Şimdi Ara

Exper'den İEM Mensuplarına 'MÜTHİŞ' kampanya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.196
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR EXPERİN SADECE BELİRLİ BAYİİLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİNE VE DOLAYISIYLA YAKIN VE TANIDIKLARININDA YARARLANABİLECEĞİ MÜTHİŞ AVANTAJLI BİR KAMPANYA EXPERİN 2 DİZÜSTÜ 2 MASAÜSTÜ MODELİNİ ÇOK DAHA DÜŞÜK FİYATA ALMA İMKANI AYRICA İLGİLENEN OLURSA BURADAN YA DA TELEFON NUMARALARIMIZDAN BİLGİ ALIP ÜRÜNLERİ TEMİN EDEBİLİRSİNİZ

Exper'den İEM Mensuplarına 'MÜTHİŞ' kampanya

EXPER KARİZMA NC54B

Teknik Özellikler
    İşlemci INTEL® CORE™ 2 DUO İŞLEMCİ T6600 (2.2 GHz, 800 MHz, 2 MB L2 Ön Bellek)
    İşletim Sistemi ORİJİNAL WINDOWS® 7 HOME BASIC
    Bellek (RAM) 2 GB DUAL DDR2 800
    Hard Disk 250 GB HDD
    Ekran 15.6" GLARE (1366X768) TFT PARLAK EKRAN
    Ekran Kartı 1GB(512 PAYLAŞIMLI) ATİ MOBİLİTY REDEON HD4330
    Optik Sürücü SUPER MULTI DVD YAZICI
    Hoparlör TÜMLEŞİK STEREO HOPARLÖR
    Kablosuz Ağ 802.11g 54Mbps
    Modem 56K FAX-MODEM
    TÜRKÇE Q KLAVYE - TOUCHPAD
    Webcam 1.3 MP DAHİLİ WEBCAM
    Antivirüs Paketi NORTON INTERNET SECURITY (1 YILLIK)
    HEDİYE BABYLON 8 DİL ÇEVİRİ PROGRAMI (1 YILLIK)
    HEDİYE ZEMANA ANTI-LOGGER (3 AYLIK)
    Taşıma Çantası EXPER NOTEBOOK ÇANTASI

ESKİ FİYAT 724$ + KDV YENİ FİYATI : 579$+KDV

EXPER KARİZMA NC54A

Teknik Özellikler
    İşlemci INTEL® CORE™ 2 DUO İŞLEMCİ T4400 (2.2 GHz, 800 MHz, 1 MB L2 Ön Bellek)
    İşletim Sistemi ORİJİNAL WINDOWS® 7 STARTER
    Hard Disk 160 GB HDD
    Ekran Kartı 256 MB OB PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI
    Modem 56K FAX-MODEM

ESKİ FİYAT 579 $ + KDV YENİ FİYAT 469 $ + KDV

2 ADET MASAÜSTÜ MODEL DAHA VAR ONLARI AKŞAM ÜSTÜ EKLİYECEĞİM YOĞUNLUKTAN DOLAYI ŞUAN BUNLARI EKLİYEBİLDİM ZATEN EXPER BU KAMPANYA İÇİN 2 NOTEBOOK 2 MASAÜSTÜNÜ SEÇMİŞ.İLGİLENEN EMNİYET MENSUBU YA DA TANIDIĞI YARDIMCI OLABİLİRİM TEKZEN ALIŞVERİŞ MERKEZİ İÇİNDEKİ MAĞAZAMIZA UĞRAYIP DETAYLI BİLGİ ALABİLİR VE ÜRÜNÜ TEMİN EDEBİLİR TELEFONLA BİLGİ İÇİN 0212 - 543 88 88 YA DA 583 49 69 NUMARALI TELEFONLARDAN DETAYLI DESTEK ALABİLİRSİNİZ ARZU EDEN OLURSA YİNE WEB SİTEMİZ ÜZERİNDENwww.anadolutoti.com'dan ÜRÜNÜ TEMİN EDEBİLİR TABİ BU ÜRÜNLERİ ALMAK İÇİN ALICAK KİŞİNİN GÖREVLİ BİR POLİS MEMURU OLMASI GEREKİYOR YANİ İEM MENSUPLARI SADECE SİCİL NUMARASI İLE ÜRÜNLERİ TEMİN EDEBİLİR ONLİNE ALMAK İSTEYEN OLURSA YİNE KİMLİĞİNİ FAKSLAMAK DURUMUNDA KAÇIRILMICAK FIRSAT DERİM.

http://www.anadolutoti.com/default.asp?git=8&altkategori=180

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 11 Mayıs 2010; 13:01:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Adhyasa

EVET ARKADAŞLAR EXPERİN SADECE BELİRLİ BAYİİLERİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİ İSTANBUL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELLERİNE VE DOLAYISIYLA YAKIN VE TANIDIKLARININDA YARARLANABİLECEĞİ MÜTHİŞ AVANTAJLI BİR KAMPANYA EXPERİN 2 DİZÜSTÜ 2 MASAÜSTÜ MODELİNİ ÇOK DAHA DÜŞÜK FİYATA ALMA İMKANI AYRICA İLGİLENEN OLURSA BURADAN YA DA TELEFON NUMARALARIMIZDAN BİLGİ ALIP ÜRÜNLERİ TEMİN EDEBİLİRSİNİZ

EXPER KARİZMA NC45B

Teknik Özellikler
    İşlemci INTEL® CORE�2 DUO İŞLEMCİ T6600 (2.2 GHz, 800 MHz, 2 MB L2 Ön Bellek)
    İşletim Sistemi ORİJİNAL WINDOWS® 7 HOME BASIC
    Hard Disk 250 GB HDD
    Ekran Kartı 1GB(512 PAYLAŞIMLI) ATİ MOBİLİTY REDEON HD4330
    Modem 56K FAX-MODEM

ESKİ FİYAT 724$ + KDV YENİ FİYATI : 579$+KDV

Aynı Bilgisayarı Bimeks'den 948 TL'ye aldım.

• bu modeli bimeksten temin edemezsiniz dediğim gibi experin sitesinde yer aldığında görüceğiniz gibi belirli seçilmiş bayiilerinden temin edebiliceksiniz benzer özelliklerde olabilir ama aynı makina olmasına ihtimal veremiyorum keza sadece emniyet mensuplarına yada bir emniyet mensubu arkadaşınız vasıtası ile alabilirsiniz çünki sicil numarası ile veriliyor cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 11 Mayıs 2010; 13:02:25 >
  • exper'i beyaz eşyacıdan alışveriş yapanlar alır olsa olsa(:
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

exper'i beyaz eşyacıdan alışveriş yapanlar alır olsa olsa(:

Neden ??

Exper in bi yamuğunu mu gördün?

quote:

Orijinalden alıntı: Adhyasa

bu modeli bimeksten temin edemezsiniz dediğim gibi experin sitesinde yer aldığında görüceğiniz gibi belirli seçilmiş bayiilerinden temin edebiliceksiniz benzer özelliklerde olabilir ama aynı makina olmasına ihtimal veremiyorum keza sadece emniyet mensuplarına yada bir emniyet mensubu arkadaşınız vasıtası ile alabilirsiniz çünki sicil numarası ile veriliyor cihazlar.

Bimeks de bulamazsınız demişsin ama linke bir bak istersen, aynısı işte...

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:DMWGY7DBmxQJ:www.bimeks.com.tr/urun.aspx%3Fkid%3D1002%26uid%3D109581+Exper+Karizma+560-950&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&client=firefox-a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaTRiX -- 11 Mayıs 2010; 17:47:55 >

• Exper'i beyaz eşya ile bağdaştırabiliyorsan sana pes diyorum kişisel olarak tutmaya bilirsin ama sıradan bir marka yerine konulucak bir markada sayılmaz keza tam aksine bir çok üründen daha kaliteli olduğunu düşünüyorum keza ülkemizde ki geniş servis ağınıda hesaba katarsak gayet tatminkar ürünleri var.

ayrıca açıkası bende şaşırdım, bununla ilgili experle görüşücez yarın bize bildirilen sadece belirli bayiiler üstünden ürünlerin temin edilebileceği ve polis memurunun ya da bir emniyet mensubunun sicil numarası ile verilebileceği yönüydeydi dikkat edersen ürün kodları değişmiş ayrıca emin değilim yanlış söylemekte istemem yanında verilen anti-virüs vb. hediyeleride içeriyormu bimeks'teki model yine de ürünü gösterdiğin için teşekkür ederim yarın olsun anlıyacağız işin esasını :)

ve dediğim gibi ilgilenen olursa herşekilde yardımcı olmaya çalışacağım bilginize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 11 Mayıs 2010; 22:44:40 >

• Bimeksde bitmiş zaten bu model artık yok ben 1.5 ay önce falan aldım. O zaman bile 1 tane vardı ellerinde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Müdürümüzün birine yeni olsun diyerekten alınmış 1 exper var, modelini bulamadım, altında yazan her ibareyi sitesinde denedim öyle bir model olmadığını anladım. Yaklaşık 3-4 aydır periyodik olarak işletim sistemi (Vista) ve donanım sorunu çıkardı değiştirildi yine aynı hala sorun çıkarmakta, kasa olarak şahsen para verip almam, yakınlarıma aldırmam, alanlara hayırlı olsun.
  • edit: neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 12 Mayıs 2010; 0:17:43 >
  • tekrar bir sorun çıkardıysa tekrar servisine götürürsün e tekrar çıkarırsa gider para iadesi talep edersiniz elektronik cihazlar bunlar sorun çıkarmaları gayet normal ama size çözümde sunuluyor yani bir çok kişinin genel bakış açısı bir kez arıza çıkardımı bir marka " tamam bu markadan bir yoğurt olmaz " diye düşünülüyor ama yanlış neyse exper'in avukatlığını yapmıyorum ben sadece var olan kampanyadan yararlanmak isteyen olursa yardımcı olabileceğimi duyurmak istedim ama yine de exper'in kötü bir marka gibi lanse edilmesinede kayıtsız kalamıyorum çünki değil casper ile birlikte türkiye'nin bu sektördeki demirbaşı hatta ve hatta arıza konusunda diğer bir çok firmadan daha düşük bir yüzdeye sahip olduğunada eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adhyasa -- 12 Mayıs 2010; 16:30:01 >
  • ayrıca arkadaşında dediği gibi o model artık bimeks'tede mevcut değil ilgilenen olursa dediğim gibi seve seve yardımcı olurum.
  • Yazılımcı arkadaşlara tavsiyem, klavyesi pek uygun değil, harici klavye almayı düşünüyorsanız o ayrı tabi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliozkan296 -- 27 Mayıs 2010; 0:02:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.