Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
715.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar aranıza yeni geldim,bir tablet pc almak istiyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_41355926/mpage_1/key_/tm.htm

Linkinden yardım alabilirsiniz. Bu konu sadece Easypad cihazıyla ilgili mesajlar için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runic -- 2 Haziran 2012; 20:01:34 >
  • Arkadaşlar benim tablette birçok oyun çalışmıyor sinir oldum.Modern combat 3,asphalt6,shadowgun,nova 2 gibi son oyunları kurabilen var mı ? Tablette(Rom atılmış) çalışan oyunları yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Not Afraid -- 2 Haziran 2012; 23:40:18 >
  • VegaCream BETA2.1 da misal geri sanal tuşu sol altta. Bunun yerini değiştirmek mümkün mü (sadece Vegacream için değil diğer variasyonlar için de soruyorum) Misal öncesinde Corvus kullanıyordum onda sağ üstte ideal olan şekilde yapabiliyordum.
  • Dostum bu konuyla ilgili bir başlık var yabancı sitede; onu vereyim. Ancak, anladığım kadarıyla oyle kolay değil, bir iki çözüm önerisi var ki onların da cihazı softbrick hale getirmesi söz konusu...Riski sana ait yani.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1643386
  • quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Arkadaşlar aranıza yeni geldim,bir tablet pc almak istiyorum 7 veya 8 inc öyle ahım şahım özellikleri olsun istemiyorum çinden alacağım twııter a girsin,haberleri okuayabileyim wiifi bağlantısı iyi olsun ,uçak bileti alabileyim,banka ödemeleri fln yapabilsem yeter öyle oyun photoshop fln işim olmaz ağır programlar kurup çalıştırmam sadece günlük hayatımı kolaylaştırsın yeter.
    AŞAĞIDAKİLERDEN HANGİLERİNİ ÖNEREBİLİRSİNİZ

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

http://www.dealextreme.com/p/7-0-resistive-android-2-2-tablet-pc-w-camera-tf-via-wm8650-800mhz-2gb-106407

http://www.dealextreme.com/p/7-0-resistive-touch-screen-android-2-2-tablet-pc-with-camera-wi-fi-tf-black-arm-v5-349-79mhz-107155

http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-android-2-2-tablet-pc-w-camera-tf-white-arm-v5-349-79mhz-2gb-107317

http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-android-2-3-tablet-pc-w-wi-fi-hdmi-tf-4gb-vc882-arm-cortex-a8-1ghz-104367

http://www.dealextreme.com/p/7-touch-screen-android-2-3-tablet-pc-w-wi-fi-hdmi-tf-4gb-vc882-arm-cortex-a8-1ghz-104367

Bu linkteki digerlerinden cok daha iyi.

1 Ghz Flash destekli Cortex A8 islemci
    Android 2.3
    Wifi
    3G yok ama usb 3g destekli demis.
    Resistive ekran olmasi kotu. Dokunmatigi cok kotu oluyor.

Ama sana onerim NT Magazasina git orada bir kac tane cin mali tablet var. Onlara bir bak. Ekrani resistive degilde Capasitive olursa kullanim acisindan daha iyi olur. Bir ara nt d e 150=200 tl ye tablet vardi indirimde.

Birde suraya bak=
    http://www.mobee.com.tr/urunler/tablet.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToisAndro -- 3 Haziran 2012; 12:56:31 >

• Su 2.2 romlara da yuksek ses duzenlemesi yapilsa da onlari kullansam. Ses bombasi 2.2 romlarda fayda vermezken 3.2 ve 4.0 romlarda super. Film izlemek icin kullaniyorum genellikle. MX Playerdan kullanilan cekirdek sayisini ve setcpu dan da frekansi dusuruyorum yine de yetersiz sarj. Wifi acik internette VegaICS ile tam 6 saat dayandi sarj. Hem de ekran isigi yarida, tum kapali degil. Filmlerin uzunluklarina gore de en fazla 4 film izleyebiliyorum. 2.2 de 7.5 saati buluyordu sarj suresi.

Birde surada Ubuntu yuklemenin yeni bir yontemi anlatilmis=
    http://www.tabletroms.com/forums/vega-rom-development/4528-run-ubuntu-linux-natively-not-chrooted-version-vega.html

Ilgilenen olursa..

• Arkadaslar USB Coklayici kullanmak isteyene bir oneride bulunayim. Ben su urunu kullaniyorum VegaCream Beta 2.1 ve VegaICS Beta 1 de;

http://yeni.nt.com.tr/teknoloji/cevre-birimleri/usb-coklayici/greentech-gt-h005-usb-hub.html

Su an bir Microsoft klaye ve bir de GoldMaster MS-116 marka fare ve Vodem K3765 (Kart okuma ozelligi kapali) olmak uzere 3 adet USB cihaz Bagli. Tablet ise el yapimi dock uzerinde. Bir cok yerde nasil kendi yeteneklerinizle tablet dock yapacaginiz anlatiliyor. Ben CD kabindan yaptim. aldiginiz filmlerin bulundugu kaptan yaptim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToisAndro -- 3 Haziran 2012; 13:36:09 >

• Arkadaşlar vegacream 2.1 beta da harddisk çalıştırdım program ile ama flash bellek çalıştıramadım.Nasıl çalıştırabilirim ?
  • Arkadaşlar tabletimize uygun kılıf ve ekran koruyucu var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chrome06

Arkadaşlar tabletimize uygun kılıf ve ekran koruyucu var mıdır ?

www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-exper-easypad-10-1-icin-ozel-orjinal-kilif-ekran-koruyucu-67032308/detay/
  • quote:

Arkadaşlar vegacream 2.1 beta da harddisk çalıştırdım program ile ama flash bellek çalıştıramadım.Nasıl çalıştırabilirim ?

Az önce denedim ve benim kingston 2 gb flash sorunsuz calisti.
    Su yolu bir kontrol et mnt/usb/system_usb
  • Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir tablet almak istiyorum. Forumda biraz inceledimde exper easypad diğer tabletlere göre daha çok olumlu görüş almış. Fakat merak ettiğim 3g özelliği yani simkart takılabiliyor mu? Yoksa vınn tarzı bir cihazlamı sağlanıyor. Ayrıca kendi sitesinde * 3G seçeneği sadece P10ANG modelinde geçerlidir şeklinde bir ibare var. Ve bunun haricinde 3g (simkart ile) destekli 500 TL ye kadar önerebileceğiniz cihaz varsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

quote:

Arkadaşlar vegacream 2.1 beta da harddisk çalıştırdım program ile ama flash bellek çalıştıramadım.Nasıl çalıştırabilirim ?

Az önce denedim ve benim kingston 2 gb flash sorunsuz calisti.
    Su yolu bir kontrol et mnt/usb/system_usb

Dostum ben host moda almamisim , calisti,bu yeni rom sayesinde internet ozellikleri ve mause ayni bilgisayardaki gibi oldu .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -'Ers

Merhaba Arkadaşlar,

Yeni bir tablet almak istiyorum. Forumda biraz inceledimde exper easypad diğer tabletlere göre daha çok olumlu görüş almış. Fakat merak ettiğim 3g özelliği yani simkart takılabiliyor mu? Yoksa vınn tarzı bir cihazlamı sağlanıyor. Ayrıca kendi sitesinde * 3G seçeneği sadece P10ANG modelinde geçerlidir şeklinde bir ibare var. Ve bunun haricinde 3g (simkart ile) destekli 500 TL ye kadar önerebileceğiniz cihaz varsa sevinirim.

Yardımcı olabilecek yok mu?
  • quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Ers, indirimli olarak P10AN modelini 500'ün altında alan çok arkadaş var. KAmpanya yapan siteleri takip etmelisin. Bizde araştırıp aldık bu ürünü. Tegra2 bu fiyata başka bir ürünü zannetmiyorum. Yine de araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevruz.ahmet

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

Ers, indirimli olarak P10AN modelini 500'ün altında alan çok arkadaş var. KAmpanya yapan siteleri takip etmelisin. Bizde araştırıp aldık bu ürünü. Tegra2 bu fiyata başka bir ürünü zannetmiyorum. Yine de araştır.

Ben mesela 420 tl ye migrostan aldım .

• quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

kardeşim ag modelinde var, ama olmayan modelde vınn vs. ile ayarlayabilirisin.. alırsanda temiz 2.el de alabilirsin 350tlye kadar temizler vardı açıkcası..birde yanindaki sd card class 1, onuda class10 alıp kullanan 2.el ile al birçok masraftan kurtulursun.. kılıf vs. gibi.

• p10an ı vga çıkışlı bir projeksiyona bağlayabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

quote:

quote:

Merhaba Arkadaşlar,

kardeşim ag modelinde var, ama olmayan modelde vınn vs. ile ayarlayabilirisin.. alırsanda temiz 2.el de alabilirsin 350tlye kadar temizler vardı açıkcası..birde yanindaki sd card class 1, onuda class10 alıp kullanan 2.el ile al birçok masraftan kurtulursun.. kılıf vs. gibi.

Teşekkür ederim. Cevap bulana kadar iPad 2 3g yi araştırma fırsatım oldu biraz ve ona yöneldim ister istemez. Ayrıca exper easypad p10ang modeli experin çoğu mağazasında kalmamış istanbul genelinde sıfır olarak. İkinci ele hiçbir kulvarda güvenmedim o yüzden zor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarkocaoglu

p10an ı vga çıkışlı bir projeksiyona bağlayabilir miyiz?

Serdar, ben de bu konuyu araştırmıştım okulda lazım olur diye.Ama hdmi-vga convertor gerekiyormuş bu işi yapabilmek için.Onun da fiyatı 100 tl. civarı.Sonra da işin peşini bıraktım. İnşallah daha pratik bir yolu vardır yada ucuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nevruz.ahmet -- 5 Haziran 2012; 0:13:52 >
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.