Şimdi Ara

EXper Dizüstü Windows 7 sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeni dizüstü aldim migrostan 800 ytl ye Windows 7 STArter 2 gb ddr2 ram atı radeon hd mobılıty 4330 tt440 2 cekirdekli islemci 2.2ghz bana göre özeliklerine göre fiyatı cok uygn geldi we aldım sonra eve geldim interneti taktim 30 dakka uğrasiyorum oluyor 10 dk sonra gidiyor ben bunun ethetnet kablosundan kaynakladığını sandım we ethernet kablosula router aldim
    yine olmadi Hala İnternet erişimi yok diyor bir yardim edin ltfn SoruN windows 7 starter dami isterseniz bi resmini cekeyiöm

ÖZElikleri

İşlemci INTEL® CORE™ DUO İŞLEMCİ T4400 (2.2 GHz, 800 MHz, 2 MB L2 Ön Bellek) 2 çekirdek
    İşletim Sistemi ORİJİNAL WINDOWS® 7 starter 64 bit
    Bellek (RAM) 2 GB DDR2 800 MHz
    Hard Disk 320 GB SATA HDD / 5400 RPM / 8 MB
    Ekran 15.6 GLARE (1366X780) TFT PARLAK EKRAN
    Ekran Kartı 1GB (512MB PAYLAŞIMLI) ATI MOBILITY RADEON HD 4330
    Optik Sürücü SUPER MULTI DVD YAZICI
    Kart Okuyucu KART OKUYUCU
    Hoparlör TÜMLEŞİK STEREO HOPARLÖR
    Kablosuz Ağ 802.11g 54Mbps
    Modem 56K FAX-MODEM
    Ethernet 10/100 MBIT ETHERNET
    Bluetooth MEVCUT
    Diğer EXPRESS CARD SLOT
    Diğer VGA OUTPUT
    Diğer HEADPHONE JACK , S/PDIF , LINE-IN
    USB port 3 X USB 2.0
    Webcam 1.3 MP DAHİLİ WEBCAM

fiyatı 700-850 arası ucuz deilmi bu özeliklerle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ss4met10 -- 21 Temmuz 2010; 23:17:12 >

• format atmayi biliyorumda biraz tirsiyorum dizüstüle destkoplara format atma arasındaki ark baya byük oldugu icin
  • Aradaki büyük fark nedir acaba ? Experlerin Recovery(Geri Yükleme) sistemi varsa ordan bilgisayarı kısa sürede geri yükleyerek 0 lamış olursun ;) Yoksada büyük bir fark yok aslında ;

Onunda ekranı var

Onunda CD Sürücüsü Var

Onunda Kasası Var

Onunda Fare Ve Klavyesi Var

Takçan CD 'yi yapcan kurulumunu..
  • al casperi vur expere aynı b......k
  • Kardes ben pc yi yeni aldim ne gerek warda sistemi geri yükliyim ben sorunun windows 7 starter olup olmadiğini soruyorum
  • valla sorun windows starterdan da olabilir. ethernet sürücüsündende olabilir. ethernet kartındanda olabilir. modemindende olabillir. hatta direkt internetinden bile olabilir. sorunun neyden olduğunu bu şekilde anlamak çok güç. önerim bilgisayarı al başka bir internet olan yerde dene en azıdan sorun bilgisayarda mı yoksa internet&modem ikilisinde mi onu anlarsın. sonra ethernet sürücüsünü güncellemeyi dene (büyük ihtimal yeni aldığına göre en yeni sürümdür) o da olmadı. format at ha yeni aldım format atmak istemiyorum dersen servise götür onlar bir denesin.
  • gerek kalmadi pc ya format attim saolun yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • masaüstünde rahat bi sekilde giriyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.