ArkadaşLar 45 lwl kendi kendime kastım...Suan tüm deru-apost slotları bombos. .. herkes koxpta ben nasıL kascam yardım edin
quote:Orjinalden alıntı: darksaga sen hani mecburen oyunu bırakmıştın. oks öss falan diye. KO daha tatlı geldi sanırım...
quote:Orjinalden alıntı: BlooDyLoVe quote:Orjinalden alıntı: darksaga sen hani mecburen oyunu bırakmıştın. oks öss falan diye. KO daha tatlı geldi sanırım... Galiba,,, bali topic biraz aşşağı inince açsan
ille apos deru da kasma..böyle gelmiş ama böyle gitmecek sen de git hornette seri kas..weya kongauda zorla..yani kasmak isteyene yol çooooooooooook..
quote:Orjinalden alıntı: ßy:No:Name Dahalık DeğiL babam net'i kapattıktan sonra Kürtmüsünüz adam babam netti kapattıktan sonra diyor
quote:Orjinalden alıntı: aSibey Diğer ßaşlıkta oyunu bırakıorum dedin Şimdi Nasıl kasılıcam dion ßaßam Net'i kapattıktan sonra diyorum memleket nere kardeş ?
Deru-Apost Kesmek Zorunda Değilsin Ki Dragon Knight-Shade Knight-DTC(Dragon Tooth Comander) Falan Kes (Party İle Tabi Seri Olur)
quote:Orjinalden alıntı: IIIHealciIII Deru-Apost Kesmek Zorunda Değilsin Ki Dragon Knight-Shade Knight-DTC(Dragon Tooth Comander) Falan Kes (Party İle Tabi Seri Olur) Slotların Boş oLduqunu mu sanıyorsun
ash kngiht ve türevler tek kesmke için o kadar güçlü degil.seni suan keialn aklar ondan sonra smildon ve türvleri