Şimdi Ara

Excalibur G770 acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klavye ışıkları ve ekran başta geliyor devamında otomatik onarıma hazırlanıyor diyor sonra ekran gidiyor yani siyah oluyor ama fareyi oynatirsam imleci görebiliyorum. Ses düzeyi ibresi hep açık gözüküyordu sol üstte ben de yeniden baslatayim PC'yi dedim. Sonrasinda sonuç bu. Daha önce hiçbir zarar vs gelmedi zaten PC'yi yerinden kaldirmiyorum hep aynı yerde aralık'ta aldım bu arada garantisi duruyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Excalibur G770 Açılmıyor Sorunu

Excalibur G770 bilgisayarınızın veya dizüstü bilgisayarınızın açılmaması, can sıkıcı bir sorun olabilir. Bu sorunla karşılaşıyorsanız, sorunu gidermek için şu adımları deneyebilirsiniz:

• Güç Kaynağını Kontrol Edin: Bilgisayarınızın ve monitörünüzün güç kablosunun prize takılı ve sağlam olduğundan emin olun.
    • Donanım Sorunlarını Giderin: RAM modüllerini çıkarıp yeniden takmayı, ekran kartını kontrol etmeyi ve varsa harici cihazları ayırmayı deneyin.
    • BIOS Ayarlarını Sıfırlayın: BIOS ayarlarını sıfırlamak, hatalı yapılandırmaları düzeltebilir. Bunun için bilgisayarınızı açın ve BIOS'a girmek için belirtilen tuşa (genellikle F2 veya Del) basın. Ardından varsayılan ayarları yükleyin.
    • İşletim Sistemini Yeniden Yükleyin: Tüm diğer seçenekler başarısız olursa, işletim sistemini yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Ancak, bu işlemin verilerinizi sileceğini unutmayın.
    • Teknik Servise Başvurun: Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra Excalibur G770 bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınız hala açılmıyorsa, teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Excalibur G770 açılmama sorunları, güç kaynaklarından donanım arızalarına kadar çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir. Sorunu kendiniz gideremiyorsanız, profesyonel yardım almanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merhaba,

Garantilik olacak bir durum söz konusu değil; basit bir Windows hatası gibi duruyor.

Başlangıçta BIOS ekranını açarak SECURITY Sekmesi altından Secure Boot Kısmını DISABLED olarak seçtikten sonra CONFIGURATION kısmına geçerek SATA Controller Mode kısmından AHCI seçerek F10'a basıp kaydederek çıkın.

Intel i9 9900K – Gigabyte Z390 Aorus Master – Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200 Mhz – Samsung 970 Evo Plus NVMe – Corsair Hydro H100i RGB Platinum -Zotac GTX1080Ti Amp! Extreme Core Edition – Creative Sound Blaster ZX - Corsair Carbide Air 540 - Corsair QL 120x6 - Samsung 32" CHG70 2K 1ms 144Hz HDR600 QLED Curved – Edifier S550 Encore - Corsair Strafe RGB MK.2 – Logitech G900 Chaos Spectrum - Thrustmaster T300 Ferrari Integral Alcantara - Thrustmaster TH8A
  • R0ME kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Dediğiniz ayarlara baktım ve zaten sizin dediğiniz durumdaydı.Baska ne yapabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1-Eğer hiç anlamıyorsanız, bir bilgisayarcıya götürüp formatlatın.

2- Eğer biraz anlıyorsanız bir windows usb si hazırlayıp formatlayın.

3-Eğer çok iyi anlıyorsanız Windows usb si hazırlayıp shift + f10 ile komut istemi açıp bootrec ve/veya bcdboot ile efi bootloaderi tamir edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.