Şimdi Ara

Exper teknik servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar laptopu teknik servise yolladım ... Daha önce Exper teknik servisine laptopunu yollayan var mı ?? Kaç günde gelir ???

• quote:

Orijinalden alıntı: ghimco

Arkadaşlar laptopu teknik servise yolladım ... Daha önce Exper teknik servisine laptopunu yollayan var mı ?? Kaç günde gelir ???

Sorun nedir birde nerede oturuyorsunuz servis uzak mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Arkadaşlar laptopu teknik servise yolladım ... Daha önce Exper teknik servisine laptopunu yollayan var mı ?? Kaç günde gelir ???

Hocam hatırlarsanız siz de yardımcı olmaya çalışmıştınız ... Gt 540 m ''windows sorun bildirdiğinden bu aygıtı durdurdu hatası veriyordu '' İzmir den yolladım İstanbul'a ...
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hatırlarsanız siz de yardımcı olmaya çalışmıştınız ... Gt 540 m ''windows sorun bildirdiğinden bu aygıtı durdurdu hatası veriyordu '' İzmir den yolladım İstanbul'a ...

USB'den kaynaklı sanırsam her konuda yorumum var hatırlamıyorum..

Tamam anladım sadece 15 gün beklersiniz.. 20 günü geçmez. Eğer geçerse şikayette bulunun..

• quote:

quote:

quote:

quote:

USB'den kaynaklı sanırsam her konuda yorumum var hatırlamıyorum..

Tamam anladım sadece 15 gün beklersiniz.. 20 günü geçmez. Eğer geçerse şikayette bulunun..

Yok hocam usb ile ilgisi yok anakartın değişmesi gerekiyomuş o yüzden yolladım umarım 15 günü geçmez teşekkürler ...

• İnşallah 20 günü geçirmemeleri gerekiyor anakart değişimi için uzatırlar fakat 20 gün geçmez diye düşünüyorum..
  • exper bu herşey beklenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teknik servis
    11 ay önce açıldı
    Monster Teknik Servis
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yandık desenize...
  • quote:

Yandık desenize...

Tek sorunun beklemek olsun kardeşim benim gibi servise 4 sefer yollayıp garanti bittikten sonra sorun yaşayanların halini düşünerek şükret.

İyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.