Şimdi Ara

Excon Ptab7' tablet telefon özelliği sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Excon ptab7" tablet aldım. Sıkıntıları tabii mevcut mesela dahili 8gb yi 1 + 7 gb yapmışlar nasıl bir şey ise 1 gb lik kısım ram uygulamalar oraya kuruluyor. Android yaklaşık 2 gb yer kaplıyor kalan 5 gb filan ama bunlar tamamen gereksiz ayrıntılar benim için. işimi görüyor cihaz. 2 tane sim girişi var. ilki normal(macro) giriş. Sim kartı sadece 1 defa gördü sonrasında okumadı bir daha :) diğer micro giriş ise sorunsuz çalışıyor. şimdi benim 2 tane sorunum var. ilki bu cihazda sim kart yokken dahi telefon beklmesi diye bir şey var malum şarjın en önemli olduğu cihazda bu özellik en çok şarj yiyen kısım ama anladığım kadarıyla bu diğer tüm cihazlar içinde bu şekilde. Bu pek sorun değil. gel gelelim cihaza sim kartı taktığımda ve açtığımda birisi beni ararsa veya mesaj atarsa telefon çalıyor veya mesaj gönderildi gösteriyor fakat cihazın ekranında hiçbir şey belirmiyor. bu ciddi bir sıkıntı bunun için bir çözüm yolu mevcut mu? konu hakında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.. amacım cep teli ile konuşma + mesajlaşma bu cihaz ile de sadece gerektiğinde (işte wifi olmadığında) sim ile anlık internete girme ve mail kontrolu ıvır zıvır. bunu yaparken vodafone ikiz sim kullanıcam. bir de bu cihazın sar değeri kaç olabilir sizce?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.