Merhaba yazılım ve oyun için laptop bakıyorum. İki bilgisayar arasında kaldım ve kur daha da yükselmeden hemen almak istiyorum. İncelediğim kadarıyla ikisi arasında marka dışında hemen hemen hiçbir fark yok (55 liralık fiyat dışında tabi ki). Bunlardan hangisini neden tercih etmeliyim?
Eskisi gibi fırın olmaktan çıktığıyla ilgili ve teknik servisinin de kendini geliştirdiğiyle ilgili kullanıcı yorumları okudum. Birkaç tane olumsuz yorum dışında genel kullanıcı tutumu gibi geldi.
Acer'in de aynı ısınma sorunu varmış eski sürümlerde fakat bunda anladığım kadarıyla fanı iki tarafa alarak düzeltmişler. Marka olarak Acer'i daha çok duymuştum daha güvenilir olabilir ama Casper'ın sürekli hizmet garantisi karşısında ne kadar iyidir bilmiyorum.
Monster ve GameGaraj'ın yakın fiyattaki ürünlerine de baktım fakat onlara pek güvenemedim.
Bana pm atarsanız yardımcı olabileceğime inanıyorum.
dostum öncelikle, telefon kayıtlı olmadığım için özel mesajına cevap veremedim. yazılım için vs bu attığın özellikler gayet yeterli, ssd veya m2ssd olması öncelikli olsun. burada bilgi karmaşıklığı yapmamak için pm demiştim ama, dediğim gibi telefon numarası kullanımda diye hata alıyorum, dönüş yapmadılar forum destekten. 1660ti 9750h acer predator helios laptop aldım. sana tavsiyem, 2.el çok temiz cihazlar var. gerçekten çok güzel ekran kartı. Ama almışken 1660ti lı cihazlara bak.