EXA Trend 5T4 i5-1035G1 16GB 512GB 15.6 FHD DOS IPS Intel UHD Graphics Optik YOK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorEXA Trend 5T4 i5-1035G1 16GB 512GB 15.6 FHD DOS IPS Intel UHD Graphics Optik YOK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! EXA Trend 5T4 i5-1035G1 16GB 512GB 15.6 FHD DOS IPS Intel UHD Graphics Optik YOK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın! Arkadaşlar bir kaç gündür laptop bakıyorum kararsız kaldım bu durumda açıkcası can sıkmaya başladı Exa nodelinde ram lenovoya göre 2 kat hafızasıda 2 kat ve sağlamlık testlerine girmiş bir laptop sadece Kalınlığı ağırlığı biraz düşündürüyor Lenovo ise işlemcisi amd olarak bir tık daha üstte klavyesi ışıklı parmak izi okuyucusu var exa dan farkı kasası yeni nesil gibi biraz hafif biraz daha ince ekran parklaklığı lenova 1 seviye daha iyi olabilir ikiside İPS panel En çok benim düşüncem Fan sesi seviyesi exa nın ram olarak 2 kat fazla olması daha mı az fan sesi yaptırır siz olsa idiniz hangisini alırdınız fiyat farkı yok ikisi arasındada kuponlar ile dengeleniyor 1 laptop linki: 2.laptop linki: |
Bildirim