Şimdi Ara

exel pdf save as yapmıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • exel pdf save as yapmıyor mu ? nasıl yaparım

• ?
  • MS office excel programında pdf formatında kayıt yapabilirsiniz. Fakat excel in bu özelliği eklenti şeklindedir. Eğer MS office programı bilgisayarınıza kurulurken bu eklenti otomatik ya da manuel olarak yüklenmediyse MS office in resmi sitesinden eklentiyi indirebilir yada bu eklentiye alternatif bir program kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: perseustr

MS office excel programında pdf formatında kayıt yapabilirsiniz. Fakat excel in bu özelliği eklenti şeklindedir. Eğer MS office programı bilgisayarınıza kurulurken bu eklenti otomatik ya da manuel olarak yüklenmediyse MS office in resmi sitesinden eklentiyi indirebilir yada bu eklentiye alternatif bir program kullanabilirsiniz.

yopk hocam yer yüzünün tüm programlarını indirdim olmuyor olmuyorpdf cretor dediler inidirm cevirdi ama a dan z ye bozuk allah belasını versinş yokmu bole bi teknoloji

ofis 2002 var hocam
  • doPDF kullanın. türkçe. bedava. kullanımı kolay
  • ?
  • nitro pdf
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAKACI

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=7

aradığın bu sanırım

teşekkürler evet bu ama ben 2003 kurdum dosyam hazır acaba 2007 kursam görcekmi :(

çok pis belaya bulaştım vala
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase
    teşekkürler evet bu ama ben 2003 kurdum dosyam hazır acaba 2007 kursam görcekmi :(

Bulabilirsen office 2010'u kur onda Pdf olarak kayıt seçeneği var. Kesin bilemiyorum fakat sanki 2007 de de vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 26 Mayıs 2012; 16:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

quote:

Orijinalden alıntı: virtualdjcubase

Bulabilirsen office 2010'u kur onda Pdf olarak kayıt seçeneği var. Kesin bilemiyorum fakat sanki 2007 de de vardı.

işte hocam sorun işte acaba şuanki 2003 de yazılan xls yi tam görecekmi :(
  • benim bildiğim 2007 2003 versiyonunda olanları görür 2007 olan 2003 de görmez onda dönüştürücü kullanıyorlar diye biliyorum
  • do pdf ile çözüldü sanırım fakat bişeyi anlamadım.

printer ayarı yaparken sanırım page ve 306 diyor.

diğer sanal printerlerde 1305 falan diyordu neyse...

ben şimdi satırları sayamıyorum satırlarım nıormalde 175000 adet

ve acaba eksik aldımı falan nasıl anlarım ?
  • bir tane deneme olarak a stunu ekle oraya 1den basla rakamları koy yada kontrol amaclı aralara satır ekle renklendir bisi yap pdf te kontrol et. Ben yıllardır nitro ve Adobe Reader kullanıyorum. ikisinde printere kendillerini ekliyorlar pdf'e çevirmek istediğimde ctrl+p yapıp ikisinden birini seçiyorum sıkıntısız pdf oluyorlar...
  • listem 250 sayfa asagı doru ama listem bittigi halde halen asagı dogru bos bos 500 sayfa inmekte..

bunu nasıl cozcem :(

doPDF kullanıyorum yardım lütfen.

acaba pdf cevirirken mi bişe yapmalı yoksa xls demi bunu bilsem keske
  • yardım lütfen
  • yardım lütfen
  • virtualdjcubase V kullanıcısına yanıt
    pdf creator kullan. Yazıcı gibi görür sistem. Yazdır'a basınca pdf creator'u seç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.