Şimdi Ara

Excel ile illgili bir soru (2. soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok teşekkür ederim arkadaşlar 1. sorunu hallettim.

şimdi bi sorum daha var

benim yazmak istediğim formül bu
    =EĞER(F2<30;"ff";EĞER(F2<50;"fd";EĞER(F2<60;"dd";EĞER(F2<70;"dc";EĞER(F2<75;"cc";EĞER(F2<80;"cb";EĞER(F2<85;"bb";EĞER(F2<90;"ba";EĞER(F2<101;"aa";HATALI")))))))))

ama son eğer de hata veriyor yani 8 den fazla eğer yazamıyorumi. google dan buldum bişeyler ama yapamadım.

yardım eden, edecek ola herkese çok teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Tekme Atan Fare -- 10 Aralık 2010; 12:58:38 >

• "süz" özelliğini kullanabilirsin.
    tüm öğrencileri alt alta yazasın. yanlarına hangi sınıf olduğunu yazarsın. seçeneklerden süz dedinmi sınıfın üstüne ok işareti çıkar. tıkladığında ordan hangi sınıfı görmek istiyorsan onu tıkladınmı o sınıfın öğrencileri gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: **green-eyes**
    "süz" özelliğini kullanabilirsin.
    tüm öğrencileri alt alta yazasın. yanlarına hangi sınıf olduğunu yazarsın. seçeneklerden süz dedinmi sınıfın üstüne ok işareti çıkar. tıkladığında ordan hangi sınıfı görmek istiyorsan onu tıkladınmı o sınıfın öğrencileri gelir.

aklıma geldi o da başka yolu varmı diyesormuştum
  • yukarı
  • her sınıfa bir sayfa oluşturursun köprü ilede o sınıfın ismine basınca sayfayı açtırabilirsn.
  • dediğini tam anlamadım ama anladıgıma göre cevaplayım

bir tane ana sayfa oluşturup bu anasayfaya kısayollar koyarak bu kısayollara diger sayfaları köprü şeklinde ekleyeceksin
    bu sayede bir tane sayfadan diger tüm sayfalara girebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

dediğini tam anlamadım ama anladıgıma göre cevaplayım

bir tane ana sayfa oluşturup bu anasayfaya kısayollar koyarak bu kısayollara diger sayfaları köprü şeklinde ekleyeceksin
    bu sayede bir tane sayfadan diger tüm sayfalara girebilirsin

Doğru anlamışsın aynen öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aktarmayla ilgili 2 soru
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dostum
    kısaca şu şekilde açıklayım
    kendine bir tane ana sayfa yap
    bu sayfaya sınıfları 1-2-3-4-5 şeklinde yaz
    sonra yeni bir sayfa aç bu sayfa 1.sınıf olsun burayada istediğin şekilde tabloları yap notları gir
    kaç tane sınıf olacaksa o kadar sayfa oluşturman gerekecek
    gelelim köprü ve kısa yollara
    ana kısayolu oluştur ve bu kısayola sag tıklayarak köprü seçenegine tıkla açılan sayfada soldaki ksıımdan BU BELGEYE YERLEŞTİRE tıkla gelen yerden sayfayı secip onayla işlem
    sonra bu işlemi tüm sınıflara tek tek uygula
  • degiştir kısmı calışmadıgından bu şekilde ekleme yapıyorum

eger yapamazsan bana ne istiyorsan onu açıkca anlatan (KAÇ SINIF OLACAK ,SINIFLAR KAÇ ÖĞRENCİDEN OLUŞACAK VS.) bir mesaj at ben akşama yaparım
    ŞUAN DIŞARIYA ÇIKMAM LAZIM DA
  • arkadaşlar çok sağolun orayı hallettim köprüyle . Şimdi bi sorun daha çıktı. Eğer formülüyle ilgili. 8 eğer den sonra eğer ekleyemiyorum. internetten baktım çözüm bulamadım. Yarın formülü eklerim buraya. Herkese iyi geceler :)
  • arkadaşlar 1 sorum daha var, yukarı yazım
  • yukarı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.