Bildirim
Excel Eğitim Cd'si Yeni ßaşlayanlar İçin.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dostum çaban için teşekkürler ama bu linkler hepsi rapids hare ilk tıklamamda 33 dk bekleyeceksin diyor. diyelimki onu indirdim. diğer linki bilmem kaç gün sonra indireceksin diyor. bu lanet linkte ne var anlamıyorum. buraya upload etmeyin. mesela bedava upload siteleri var, hemenp aylaş v.b. -
quote:
Orjinalden alıntı: serhat lı
Dostum çaban için teşekkürler ama bu linkler hepsi rapids hare ilk tıklamamda 33 dk bekleyeceksin diyor. diyelimki onu indirdim. diğer linki bilmem kaç gün sonra indireceksin diyor. bu lanet linkte ne var anlamıyorum. buraya upload etmeyin. mesela bedava upload siteleri var, hemenp aylaş v.b.
Valla ßende ßu Sekılde Arkadasımdan Aldım.. Koskocaman CD Yanı Sonucta -
BENDE KÜÇÜK BİŞEY SANDIM SEVİNDİMYÜKLÜYORDUM AMA VAZGEÇTİM -
quote:
Orjinalden alıntı: beyazorkide
BENDE KÜÇÜK BİŞEY SANDIM SEVİNDİMYÜKLÜYORDUM AMA VAZGEÇTİM
cd Yazdım YUkarda Nasıl Küçük ßısey Olaßılırkı ? -
33 dk niye bekliyecen modemi resetle yani bağlanıyı kesip tekar bağlan sorun çözülür.
quote:
Dostum çaban için teşekkürler ama bu linkler hepsi rapids hare ilk tıklamamda 33 dk bekleyeceksin diyor. diyelimki onu indirdim. diğer linki bilmem kaç gün sonra indireceksin diyor. bu lanet linkte ne var anlamıyorum. buraya upload etmeyin. mesela bedava upload siteleri var, hemenp aylaş v.b.
-
quote:
Orjinalden alıntı: security_dh
33 dk niye bekliyecenmodemi resetle yani bağlanıyı kesip tekar bağlan sorun çözülür.
quote:
ßak Ne Güzel SÖylüyoo
-
bu dosyaların bir tanesinin büyüklüğü ne kadar.adsl kotam dolmak üzerede -
quote:
Orjinalden alıntı: Van_Helsing76
bu dosyaların bir tanesinin büyüklüğü ne kadar.adsl kotam dolmak üzerede
Arkdaşlar Indıremedı Sen Sansını Zorlama -
zamanında ben bu cd sayesinde baya bir şeyler öğrenmiştim kesinlikle tavsiye ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: EL NINO
zamanında ben bu cd sayesinde baya bir şeyler öğrenmiştim kesinlikle tavsiye ederim
Sen Tavsıye Edıonda Arkadaslarımız Yuklemıo -
Orjinalden alıntı: MuratFb
33 dk niye bekliyecenmodemi resetle yani bağlanıyı kesip tekar bağlan sorun çözülür.
ßak Ne Güzel SÖylüyoo
Dostum bulunduğum yer resmi daire bir sürü insan internete bağlı. Öyle her istediğim zaman modemin fişini çekemiyorum.
-
Orjinalden alıntı: MuratFb
ßak Ne Güzel SÖylüyoo
Dostum bulunduğum yer resmi daire bir sürü insan internete bağlı. Öyle her istediğim zaman modemin fişini çekemiyorum.
Her YUklemede Fiş Cekin Adam Ne Güzel Soluo
-
tşkkürler ;)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X