Şimdi Ara

Excalibur-WoW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler WoW'un yeni hali kötü olmuş gibi. Alpha zamanına yakın olan The Burning Curisade ek paketini içeren bir servera başlabiliriz? Kuzen Excalibur-WoW dedi nasıl iyimidir iyiyse hem sidik yarıştırırız hemde oyunmuzu keyifle oynarız. WoW bölümünüde Excalibur WoWdaki herolara göre rehber donatırız? Olmadı Molten-WoWa'da başlayabiliriz.

• Excalibur wow u ilk defa senden duydum biraz göz attım baya dandik bir server çıktı En iyi private server listesi bence ;

1- Molten-Wow (Wotlk - Cata)
    2- Feenix Wow (Vanilla - TBC)
    3- Emeralddream (Orjinal vanilla 1x herşey aynı)

bu şekildedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenciboy

Excalibur wow u ilk defa senden duydum biraz göz attım baya dandik bir server çıktı En iyi private server listesi bence ;

bu şekildedir.

Hocam kuzenin PCde TBC var Excalibur WoWdaki TBC onu Feenix yapmak için sadece realm mi değiştirmem lazım bir de popülaritesi nasıl?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WE neED

Excalibur wow u ilk defa senden duydum biraz göz attım baya dandik bir server çıktı En iyi private server listesi bence ;

bu şekildedir.

Nesi dandik tam olarak? Senelerdir aktif olan bir server, şehirler her zaman kalabalıktır, LFG her zaman doludur. Zaten servera girince who ile lvl70'ler görülebilir. Ben orjinal TBC zamanında LFG'nin bukadar dolu olduğunu hatırlamam. Hele orgrimmar veya stormwind'e bir göz atmanız kalabalıklığını görmek açısından yeterlidir.
    Son resimdeki iskeletlere dikkat oyuncular oluyor, level 6 hemde. Bazı arkadaşlar'ın wow'un ne kadar kolaylaştığını anlaması açısındanda anlamlı bir screenshot.
    İlk 2 screenshot'ı şu an çektim.
    XP rate 2x, bazen 4x olur.

Excalibur-WoW

Excalibur-WoW

Excalibur-WoW

Şu aşağıdaki son 2 resmi mesajı düzenleyerek siliyorum siliyorum olmuyor tekrar koyuyor anlamadım niye.

Excalibur-WoW Excalibur-WoW

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ledie -- 6 Temmuz 2016; 1:12:37 >

• Buyrun LFG'yi görün dün gece çektim saat 12 civarı hemde yani boşalmaya yakın. TBC zamanında bukadar dolu LFG gördünüz mü? 2-3 satır en fazla 5-6 satır olurdu ben öyle hatırlıyorum.
    Nesi dandik şimdi bu serverın yani sırf havada tahminlerle yorumlar yapılıyor. Diğer bahsedilen serverlardan sadece Feenix'e girdim kimse yok büyük şehirlerde tek tük birileri sadece. Excaliburda görev alanlarında ve heryerde sürekli birileri görülür ve grup yapılır.
     Excalibur-WoW

• Birazda bilgi vereyim yaklaşık 1-2 senedir giren biri olarak. 5-6 senelik bir server olsa gerek. PVP arena ve battleground'lar çalışıyor ama sadece level 65-70 civarında. XP rate 2x, yani orjinalinden 2 kat hızlı xp alınıyor ve 1 veya 0 yapmak mümkün. Level atlamak, görevler ve dungeonlar zevkli olduğundan bence en uygunu 2x ama bu biraz daha az gold alımına neden oluyor bunun arasını voting ile gold kazanma kapatıyor. 1 gün içinde aslında 12 saate bir 1 vote ile yaklaşık 50g alınıyor. Görevlerde aynı, bug çok nadir olur yani level 70'e kadar 3-5 defa görmüşümdür ve onlarda önemsiz görevler. Server yavaşlamaları ve kesintileri eskiden 3-5 güne bir geceleri 1-5 dakika olurdu ama 2 haftadır filan artık tamamen geçti server upgrade etmişler. Ben henüz yeni level70 oldum ve raidlere girmedim ama who ile zone yazarak kontrol ediyorum ne zaman yazsam Black Temple olsun Karazhan olsun sürekli raidler oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık wow acc wotlk dahil
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.