Şimdi Ara

Exit ve Exit2 yardım lütfen ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kurtarmakta olduğumuz insanların kutuları itmesini nasıl sağlayabilirim?

• analog u hareket ettirince ekranda bir imleç belirecek.. o imleci kurtaracağın kişinin üzerine getir ve üçgen e bas ve snr ne yapmasını istiyorsan imleci kutu,yangın söndürücü,büton vs üzerinde tekrar üçgen e bas..uzun zaman oldu oynayalı benim aklımda üçgen tuşu kalmış olmassa diğer tuşları dene..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

analog u hareket ettirince ekranda bir imleç belirecek.. o imleci kurtaracağın kişinin üzerine getir ve üçgen e bas ve snr ne yapmasını istiyorsan imleci kutu,yangın söndürücü,büton vs üzerinde tekrar üçgen e bas..uzun zaman oldu oynayalı benim aklımda üçgen tuşu kalmış olmassa diğer tuşları dene..

Yardım için çok teşekkür ederim
  • EXİT nasıl bir oyundur????
  • quote:

Orjinalden alıntı: mea_kyz

EXİT nasıl bir oyundur????

Exit'in tamamen kendine ozgun bir yapisi var, Dogal felakete ugramis binalarda kalan sivilleri kurtariyorsun ve yanilmiyorsam sadece
    psp'ye ozel bir oyun.

Bu arada oyunda kosmada varmis sonradan bulmustum.
    (bu arada oyun 2D)
  • 2d mi hadi ya değer mi yklemeye bağlayıcı oyun mu?
  • Oyun çok zevkli. Neticede kafayı çalıştırıp bi yolunu bulup insanları binadan çıkarmanız gerekiyor. Zaten exit 1 60 exit 2 de 120 mb fln.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1 mi güzel 2 mi
  • Ben 1 kac boyunca gezdirdim psp'imde sonra sildim cunku tekken icin yer lazimdi:D ama bence yukleyin guzel bir oyun, artik bizden gecti, euhehehe
  • ok denyelim o zaman bi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.