Muonline serverında kullanılmak üzere bir launcher.exe dosyamız var. Bu dosyanın arka kısmında saydam bir şekilde nick yazmaktadır. Bu yazıları editleme konusunda bir bilgiye ulaşamadım.C+ ile editlendiğini buldum fakat programı kullanmayı bilmiyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum.
hexeditor, binary editor filan gibi arayın tonla bulursunuz.
Ama ne yaptığınızın farkında mısınız? Bundan emin misiniz? Bir EXE dosyasının bir baytını bile değiştirseniz, olmadık şeylere yol açabilirsiniz.
Diyorsunuz ya, nick varmış. Eğer o kodu ben yazmış olsam, o nickide oraya koymuş olsam ve çalışınca onu göremesem, "Sen benim kodumdan bunu silersin haaa, bende senin tüm dosyalarını sileyimde bir gör bakalım.." demez miyim? Yaşasın kötülük...
Ben kötü değilim ama, her kodu yazanın iyi olduğunu kabul etmek safdillik olur.
Neyse.. Eskiden PCTOOLS, Norton gibi programlar vardı. Onlara girip EXE dosyaları Türkçe yapardık. Yani içindeki mesajları çevirirdik. Ne bileyim ne anlardık ama pek severdik böyle işleri. O günler geldi şimdi aklıma. Bu işin gayet karşı konulmaz bir cazibesinin olduğu bugünde geçerli demekki..
Eğer "Indigo" yada "MuOnline" yazılarını değiştirmek istiyorsanız, Resource Hacker ile yapabilrsiniz. "Version Info" seçeneğinin altındaydı galiba.