Şimdi Ara

EWET ARKADAŞLAR ANILAR BÖLÜMÜ HERKEZ GÜSEL Bİ ANISINI ANLATSIN BAKALIM BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaslar anılar bölümümz burasıdır her kez kendini etkileyen güsel ve komik anılarını burda herkeze anlatabilir HAYDİ HERKEZ BAŞLASIN BAKALIM ANILARI GÖRELİMMMM

• Arkadaşım seni kınıyorum. Her gün yüzlerce kişinin okuduğu bir yere açtığın başlığı görünce utandım. Ya Türkçe'i düzgün yaz ya da tamamen farklı dilde yaz. "Ewet" değil "EVET!" - "Herkez" değil "Herkes" - "Güsel" değil "Güzel" - "Bi" değil "Bir"
    Lütfen dikkatli ol,ya tamamen farklı dilde yaz,ya da Türkçe'yi düzgün yaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandturk85

Arkadaşım seni kınıyorum. Her gün yüzlerce kişinin okuduğu bir yere açtığın başlığı görünce utandım. Ya Türkçe'i düzgün yaz ya da tamamen farklı dilde yaz. "Ewet" değil "EVET!" - "Herkez" değil "Herkes" - "Güsel" değil "Güzel" - "Bi" değil "Bir"
    Lütfen dikkatli ol,ya tamamen farklı dilde yaz,ya da Türkçe'yi düzgün yaz.

+1
  • HEHE BENM TÜRKCEM BÖLE ARKADSIM GELMESEYDİN SENİ ZORLA BURAYA CEKEN YOK
  • Senin benim Türkçe'm diye bir şey yoktur. Türk milletinin Türkçe'si vardır. Uyarmayı bir Türk evladı olarak borç bildim.
    Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: grandturk85

Senin benim Türkçe'm diye bir şey yoktur. Türk milletinin Türkçe'si vardır. Uyarmayı bir Türk evladı olarak borç bildim.
    Saygılar...

konunun dısındayım , kim haklı kim haksız o tartısılır , herkesin dusuncesi kendinedir ama savundugumuz seylere once kendimiz uyalım ... ornegin zina yapmamayı ogutleyen bi hoca her allahın gunu alem yapsa onu kimse dinlemez.

kendi yazdıgında hata var. Turkce'm yazımı yanlıs , Turkcem olacak . iyelik ekleri birlesik yazılır ...

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iliqueur -- 21 Kasım 2005, 2:43:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.