Şimdi Ara

EXPER EASYPAD (P10AN) TABLET PC KULLANICILARI (175. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.353
Cevap
19
Favori
716.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkercan

Nokia e71 telefonum ve vodafone internet paketim var. Bunlari herhangi bir sekilde kullanarak easy padimi internete baglayabilirmiyim?

Şu programı telefonuna kur:

http://www.joiku.com/products/joikuspot_light

Tabletinde de şu yöntemi uygula:

http://db.tt/1ioXxBd

• Daha önce bahsedildi mi hatırlamıyorum ama NTFS harici disk vs. sadece okuma (yazma desteği yok) ihtiyacı duyan arkadaşlar Corvus5 SP1 romunu kullanabilirler. Taktığınız cihaza otomatik olarak /mnt/usbdisk ve /usbdisk konumlarından erişebiliyorsunuz. Yalnız Türkçe harfli dosya-klasörleri göremiyorsunuz. 2.5" 640GBlık harddiski sorunsuz kullanıyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

benim tek sıkıntım 720 p mkv dizi bölümlerini akıcı bir şekilde izleyememek. mobo player ve benzerlerini denedim ama sonuç alamadım maalesef.

O büyük ihtimalle olamayacak maalesef. Baseline kodlanmış videolar ve Mainline kodlanmışların bir kısmı çalışıyor ama internetten bulacağınız videoların çoğu Tegra2'nin video çözücü çipinin limitlerini aşıyor. Bir ihtimal çok iyi kodlanmış işlemciyi de sonuna kadar kullanan programlar çıkarsa biraz da overclockla ilerde izleyebiliriz. İşlemciyi şu anda bile 1.5GHz'de çalıştırırsanız görüntü akıcılığındaki farkı görebilirsiniz.

Tegra2'nin limitleriyle ilgili bilgiler hep internette başka kaynaklardan alınma. Boş zaman bulduğumda kısa bir görüntü dosyasını çeşitli bitrate ve kodlama seviyelerinde dönüştürüp kendim test yapmak istiyorum. Ama Android video programlarında benchmark özelliği genellikle yok maalesef, sonucu ancak göz kararı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. İstisna olarak mesela Rockplayer'da FPS gösterme seçeneği var, o da donanım hızlandırması açıkken çalışmıyor. Eskiden Windows Mobile'de TCPMP ve Coreplayer programları kesin performans değerlerini verebiliyordu. 6-7 tane video çalma programı denedim, istediğim her şeyi tek başına yapan bir tane bulamadım.

• quote:

Arkadaşlar expere aşağıdaki videodaki gibi bir klavye bağlamamız mümkünmü??

ilk günden beri
  • baki beyin romunu nasıl yükleyeceğim?exe dosyasını indirdim , tablete fabrika ayarlarına dönüş yaptırdım , ilk aldığım hale getirdim , 16 gb karta pc de format atıp tablete taktım , çift taraflı usb'mde var ama ne yapılacağını bilemediğim için beklemedeyim şuan , buna yönelik bi paylaşım varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saraçoğlu

baki beyin romunu nasıl yükleyeceğim?exe dosyasını indirdim , tablete fabrika ayarlarına dönüş yaptırdım , ilk aldığım hale getirdim , 16 gb karta pc de format atıp tablete taktım , çift taraflı usb'mde var ama ne yapılacağını bilemediğim için beklemedeyim şuan , buna yönelik bi paylaşım varmı acaba?

http://www.exper.com.tr/Downloads/EasypadRomGuncelleme.pdf

buradakinin aynısı. Tek değişiklik baki beyin romu çalıştıracaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sseydi

quote:

Orijinalden alıntı: Menow

Hala 2.2 ancak ekran ayarında kesin değişim var. Kontrastı arttırmışlar. Renkler daha tok. Ama ekran biraz daha koyu. Bu haliyle görüntü kalitesi artmışa benziyor. Bir bakın derim kesinlikle. ALet daha stabil, daha akıcı, daha hızlı...

benim tek sıkıntım 720 p mkv dizi bölümlerini akıcı bir şekilde izleyememek. mobo player ve benzerlerini denedim ama sonuç alamadım maalesef.

kendi üzerindeki 16 gb kart yerine class 10 bir kart taktım aradaki fark bariz bir şekilde kendini belli ediyor. Sn başına veri hızı yükselince hem görüntüler daha akıcı oldu hemde pil performansı arttı.

• arkadaşlar apx olarak kurmak için bi türlü tanıtamadım pc ye tableti , geri ve power a uzun basıyorum ama ne yaparsam yapayım tanımadı , pc nin usb ayarlarında bi sıkıntı var galiba ,

vazgeçip adb modda yükleme aşamalarını okudum ve onu çözmeye başladım , tablete yüklenen ip görmeye yarayan programı indirip kurdum , ama porgramı açtığım anda ''oops sorry, but kernel does not have all necessary features for running this application , you need rooted phone'' şeklinde bi hata veriyor ve tek seçenek olan close u sunup programı kapatıyor ,,, sorun bendemi acaba , yüklemek istiyorum eryigit romu ama bi türlü beceremedim , yardım edebilirmisiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saraçoğlu -- 25 Haziran 2011; 21:27:13 >
  • selam arkadaslar
    bu aksam itibariyla vatandan exper p10an alarak aranıza katıldım.
    önceden çin den tablet getirterek tecrübe etmiş biri olarak experin bu tableti gerçekten OLMUŞ.
    bu tablet ile bir türk firmasının tableti makyajlayarak satmadığını, katma değerini kattıgını gördüm. teşekkürler exper...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altintas06 -- 26 Haziran 2011; 2:27:35 >
  • hala idisplay programını çalıştıramadım.. yardımcı olabilicek kimse yok mu acaba.. bu program benim için çok önemli.. iphone için olan versiyonu sorunsuz kullanıyorum.. fakat android sürümünü çalıştıramadım... pek çok farklı apk dosyası denedim ama hep cihaz da kapanmaya zorla uyarısı çıkıyor...

birde vegacom 1.6 rom yükledim.. bazı oyunlarda eksarn sorunu oluştu.. alt tarafta ki kısım oyun sırasında da aktif olduğu için çözünürlükle ilgili sorun oluşuyor.. bu genel bi sorun mu ayarlarla oynayarak düzeltebilir miyim.. android konusunda çok yeniyim yanlış sorularım oluyosa kusura bakmayın..
  • quote:

EXPER YENİ BİR ROM YAYINLAMIŞ( 1.10.10 ). Göya 6 Haziranda yayınlamış ama ben yeni gördüm. ROM direk TOOB reklamıyla geliyor.

Dokunmatik hassaslığı ve algılama çok daha iyi seviyede. Bir diğer nokta galeri eskisi gibi hata vermiyor artık. Sık sık kapanıyordu eski romlarda. Birde çok ilginçtir ekran netliği bariz artmış. Daha neler olmuştur bilemiyorum performans anlamında testlere bakmadım.

TOOB reklamı dışında beğendim...

Buyrun apx modda kurulum dosyası

Dostum görüntü varmı acaba ben bulamadım link atarmısın.

• easypad in sitesinde hala eski rom var belirttiğin tarihe ait bende göremedim..
  • Beyler usb girişi var mı ? Var ise flash disk kullanabilir miyim?
  • Eyw. programı kurdum fakat diğer linki açamadım. Biraz kurcalayınca nasıl oldu anlamadım ama yaptım. Girebiliyorum internete. Tekrar teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: ToisAndro

quote:

Orijinalden alıntı: turkercan

Nokia e71 telefonum ve vodafone internet paketim var. Bunlari herhangi bir sekilde kullanarak easy padimi internete baglayabilirmiyim?

Şu programı telefonuna kur:

http://www.joiku.com/products/joikuspot_light

Tabletinde de şu yöntemi uygula:

http://db.tt/1ioXxBd

• telefonu wifi modeme çevirdin. (hotspot)
  • Vegacomb 1,5 romu nasıl yükleyebilirim? apx olarak yükleyebiliyorum ama indirdiğim dosya apx değil. Aradım ama bulamadım yardımcı olurmusunuz.
  • Vegacomb 1.5 romu apx ile foruma yükleyebilecek bir üstad yokmu acaba
    syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berfos

Vegacomb 1.5 romu apx ile foruma yükleyebilecek bir üstad yokmu acaba
    syg.

vegacomb un apx yüklemesi 1.3 te vardı sadece. Şimdiki mevcut sürümleri zip şeklinde recovery menüsünden yükleniyor. Baki eryigit rom kullanıyorsanız içindeki recovery menüsü ile tableti recovery modda başlatıp zipten sistem yükleme işlemini yapabilirsiniz. Konunun 1-2 sayfa gerisinde nasıl yükleme yapılacağını anlatan mesajlar mevcut.
  • quote:

EXPER YENİ BİR ROM YAYINLAMIŞ( 1.10.10 ). Göya 6 Haziranda yayınlamış ama ben yeni gördüm. ROM direk TOOB reklamıyla geliyor.

Dokunmatik hassaslığı ve algılama çok daha iyi seviyede. Bir diğer nokta galeri eskisi gibi hata vermiyor artık. Sık sık kapanıyordu eski romlarda. Birde çok ilginçtir ekran netliği bariz artmış. Daha neler olmuştur bilemiyorum performans anlamında testlere bakmadım.

TOOB reklamı dışında beğendim...

Buyrun apx modda kurulum dosyası

Arkadaşlar dün akşam biraz Exper'in yeni romu ile uğraştım eskisine göre daha iyi, ekran tepki süresi düzeltilmiş ve olduça stabil çalışıyor. Beta romlarla ve hatalarıyla eksikleriyle uğraşmak istemiyorsanız tavsiye edilir.

• quote:

arkadaşlar apx olarak kurmak için bi türlü tanıtamadım pc ye tableti , geri ve power a uzun basıyorum ama ne yaparsam yapayım tanımadı , pc nin usb ayarlarında bi sıkıntı var galiba ,

vazgeçip adb modda yükleme aşamalarını okudum ve onu çözmeye başladım , tablete yüklenen ip görmeye yarayan programı indirip kurdum , ama porgramı açtığım anda ''oops sorry, but kernel does not have all necessary features for running this application , you need rooted phone'' şeklinde bi hata veriyor ve tek seçenek olan close u sunup programı kapatıyor ,,, sorun bendemi acaba , yüklemek istiyorum eryigit romu ama bi türlü beceremedim , yardım edebilirmisiniz acaba?

Arkadaşlar kimsenin önerisi yokmu bu iki problem için , o gün bu gündür masanın üstünde duruyor tablet ,,,

• quote:

quote:

arkadaşlar apx olarak kurmak için bi türlü tanıtamadım pc ye tableti , geri ve power a uzun basıyorum ama ne yaparsam yapayım tanımadı , pc nin usb ayarlarında bi sıkıntı var galiba ,

Arkadaşlar kimsenin önerisi yokmu bu iki problem için , o gün bu gündür masanın üstünde duruyor tablet ,,,

Sisteminde orjinal rom mu var ? Z4root App programı ile cihazı root ettikten sonra denersen belki birşeyler olabilir diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: önceki 173174175176177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.