Şimdi Ara

exception EInOutError in module usnscv.exe at 000753C2 File Access Denied hatası alıyorum lütfen yar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
4.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarı ilk açtıgımda exception EInOutError in module usnscv.exe at 000753C2 File Access Denied hatası alıyorum tamam dedıkten sonra ekrandakı tum sımgeler kayboluyor aygıt yonetıcısıne baktım hıc bır problem yok
     exception EInOutError in module usnscv.exe at 000753C2 File Access Denied hatası alıyorum lütfen yar

yardım ederseniz cok cok sevinirim

Pc leptop arkadaslar özellikleri

• ya arkadaşlar kimse yokmu bır cevap verın
  • Kardeş Yapman Gereken ;
    Bilgisayarıma gir, Yerel disc C ye gir, Kullanıcılara gir , Ordan hangisini kullanıyorsan seç , Sonra klasör seçeneklerinden gizli dosya ve klasörleri göster.
    orda AppData açılcak ona gir , Ordan Locale gir.. En alta in orda usnscv.exe yada ctfmon.exe vardır.. ONLARI SİL SORUN ORTADAN KALKAR..
    Bunlar yeni nesil trojan lerdir ve virüs programı görmez.. manuel olarak silmek gerekir..
    PC ne res at hata almadığını göreceksin..

Yardımcı olduysam ne mutlu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekobek0 -- 11 Temmuz 2011; 15:41:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.