EVET ARKADAŞLAR YERİ BURASI MI BİLMİYORUM AMA EXCEL DE BİR HÜCREYE TIKLAYINCA ALT MENÜ AÇILMASI İSTİYORUM. ÖRNEĞİN ;
ELMA , ARMUT , HAVUÇ VE MUZ DİYE 4 ADET MEYVEMİZ VAR . BENİM İSTEDİĞİM A1 HÜCRESİNE TIKLAYINCA ALTTA BİR MENÜ AÇILSIN BU 4 MEYVENİN İSMİ OLSUN İSTEDİĞİMİ SEÇİNCE O MEYVE O HÜCEREYE GELSİN. BUNU NASIL YAPABİLİRİM. ACABA
SİTE DEĞİL DAHA ÖNCE BİR PROJE YAPILMIŞ HÜCEREYE TIKLAYINCA MÜN AÇILIYOMUŞ ŞİMDİ O DOSYA YOK KAĞIT ÜZERİNDEN ANLATTILAR. DOSYA OLSA ÇÖZERİMDE YOK MALESEF. MAKRO KULLANIŞLMIŞ OLABİLİRMİ
ya kanka sen excel olduğuna eminmisin?
bahsettiğin şey javascript falan olmasın?
çünkü excelin web site tasarımıyla bi ilgisi yok diye biliyorum.
ya size şöyle anlatıyım. Excelde olduğu kesin. şimdi bizde bir excel dosyası vardı. Otelde çalışyorum ben . Menülerdede oda durumlasrı vardı. kirli temiz arızalı vs felan diye sıralanıyo böyle. Bunu katçılar hergün hazırlıyodu. Hücreye tıklayınca bu menü açılıyodu. Oda kirliyse kirli temizse temiz seçiliyodu. Excelde olduğu kesin o yönden bi şüpheniz olmasın . hatta daha açıklayıcı olursa büyük ihtimal yapan kişi makrolarla yapmış çünkü makroları iyi biliyomuş
aRKADAŞIM ÇOK TEŞEKKÜRLER görünüm / araçlar formlardan ekledim. istediğim şeye ulaştım. diğer arkadaşlar hala web sayfasından bahsediyor. :D amacım web sayfası değil . amacım ben otelde çalışyorum bu menü içerisine kirli temiz ve arızalı diye bi oda menüsü yapacam burdan mesela kirliyi seçersem kirli oda adedei 1 tane artacak ve katçılarda buna göre çalışacak ben bitirdiğimde size mutlaka sonuç için dönecem o zaman daha iyi anlaşılır. şimdi diğer sorum ise yine elma armut havuç örneğinden gidersek mesela b5 ile b25 hücreleri arasında 10 adet elma kayıdı seçtim. bunları elmanın toplamını d15 de nasıl 10 diye gösterebilirim. formülü nasıl yazmam gerekir umarım anlatabilmişimdir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme