Bildirim
Excel'de Yapılması Gereken 5 Formül
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
excelde "Eğer " formülünü kullan, zaten açıklmasında nasıl kullanacağını tarif ediyor. _____________________________ -
ali ye bak nerdeyse derslere girmemiş notlar uçuyo tuba boşa okuyo _____________________________
Bazen bilgeler bile sonu göremez -
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam
ali ye bak nerdeyse derslere girmemiş notlar uçuyo tuba boşa okuyo
Hocam sallama değer olunca böyle oluyor
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam
ali ye bak nerdeyse derslere girmemiş notlar uçuyo tuba boşa okuyo
_____________________________ DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..." -
quote:
Orijinalden alıntı: kill_them_all
excelde "Eğer " formülünü kullan, zaten açıklmasında nasıl kullanacağını tarif ediyor.
Hocam eğer formülünü kullanacağımı biliyorum da 40-90 kısmını nasıl yazacağım onu çözemedim.
=EĞER(C2... 40'tan küçük olsa küçük işareti koyarız ama 40-90 kısmını nasıl belirteceğiz orada ?_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyinn31
Hocam eğer formülünü kullanacağımı biliyorum da 40-90 kısmını nasıl yazacağım onu çözemedim.
=EĞER(C2... 40'tan küçük olsa küçük işareti koyarız ama 40-90 kısmını nasıl belirteceğiz orada ?
"Ve" diye birşey duydun mu hiç?
40'tan büyük-eşit ve 90'dan küçük eşit.
_____________________________ -
https://www.dropbox.com/s/xwyy397a5wmb649/Kitap1.xlsx
bir kaç formülünü yaptım ama digerleri için vaktim yoktu kusura bakma_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler