Şimdi Ara

ewt arkadaşlar bu kadarda olmaz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar diyar baklır belediye başkanının şehitler yerine pkk ya mezarlık yaptırmış we kimsede sesini çıkaramıyor ne biçim bişi bu şehitler yerine pkk ya mezarlık yapmışlar... allah belalarını wersin inşallah
    bu da ss

[img=http://img207.imageshack.us/img207/7339/pkkxo0.th.png]

• hiç kimse bişi demicekmi? bu konu hakkında
  • Ben diyeceğim sen madem bu ülkeyi bu kadar seviyorsun şehitlerimizi bu kadar düşünüyorsun önce Türkçeyi öğren öyle hakkını ara oldu mu güzelim önce Diyarbakır yazmayı öğren.Diyar bakır öyle yazılmaz Diyarbakır böyle yazılır bir de Türk olacaksınKullandığın kelimeleri gözden geçirdin mi ''we'' nedir ya we ingilizce biz demek değil mi eee ben devrik bir cümle görüyorum burda ulan yazık size be yazık bir ''v'' harfi koymaktan aciz insan yavrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 12 Temmuz 2007; 10:05:07 >
  • Yani o kadar çok düşünoyusnki türkleri ayrıca düşünceni belirtmen için konuyu Knight Online Genel bölümüne açıyorsun.
  • konu hakkında yorum yok ama ne öyle sende diyarbakırlısın heralde
    yazarken yanlışlıklar olabilir bunu bende sık sık yapıyorum
    türklüğü senden mi öğrenecek o adam
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Ben diyeceğim sen madem bu ülkeyi bu kadar seviyorsun şehitlerimizi bu kadar düşünüyorsun önce Türkçeyi öğren öyle hakkını ara oldu mu güzelim önce Diyarbakır yazmayı öğren.Diyar bakır öyle yazılmaz Diyarbakır böyle yazılır bir de Türk olacaksın
  • resım tam cıkmamısta

ewt arkadaşlar bu kadarda olmaz..
  • kötü bişi ama konu yanlış yerde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Fiorino ne güzel bişi ya
    17 yıl önce açıldı
    Beyler bu ne
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozenc_ozenc

konu hakkında yorum yok ama ne öyle sende diyarbakırlısın heralde
    yazarken yanlışlıklar olabilir bunu bende sık sık yapıyorum
    türklüğü senden mi öğrenecek o adam
    quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Ben diyeceğim sen madem bu ülkeyi bu kadar seviyorsun şehitlerimizi bu kadar düşünüyorsun önce Türkçeyi öğren öyle hakkını ara oldu mu güzelim önce Diyarbakır yazmayı öğren.Diyar bakır öyle yazılmaz Diyarbakır böyle yazılır bir de Türk olacaksın

Ben İstanbulluyum hem Diyarbakırlı olsam ne değişecek?.O yazım yanlışı değil bariz bilmemesinden kaynaklanıyor.Nerden anladın diyeceksin belki orda adam ''we'' yazmış onun doğrusu ''ve'' değil miydi? İşte bu tür adamlar yüzünden bir 10 sene sonra hoşça kalın gibi sözcükler yok olacak yerine BB gelecek ben böyle olsun istemiyorum insanlara doğruyu öğretmek artık suçsa ben suç işlemeye hazırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 12 Temmuz 2007; 10:12:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.