Şimdi Ara

Exodus: Gods and Kings (2014)| Christian Bale Ridley Scott (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
1
Favori
7.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet bizleride unutmamışlar daha dur bu başlagıç
  • BluRay geldi.
  • Bazı yerlerde görüyorum film çöp falan deniyor kesinlikle değil bence ama film bir Gladiator yada Kingdom of Heaven etkisi yaratmadı bende

Ayrıca Cristian Bale ve Joel Edgerton'nın baya iyiydi performansları
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeqqqqq

Bazı yerlerde görüyorum film çöp falan deniyor kesinlikle değil bence ama film bir Gladiator yada Kingdom of Heaven etkisi yaratmadı bende

Ayrıca Cristian Bale ve Joel Edgerton'nın baya iyiydi performansları

Film çöp değil asla, çekim teknikleri görseller o dönemin havası mekanlar kostümler tasarımlar epik hava herşey tamam ,lakin din unsuru yavan kalıyor herkes şunu bekliyordu bknz:

HZ.Musa a.s Tur dağına çıkar cenabı allah ona yanan çalıdan seslenir,Musa a.s dili peltektir kekeme, yani o yüzden allah kardeşi harunu a.s yanına yardımcı vermiştir hikaye böyle başlıyacaktı + çoçuk elçi yerine cenabı hak ile konuşucaktı, mesela firavunun huzurunda asasını yere atıp yılana dönüşmesi elini bembeyaz etmesi asasıyla nili kana bulaması diğer felaketleri allah ona bildiricekti musa .as uyguluyacaktı, musa a.s daha sakin sinirsiz şekilde lanse ediceklerdi ,tmm savaşlarda hırçın firavunla konuşurken sert, ama tebliğlerde çok sert lanse etmişler.,. kızıl denizi asasıyla yarmasını allah ona tebliğ edicekti .işte filmde bunlar yok ,yani bir güç herkese alamet sarıyor mısır kavmi ve ibraniler musa peygamberde dahil herkes izliyor, musanın tanrısını intikamcı tanrı olarak lanse etmişler yani bir israiller için var bu tanrı, aslında bir tanrı varmı filmde bana göre var lakin musa a.s başını kayaya çarpması sonra ayılması elçi ile görüşmesi sanki filme Musa a.s hayali, rüyası, halüsülasyonu gibi gösterilmiş, her felaketi kahinler mantıklı nedenlerle açıklıyorlar filme..

Lakin her mısırlının firavunda dahil ilk doğanlarının ölmesi,firavunun ibranileri sebest bırakmamasından musa a.s ısrarla ona bildirmesi işte burda devreye tanrı giriyor çünkü ilk doğanlar ölüyor lakin bu gibi felaketleri baştan sona kadar seslendirmeyle allah ona bildiricekti, felaketler peş peşe geliyor filmde biliyorsun, ama bir tebliğ yok musaya allah tarafından ,birlen geliyor felaketler işte dediğim gibi... ben her türlü arşive attım ve izlerimde sık aralıklarda, sana ben şunuda söyliyeyim arkadaşım eğer bu film 10 emir gibi yani 1956 yapımı ilk film gibi senaryo olsaydı, bu film gelmiş geçmiş en iyi din filmi olucaktı masraf var emek var bütçe var işte dinsel öğeler zayıf olsun, ben dinler tarihini çok iyi biliyorum o yüzden benim için sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

BluRay geldi.

• İzleyelim o zaman.
  • Film kendi alanında iyi bir yapım.
    İzlerken keyif veriyor çok birşey beklemeyin ama.
  • İyi yazmışsınız hocam bilginiz var belli ki.Hatalar vardır elbet ben pek takılmadım izledim geçtim.Gayet de güzeldi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dodge

İyi yazmışsınız hocam bilginiz var belli ki.Hatalar vardır elbet ben pek takılmadım izledim geçtim.Gayet de güzeldi. :)

evet hocam kesinlikle + ben arşive kattım zati sıklıkla izliyheceğim felaketlwer bile o dönemi iyi yansıtıyor kölelik zor dönemler biz aslında çok rahat yaşıyoruz aslında neler neler
  • Ramazanda bizim tırt kanallar ''Çağrı'yı fln. nasıl tekrar tekrar oynatıyorlarsa, Yahudilerde Yom Kipur'da bunu mu izletecekler yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: C E B R A I L

Ramazanda bizim tırt kanallar ''Çağrı'yı fln. nasıl tekrar tekrar oynatıyorlarsa, Yahudilerde Yom Kipur'da bunu mu izletecekler yani?

İnançlı biriysen çağrı'yı beğenmeme şansın yok çağrı bütün gerçekliğiyle islamiyetin doğuşunu anlatan efsane yapımdır..sen ne demek istedin ben onu anlamadım
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Ne kadar iyi de olsa tekrar tekrar 1977'den beri, sahurda sıkılıyor insan bir süre sonra...
  • C E B R A I L kullanıcısına yanıt
    He tmm anladım ne demek istediğini, ben farklı birşey anlıyordum ama şimdi topladın durumu, bende aynı fikirdeyim senlen

• Evet sırf başka dine inanan ailenin cocuğu diye öldürmek çok mantıklı neden inanmıyorsun. Film resmen çöptü, ha böyle olacağını bilerek izledim o ayrı
  • Beklentiniz olmadan izleyin, çıtır çerezlik bi film, keza baya vasat.
  • Christian Bale'den beklenmeyecek kalitede bir film olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eknks

Christian Bale'den beklenmeyecek kalitede bir film olmuş.

Yakısmamıs diyorsunuz yani ona? Ben hala indirmedim telefona ve bilgisayara indirdim bikaç gune izlicem hocam bakalım nasılmıs Bale nin oyunculuğunu ve filmlerini çok beğeniyorum aslında ama bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

quote:

Orijinalden alıntı: Eknks

Christian Bale'den beklenmeyecek kalitede bir film olmuş.

Yakısmamıs diyorsunuz yani ona? Ben hala indirmedim telefona ve bilgisayara indirdim bikaç gune izlicem hocam bakalım nasılmıs Bale nin oyunculuğunu ve filmlerini çok beğeniyorum aslında ama bakalım

Antik mısıra lgin varsa müthiş çekim teknikleri görsellik birazda epik hava + tanrı kavramına istiyorsan kesin izle, hatta 1080p'de izle, dini öğelere yukardada söyledim bir göz gezdir daha iyi anlyacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Beklentiniz olmadan izleyin, çıtır çerezlik bi film, keza baya vasat.

Tesekkur ederim hocam şu an indirdim zaten 1080p olarak akşam izleyeyim o zaman zaten Bale yi Batman dan dolayı seviyorum her turlu izlenir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahudi olsam bile sevmedim filmi heralde hele musa allaha nasıl atar yapıyordu öyle utamasa tanrıyla güreşecekti .Gerçekten de film bayağıydı izlettirdi kendini fakat istenen beklentiyi yaratmıyor. İlk musa filmini izlediğimi hatırlıyorum da bu filme nazaran kat kat etkilemişti beni .Bunun dinsel bakışla bir alakası olabilir allah çocuğun ağzından konuştuğu zaman filmin kalanını zar zor getirdim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.