Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Executive Ultra Yönetici Koltuğu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
117
Cevap
0
Favori
10.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rambursman

quote:

Orijinalden alıntı: Slayer_

quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

Hocam minderiniz geldi mi? Görüşlerinizi almak isterim.

Sanırım uzun bir süre koltuk alamayacağım ama en azından şu anda kullandığım standart koltuğa rahat oturayım

Pazar günü sipariş verdim hepsiburada.com'dan ürün hala paketlenip yollanacak olarak gözüküyor

daha çook beklersin o kadar uyarı yaptık şurdan alışveiş yapmayın diye okumadınmı.

ayrıca fabrikasıyla irtibata geçtim benim eskiyen koltuğun oturak ve sırt kısmını garanti kapsamında bana kargolayacaklar. ürün dandik ama ilgileri memnun edici

hepsiburada.com elinde olmayan ürünü stokta varmış gibi gösterip, sipariş gerçekleştikten sonra kargolama aşamasında gibi gösteriyor bu aşamada sipariş iptal edilemiyor. yazdığın mesajlara otomatik olarak cevap veriliyor. yoğunluktan dolayı gecikme yaşanmaktadır ilgili departmanımızıa.... seklinde bir mesaj gelir bence hiiiç sinir yapma ürünün iptal edilmesi için msj yolla

Ürünleriniz kutulanıp, kargoya teslim edilmektedir... 5 gündür aynı yazı var

• Ben de almak istiyorum bundan ama boyum kısa ya bana uyar mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

quote:

quote:

Alıpta kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı.Cevaplarlarsa sevinirim...

Beşik modunda arkaya doğru yaylanınca, kafa tamamiyle destekleniyor mu?
    Yani arkaya yatınca kafa boşta mı kalıyor.Kafanı sırt kısmına koyabiliyor musun..
    Bu arada kendınızle kıyaslamak isterseniz ben 1.80'im... Bilgi verirseniz sevinirim..

Benim boyum 1.83, dediğiniz gibi yaslanınca 3 parmak boşta kalıyor

Kafa boşta kalıyor yani... ?
    O zaman bana uymaz bu ürün :/

2-3cm boşluk rahatsızlık vermiyor, sonuçtu yükü alıyor enseden yukarısını yasladığınız için.

Hocam anlamadığım kafa yaslanıyor mu? Yoksa kafanın sadece üst bölümden 2 3 cm si boşta mı kalıyor?
    Kafanın ortasına kadar destekleniyor mu yani... Biraz garip bir soru oldu ama, anca böyle anlatabilirim derdimi.. Arkaya yaslanınca kafayı yaslayabiliyor musun.Yoksa ensede mi bitiyor?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıpta kullanan arkadaşlara bir sorum olacaktı.Cevaplarlarsa sevinirim...

Beşik modunda arkaya doğru yaylanınca, kafa tamamiyle destekleniyor mu?
    Yani arkaya yatınca kafa boşta mı kalıyor.Kafanı sırt kısmına koyabiliyor musun..
    Bu arada kendınızle kıyaslamak isterseniz ben 1.80'im... Bilgi verirseniz sevinirim..

Benim boyum 1.83, dediğiniz gibi yaslanınca 3 parmak boşta kalıyor

Kafa boşta kalıyor yani... ?
    O zaman bana uymaz bu ürün :/

2-3cm boşluk rahatsızlık vermiyor, sonuçtu yükü alıyor enseden yukarısını yasladığınız için.

Hocam anlamadığım kafa yaslanıyor mu? Yoksa kafanın sadece üst bölümden 2 3 cm si boşta mı kalıyor?
    Kafanın ortasına kadar destekleniyor mu yani... Biraz garip bir soru oldu ama, anca böyle anlatabilirim derdimi.. Arkaya yaslanınca kafayı yaslayabiliyor musun.Yoksa ensede mi bitiyor?

Ben tekzen de denemiştim, 1.84 boyundayım. Kafamın üstünden (not: kafam büyüktür ) 2-3 cm kadar boşluk kaldı ama kafa oturdu oraya.

• bende dün adore vlt-400 aldım tekzen'den. Umarım memnun kalırım. Konuyu açan arkadaşın fikirlerinde değişme oldu mu acaba koltukla ilgili?
  • Hocam aradan nerdeyse 1,5 ay geçmiş halen memnun musun? Bir kırılma dökülme bişey oldu mu, süngerinde ezilmeler deforme olmalar ya da derisinde yırtıklar falan. Bende alacağım ama piyasada yok malesef bulamıyorum. Hepsiburada'dan da sipraiş vermek istemiyorum sevmiyorum o siteyi Araştırmaya başladım ama ilk senin konun geldi aklıma resimler gerçekten çok güzel çıkmış.

96 yılından beri bürosit marka koltuk kullanmaktayım. Standart bilgisayar koltuğu ama film seyrederken falan arkaya yaslanınca kafam boşta kalıyori oturma yeri biraz kısa geliyor boyum her nekadar kısa olsada Yani koltuk bittikten sonra yaklaşık 1 karış dizim ilerde kalıyor buda zamanla bacağımda ağrı yapıyor. O yüzden yönetici koltuklarına bakmaya başladım bende. Oturma kısımları daha geniş gibi. Adore marka senin koltuğun alt modeline baktım carrefourda vardı çok rahattı gerçekten ama görüntüsü 90 lı yıllardaki eski ptt merkezlerınde müdürlerin oturduğu koltuk görüntüsündeydi Pek hoşuma gitmedi

Ayrıca terletme durumu nedir ben çok uzun zaman geçtiririm masabaşında

• arkadaşlar yukarıda benimde bu adore pc sandalyem hakkında foto ve görüşlerim mevcuttur. şimdi bu konuyla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. adore fabrikasına mail attım koltuğun deforme olduğunu göçtüğünü ve lastiklerinin sarktığını söyledim(ürün garantili) resim ve fatura istediler. ikisinide maille yolladım, daha sonrasında benden adres istediler ve sırt ve oturma kısmının adresime, kargo ücretinin tarafımdan ödenecek şekilde gönderileceğini söylediler. tamam dedim beklemeye geçtim 1 hafta oldu yok 2 hafta oldu yok aradım fabrikayı, ne oldu benim yedek parçalar diye sordum, stokta ürün bulunmadığını stoğa girince göndereceklerini söylediler. yine beklemeye başladım 3 hafta oldu yok 4 hafta oldu yine yok. dün aradım fabrikayı uzun uzun çaldı, telefona ilgili kişi değilde bir başkası baktı, "arkadaş yerinde yok telefon numaranızı verin gelince size dönüş yapsın" dedi. verdim numaramı. ne arayan var ne soran.

1 aydır kazık gibi koltukta oturuyorum

alırken satış sonrasınıda düşünerek alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 27 Ocak 2010; 4:21:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Hocam aradan nerdeyse 1,5 ay geçmiş halen memnun musun? Bir kırılma dökülme bişey oldu mu, süngerinde ezilmeler deforme olmalar ya da derisinde yırtıklar falan. Bende alacağım ama piyasada yok malesef bulamıyorum. Hepsiburada'dan da sipraiş vermek istemiyorum sevmiyorum o siteyi Araştırmaya başladım ama ilk senin konun geldi aklıma resimler gerçekten çok güzel çıkmış.

96 yılından beri bürosit marka koltuk kullanmaktayım. Standart bilgisayar koltuğu ama film seyrederken falan arkaya yaslanınca kafam boşta kalıyori oturma yeri biraz kısa geliyor boyum her nekadar kısa olsada Yani koltuk bittikten sonra yaklaşık 1 karış dizim ilerde kalıyor buda zamanla bacağımda ağrı yapıyor. O yüzden yönetici koltuklarına bakmaya başladım bende. Oturma kısımları daha geniş gibi. Adore marka senin koltuğun alt modeline baktım carrefourda vardı çok rahattı gerçekten ama görüntüsü 90 lı yıllardaki eski ptt merkezlerınde müdürlerin oturduğu koltuk görüntüsündeydi Pek hoşuma gitmedi

Koltuk sağlam herhangi bir aşınma yok, yaslanma yeri mükemmel diyebilirim çok ortopedik.

Çok uzun süre bilgisayar başındaysan bu koltuğun yanına birde visco minder almanı tavsiye ederim ben bu şekilde kullanıyorum yok ben 3-4 saat pc başındayım diyorsan mindere gerek yok.

minderi al dememin nedeni uzun süre koltuğa oturunca terleme yapabiliyor ve visco malzemesi gerçekten güzel bir buluş bildiğin minder gibi değil araştır istersen vücudun şeklini alıyor

Boyun 1.70 veya altıysa benden daha çok memnun kalacaksın buna emin ol

Koltukta keşke şuda olsa dediğim tek özellik ; baş yaslanma yeri öne ve arkaya hareket edebilseydi süper olurdu... bu özelliğe sahip koltuklar var fiyatları çok ucuk

• quote:

quote:

Hocam aradan nerdeyse 1,5 ay geçmiş halen memnun musun? Bir kırılma dökülme bişey oldu mu, süngerinde ezilmeler deforme olmalar ya da derisinde yırtıklar falan. Bende alacağım ama piyasada yok malesef bulamıyorum. Hepsiburada'dan da sipraiş vermek istemiyorum sevmiyorum o siteyi Araştırmaya başladım ama ilk senin konun geldi aklıma resimler gerçekten çok güzel çıkmış.

Koltuk sağlam herhangi bir aşınma yok, yaslanma yeri mükemmel diyebilirim çok ortopedik.

Çok uzun süre bilgisayar başındaysan bu koltuğun yanına birde visco minder almanı tavsiye ederim ben bu şekilde kullanıyorum yok ben 3-4 saat pc başındayım diyorsan mindere gerek yok.

minderi al dememin nedeni uzun süre koltuğa oturunca terleme yapabiliyor ve visco malzemesi gerçekten güzel bir buluş bildiğin minder gibi değil araştır istersen vücudun şeklini alıyor

Boyun 1.70 veya altıysa benden daha çok memnun kalacaksın buna emin ol

Koltukta keşke şuda olsa dediğim tek özellik ; baş yaslanma yeri öne ve arkaya hareket edebilseydi süper olurdu... bu özelliğe sahip koltuklar var fiyatları çok ucuk

sağolasın piyasayı araştırayım biraz daha inşallah bulurum bürosit alayım dedim abicim o ne öyle ya 500 600 lira koltuklar yuh be Normal sekreter koltuğunun biraz üst modeline bile 185 lira dediler.

Fileli koltuklara baktım birde carrefourda vardı. Hiç ama hiç rahat değil. Yönetici koltuğu diye geçiyor ama oturma kısmı gerçekten kısa, ayaklar ağrıyor zamanla. Yönetici koltuğu gibi sarmıyor yumuşacık

• merhaba arkadaşlar . ben 3dSpacer küfür küfür nefes alan örme kumaştan fermuarlı kılıftan tamamı VISCO sungerden oturak için minder yapıyorum.
    ebat genelde kare yapılıyor 44*44 gibi. renk kahverengiye benzer.
    koltuk ebatını verin ilk isteyene bedava sadece kargosunu oder.
    .

diger isteyenlere 12 tl+ kargo kendisine ait göndereyim.

en azından 1 kişi denesin diğer arkadaşlarla paylaşsın.

hamdi seyhan
    535 685 15 45

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yastikci -- 31 Ocak 2010; 5:23:35 >
  • AurorAbeam tebrik ederim. :)
    adresini pm atarsan gondereyim.
  • @yastikci; Teşekkür ederim. Mailleri kontrol edeyim dedim baktım mesaj gelmiş konuya. Anında yakaladım. Bu ara almayı düşünüyordum visco minder ama imkan kısıtlıydı. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AurorAbeam -- 31 Ocak 2010; 3:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

Executive Ultra Yönetici Koltuğu

fazla fiyat farkı yok. rahatlık ve kalite olarak bürosit tartışmasız daha iyidir bende ilk mesajdaki koltuğu almayı düşünürken, bugün bu koltuğu gördüm. büyük ihtimalle bürositi alırım.

http://www.hepsiburada.com/burosit-maestro-mudur-koltuguarden-plus-suni-deri/productDetails.aspx?categoryid=285662&productid=ofisbr97100&SKU=OFISBR97100-770

Bende bu tarz kırmızı koltuk var ve çok rahat hayatımda hiç bir bilgisayar masasında bu kadar rahat etmedim. Bu koltukta yatıyorum resmen.

• quote:

arkadaşlar yukarıda benimde bu adore pc sandalyem hakkında foto ve görüşlerim mevcuttur. şimdi bu konuyla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. adore fabrikasına mail attım koltuğun deforme olduğunu göçtüğünü ve lastiklerinin sarktığını söyledim(ürün garantili) resim ve fatura istediler. ikisinide maille yolladım, daha sonrasında benden adres istediler ve sırt ve oturma kısmının adresime, kargo ücretinin tarafımdan ödenecek şekilde gönderileceğini söylediler. tamam dedim beklemeye geçtim 1 hafta oldu yok 2 hafta oldu yok aradım fabrikayı, ne oldu benim yedek parçalar diye sordum, stokta ürün bulunmadığını stoğa girince göndereceklerini söylediler. yine beklemeye başladım 3 hafta oldu yok 4 hafta oldu yine yok. dün aradım fabrikayı uzun uzun çaldı, telefona ilgili kişi değilde bir başkası baktı, "arkadaş yerinde yok telefon numaranızı verin gelince size dönüş yapsın" dedi. verdim numaramı. ne arayan var ne soran.

ben size dedim bürosit alın diye

• 250 lira limitim vardı kıyamadım daha ucuz adore aldım bide bişey olur falan için yanar dedim 200 liraya 100 liralık bir model aldım, gerçektente çok çok rahat , bilgisayar başında yıllar sonra dik oturmaya başladım valla
  • quote:

250 lira limitim vardı kıyamadım daha ucuz adore aldım bide bişey olur falan için yanar dedim 200 liraya 100 liralık bir model aldım, gerçektente çok çok rahat , bilgisayar başında yıllar sonra dik oturmaya başladım valla

İyi günlerde kullan
  • quote:

250 lira limitim vardı kıyamadım daha ucuz adore aldım bide bişey olur falan için yanar dedim 200 liraya 100 liralık bir model aldım, gerçektente çok çok rahat , bilgisayar başında yıllar sonra dik oturmaya başladım valla

Hayırlı olsun
    hangi modeli almıştınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

arkadaşlar yukarıda benimde bu adore pc sandalyem hakkında foto ve görüşlerim mevcuttur. şimdi bu konuyla ilgili olarak şunu söylemek istiyorum. adore fabrikasına mail attım koltuğun deforme olduğunu göçtüğünü ve lastiklerinin sarktığını söyledim(ürün garantili) resim ve fatura istediler. ikisinide maille yolladım, daha sonrasında benden adres istediler ve sırt ve oturma kısmının adresime, kargo ücretinin tarafımdan ödenecek şekilde gönderileceğini söylediler. tamam dedim beklemeye geçtim 1 hafta oldu yok 2 hafta oldu yok aradım fabrikayı, ne oldu benim yedek parçalar diye sordum, stokta ürün bulunmadığını stoğa girince göndereceklerini söylediler. yine beklemeye başladım 3 hafta oldu yok 4 hafta oldu yine yok. dün aradım fabrikayı uzun uzun çaldı, telefona ilgili kişi değilde bir başkası baktı, "arkadaş yerinde yok telefon numaranızı verin gelince size dönüş yapsın" dedi. verdim numaramı. ne arayan var ne soran.

ben size dedim bürosit alın diye

ben alalı 1 sene oldu ama sen söylemeden önce almıştım

tekrar aradım firmayı, haftaya stoklara gireileceğini söylediler. benim anlamadığım şey şu; fabrikasını arıyorum herhangi bir satış noktasını değil. fabrikada bu ürünün yedek parçası nasıl olmaz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambursman -- 2 Şubat 2010; 11:25:30 >

• Ben de yeni bilgisayar koltuğu almak istiyorum ancak Adore'nin deri olanları terletir gibi geliyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.