Fikir Önerecek Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkür Ederim.

• Format iyi bir seçenek olabilir.Sizin atacağınız formattan sonra durumu gözlemleyin ve ondan sonra konuşalım.Daha sağlıklı olur

Ama sen format atmayayım diyorsan söyle önce burada tartışalım.
  • CCleaner isimli programı kur bilgisayarını bir tarat .

Birde ram'in falan hakkında bilgi ver
  • görev yöneticisini açınca ieuser exe diye bir şey çıkıyor galiba ona bu reklam spamlarından okadar şey geliyorki ie kasıyor sonra iki güncelleme yüklendi pcye kendine geldi gibi ama ben hala olay ayrıntısını çözemedim ieuseri sonlanrınca indir me yapılmıyor ama sayfa geçişleri hızlanıyor
  • Pc ye defalarca format attım normal xp kurdumn modifiyeli xp seçeneklerini kurdum hatta pcyi tamamen parçaladım işlemcisine fanına ve diğer fanlara kadar herşeyi çıkarttım temizledim ek yedek fan taktım ama sorun genede düzelmedi explerer ve diğer tarayıcılarda kasıntı hala devam ediyor.

Diyorumki acaba Yeni ekran kartı almıştım bu ekran kartı yüzündenmi yapıyor powermi güçsüz kalıyor.

Pc nin everst çıkış özeliklerinin direk resmini yüklüyorum.

Explorer 8 veya Hernagi Bir Tarayıcı Açtığımda Pc Çok Kasıyor

Normalde Pc de 2 Gb Ram Var Belki İki Ayrı Ram Yüzünden Kasıyordur Diye Diğer Ramı Söktüm ve Geri Takmaya Üşendiğim için 1 Gb Ramla Devam Ediyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral_barmen -- 23 Ocak 2010; 19:15:54 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.