Şimdi Ara

EXP Takviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir hesap kasıyorum bu sebeple exp takviyesi aldım. Fakat bu EXP takviyesinin Co-Op vs Al maçlarda kullanım hakkı var sanırım. Yani bir süreden sonra etki etmiyor. West'te oynadığım için bildiri şu şekilde

"Xp/Ip reward minutes left today for Co-Op vs. Al games 155 min.
    Resets in: 00:00"

155 dakika daha Co-Op vs Al game'de exp arttırıcıdan faydalanabileceğimi sonrasında geçersiz olacağını ve bunun saat 00:00'da resetleneceğini mi söylüyor? Yoksa başka bir şey mi? Bu konuda bilgisi olan veya ingilizcesi benden daha iyi olan birisi cevap verebilirse iyi olur.

Hem diğer EXP/IP takviyesi alan arkadaşlar da bilmiyorlarsa öğrenmiş olurlar

• Gogıl transsekslate ye göre
    quote:

"Xp / Ip ödül dakika Co-Op vs Al oyunlar 155 dakika bugün bıraktı.
    0:00 ": in sıfırlar
  • Hayır. Co-Op vs All Maçlarının Kendince 155 Dk Xp/Ip Takviyesi Var. Senin Aldığın XP Reward ile alakalı bir durum yok.
    Örn: Sen 5 Maç Yaptın 30 Dakikadan 155 Dk Bitti Olarak Say. Hermaçtan Normalde 90 Xp Aldığını Varsay. 6. Maçta Co-Op vs All Modunun Kendi Ödülü Bitecek ve Sana 90 Yerine Belli Bir Oranda Daha Az Xp/Ip Verecek Yani Misal 70 Verecek.
    Tavsiyem 155 Dakikalık Co-op vs All Maçlarını At Daha Sonra Normal Gir. Ama Yok Ben Seri Seri Arka Arkaya Girip XP Kasmak İstiyorum Diyorsan Co-op Oynayabilirsin Ama Bu 155 Dakikalık Arttırıcısı Bitince Pek İç Açıcı Gelmiyordu Bana. Yinede Bir Dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueDangeR -- 14 Ekim 2013; 1:30:29 >
  • Hocam çok açıklayıcı oldu olayı tamamen anladım sağolasın
  • 10 leveldan 25 levela kadar exp boost'la (winlik boost + per day) co-op oynarak rahatça geldim. Detaylı bilgi vereyim:

Co-op'tan gelen xp senin levelına bağlıdır. Eğer beginner seviye botlara karşı oynuyorsan 1-10 level arası %100, 10 leveldan sonra daha az xp vermeye başlar, 20 leveldan sonra daha da az. Eğer intermediate botlara karşı oynuyorsan 20 levela kadar full xp verir, 20'den sonra %10 azalır.

O belirtilen 155 dakika ise aslında 180 dakika oluyor günlük, 25 dakikalık bir oyun oynamışsın ki azalmış. Eğer 15 level'dan yükseksen (ki kaç dakika kaldığını gösteriyorsa 15 levelı geçmişsin herhalde), 180 dakikayı aşarsan gelen ip/xp %25 azalır.

Bilgi burada mevcut:http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Co-op_vs._AI

Ayrıca tavsiyem oyunları acele bitirmemen yönünde. Benim 15-20 dakikada bitirdiğim oluyordu, xp boost bitti 25 levelda kaldım. Git jungleda minion kes zaman geçir, afk bekle, gerekirse feedle hatta takımın bitirmeye çalışıyorsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 14 Ekim 2013; 4:42:13 >

• 11 level'ım şu an. Ben de fark ettim oyun uzadıkça gelen exp'in arttığını. Oyunlarda 3-4 kill alıyordum başta. Sonra ormanda takılıyordum. Sonra yine 3-4 kill alıyordum. Base'e gidip 2-3 dakika bekliyordum süre uzasın diye. Sürekli de botlara karşı oynuyorduk. Bugün baktım Leaver/AFK dolayı banlanmışım 1 gün. Hiçbir oyundan ayrılmadım her oyunda birkaç dakika afk kalsam bile +10 kill en az 2-3 kule aldım. Her zaman da üzerimde full build vardı.

Ticket attım bakalım ne olacak. Gerçi 1 haftaya cevap gelmez ama saçma oldu banlamaları. 1 günlük exp takviyesi de boşa gitti
  • RIOT'tan da cevap geldi. Şunu da bir arkadaş çevirebilirse en azından arayan herkes EXP Takviyesi ile ilgili burada bulabilir aradığını.

Thank you for contacting me. I am Freya the Fae, avid intern of the great Heimerdinger. Your request has been assigned to me and I am happy to be of assistance! (◕‿◕✿)

I appreciate your questions! I am sorry about the confusion regarding your XP boosts, though. Allow me to clarify. The longer you spend your time in-game and the bigger your KDA-ratio, the higher the XP will be granted to you. And if you have a victory, your XP earned is much bigger compared to a loss. This does not apply to League Point, however since KDA is not a factor. So enjoy your time in your games as much as you can! The more time you extend in your games, the higher your XP gained. ^_^

Also, Coop vs Ai games earn less XP compared to Normal games and Custom games do not earn XP at all. :)

I hope I have cleared up your confusion regarding your boost concern. Please don't hesitate to contact me if you have other concerns. Thank you for playing League of Legends! May your endeavors be fruitful within and beyond the Fields of Justice!

"I could help you do that better."

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Exp İçin Warrior
    17 yıl önce açıldı
    Pet açıkken exp değişirmi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun ne kadar uzun sürerse ve kda ration ne kadar yüksekse o kadar xp gelir. Ve kazanırsan gelen xp kaybettiğine göre daha fazladır. Bu, rankedda gelen lig puanına etki etmez, kda da bir faktör değildir zaten. Oyunları ne kadar uzatırsan o kadar çok xp gelir ^_^

Ayrıca co-op oyunları normal oyunlara göre daha az, custom gamelere göre daha çok (zaten neredeyse hiç xp vermiyor) xp verir.

Özetle böyle demiş, kda konusunu merak ettim açıkçası hiç sanmıyorum onun doğru olduğunu
  • Botlarda gelen XP ve IP yi etkileyen faktörler:

1- Hesabın leveli ve botların zorlukları

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Co-op_vs._AI
    Linkteki tablodan detayları öğrenebilirsiniz.

2- Oyunun süresi

Bunun matematiksel bir formülü vardı ama bulamadım.

3- Oynama süresi sınırı

Bu sınır resetlendikten sonra oynadığınız ilk botlarla oyundan sonra geri sayım başlar. Size verilen 155 dakika dolduktan sonra XP ya da IP alamazsınız. (155 dakika dolduktan sonra First Win varsa nolur bilemiyeceğim)

Geri sayımın tam dakikasını bilmiyorum ama botlarla attığınız ilk oyundan sonra öğrenebilirsiniz.

4- XP / IP Boostları

Günlük veya Winlik IP boostları var. Bunlar da etkiliyor.

5- First Win

Yanlış hatırlamıyorsam 22 saatte bir gelen, 22 saat sonundaki ilk galibiyetinizden 150 IP fazladan veren bonus özellik.

Etkilemeyen faktörler:

1- KDA
    2- Baron ve Drake alımı

Kaynak: Kendi bilgilerim
    Doğru olduğunu bildiklerimi yazdım. Yanlışsam düzeltin.

Edit: Yazdıklarım yüzeysel bilgiler, tamamen detayları arıyorsanız biraz araştırma yapmanız gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrashBone -- 14 Ekim 2013; 15:40:52 >

• 3- 180 dakika olması lazım.
    5- Aynen 22 saat.

Peki KDA nedir? Şu an tek bilinmeyen o kaldı benim açımdan

Bu arada tekrar teşekkürler ikinize de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortescue

3- 180 dakika olması lazım.
    5- Aynen 22 saat.

Peki KDA nedir? Şu an tek bilinmeyen o kaldı benim açımdan

Bu arada tekrar teşekkürler ikinize de

KDA = Kill/Death/Assist

(Öldürdüğün adam sayısı + assist sayın) / Kaç kere öldüğün = Kda oranını verir. Hiç ölmediysen 0 yerine 1 kere ölmüşsün gibi yapılır hesap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0RK -- 14 Ekim 2013; 19:36:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.