Önce ayarlar>uygulamaları yönet kısmından sonradan yüklediğin marketi sil. Daha sonra SystemApp Remover ile system sekmesinden dahili marketi bulup kaldır. Sonra yine şu son sürümü yükle:
Arkadaslar tabletim sali yada carsamba geliyor. ilk sarji 12 saat yapma gibi bir zorunluluk var mi acaba. iyi forumlar.
Ben alırken de 12 saat dediler ama ne kadar gerekli bir şey emin değilim.
Şarjı gerçi %100 olarak geliyor. şarja hiç koymadım,sabredemedim yani :) direk açtım oyuna kadar oynadım,bi sorun yaşamadım hiç. :) şarj etmeden kullansan da olur yani.
Golgeee arkadaşım, paylaştığın nova oyununun data dosyasını gameloft/games dizinine atmama rağmen indirmeye çalışıyor halen.
Arkadaşlar slm, baki üstadın ROM'unu memnuniyetle kullanıyorum, iki sorum var;
button savior olayını kill yapıp kapatıyorum ama tablet reboot olunca tekrar aktif oluyor.. komple kapatamaz mıyım?
tablet zaman aşımı moduna girince TFT ekrana dokunarak uyandırmak istiyorum, var mıdır bir formülü? Ve zaman aşımına girince (sleep) wi-fi bağlantası kopmasın istiyorum.. bunun için bir app var mı?
teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ozi84
button savior olayını kill yapıp kapatıyorum ama tablet reboot olunca tekrar aktif oluyor.. komple kapatamaz mıyım?
tablet zaman aşımı moduna girince TFT ekrana dokunarak uyandırmak istiyorum, var mıdır bir formülü? Ve zaman aşımına girince (sleep) wi-fi bağlantası kopmasın istiyorum.. bunun için bir app var mı?
teşekkürler
Button Savior aslında çok güzel bir program. Menüden Button Savior a girip ekranın istediğin köşesine ayarlayabilirsin. Ya da kurtulmak istiyorsan Ayarlar>Uygulamalar>Uygulamaları yönet kısmından bulup kaldır cihazından.
Ekrana tıklayarak uyandırmayı bilmiyorum. Wi-fi'ın kapanmaması için yöntemler anlatan siteler var. Yani mümkün. Ama ben bilmiyorum. Bana da 3g'nin kapanmaması için bişey lazım.
quote:
Orijinalden alıntı: ToisAndro
Golgeee arkadaşım, paylaştığın nova oyununun data dosyasını gameloft/games dizinine atmama rağmen indirmeye çalışıyor halen.
Yeni sürüm bakıyor sanırsa ama iptal dersen oyuna girmesi lazım, ben sorunsuz oynayabiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ozi84
teşekkürler
Button savior programını SD kartına taşır task manager programı ile kill dersen kapatırsın açılışta da açılmaması lazım. ilave bilgi: keyini yüklememelisin zaten keyli olmasınında pek bir artısı yok.
Arkadaşlar Ben bu tableti forumdan bi arkadaştan aldım.Genel olarak çok güzel bir alet ama pil ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum.Aleti normal 3-4 saat kullandıktan sonra örneğin pil %50 kalmışsa kapatıp bir süre sonra açtığımda (5 dakka 30 dakka gibi) alet açılışında birden batarya acayip düşüyor örneğn dediğim gibi %50 de kapatttım 20 dakka sonra %15 ile açıldı.Bu niye oluyor??Şimdi ilk batarya şarj durumu mu hatalı son batarya şarj durumu mu.Hani aletin pili 6-8 saat gibi gidiyor denior ben 3-4 saat kullanıyorum batarya seviyesi bu oranda azalıyor ama sonra anormal düşüş.Bana yardım edebilirmisiniz acaba??
quote:
Orijinalden alıntı: golgeee
quote:
Yeni sürüm bakıyor sanırsa ama iptal dersen oyuna girmesi lazım, ben sorunsuz oynayabiliyorum.
Oyunu açtığımda "The game requires additional data to run on your phone. Do you want to launch the download now?" Yazıyor.
Data dosyasının içindeki bir dosyanın tam yolu sanırım doğru yere attığımı kanıtlar: mnt/sdcard/gameloft/games/nova/ad.png
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: golgeee
quote:
Oyunu açtığımda "The game requires additional data to run on your phone. Do you want to launch the download now?" Yazıyor.
Data dosyasının içindeki bir dosyanın tam yolu sanırım doğru yere attığımı kanıtlar: mnt/sdcard/gameloft/games/nova/ad.png
Senin için dosyayı hotfile da upload ettim birde burdan indirip denermisin. bende hiç sorun olmamıştı.
Sağolasın öğleye doğru kafeye gideceğim. İndirir denerim ;)
Bir haftadır Baki kardeşimizin hazırladığı romu kullanıyorum. Öncelikle emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Gerçekten tabletin kullanımını oldukca kolaylaştırdı. Menü, secilen programlar, açılış ve ekran temaları çok güzel zevkle kullanıyorum. batarya gösterge doğruluğu eskiye göre daha iyi durumda , Çalışmayan hiç bir şeye rastlamadım, Kullandığım en stabil rom olduğunu söyleyebilirim. Tüm arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ediyorum. Mutlaka denesinler. ve görüşlerini yazsınlar. Tableti tablet yapan bir rom oldu..
Şimdi kullanan arkadaşlar'a bir sorum olacak : hem corvus 5 rom hemde eryigit romu kullanan arkadaşlar varsa aralarında fark gördüler mi gördülerse yazabilirlermi? merak ettiğim overclocking olayı. Eryigit romda ocerclocking yapabilirmiyim ve yapabilirsem nasıl olmalı.
Arkadaşlar tablette güzel ve kullanışlı bir media yada dj programı kullanmak istiyorum. neler olmalı. 1 tabletteki video clip ve mp3 leri listeleyebilmeli. Tablet formatı büyüklüğünde çalışmalı. 2. Videoclip formatlarından flv yide desteklemeli 3gp,mp4 vb.. 3. Parcadan parcaya geçiş kolay olmalı, 4. sd karttan müzik ve klipleri çalabilmeli 5 arayüzü güzel ve kullanışlı olmalı. araştırdım ama çok başarılı program bulamadım. bu konuda önerisi olan arkadaşlarıma minnettar olucam. teşekkürler..
quote:
Orijinalden alıntı: soulburner
Arkadaşlar Ben bu tableti forumdan bi arkadaştan aldım.Genel olarak çok güzel bir alet ama pil ile ilgili sıkıntılar yaşıyorum.Aleti normal 3-4 saat kullandıktan sonra örneğin pil %50 kalmışsa kapatıp bir süre sonra açtığımda (5 dakka 30 dakka gibi) alet açılışında birden batarya acayip düşüyor örneğn dediğim gibi %50 de kapatttım 20 dakka sonra %15 ile açıldı.Bu niye oluyor??Şimdi ilk batarya şarj durumu mu hatalı son batarya şarj durumu mu.Hani aletin pili 6-8 saat gibi gidiyor denior ben 3-4 saat kullanıyorum batarya seviyesi bu oranda azalıyor ama sonra anormal düşüş.Bana yardım edebilirmisiniz acaba??
Kardeşim baki arkadaşın romunu yükle ve söylediği gibi tam şarj edip sonrada batery calibrasyonu yap. eskisine oranla çok daha stabil olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: goldi
Arkadaşlar tablette güzel ve kullanışlı bir media yada dj programı kullanmak istiyorum. neler olmalı. 1 tabletteki video clip ve mp3 leri listeleyebilmeli. Tablet formatı büyüklüğünde çalışmalı. 2. Videoclip formatlarından flv yide desteklemeli 3gp,mp4 vb.. 3. Parcadan parcaya geçiş kolay olmalı, 4. sd karttan müzik ve klipleri çalabilmeli 5 arayüzü güzel ve kullanışlı olmalı. araştırdım ama çok başarılı program bulamadım. bu konuda önerisi olan arkadaşlarıma minnettar olucam. teşekkürler..