Şimdi Ara

Evsizler nasıl evsiz kalıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben evsiz kalsam gider direkt inşaata işe girerim. İnşaata eleman bulamıyor millet çalıştıracak. Bu insanlar nasıl evsiz kalıp sokaklara düşecek kadar parasız kalabiliyor ya?
    Ekmek parası bile olmayan bir insan nasıl olabilir? Bunu bana biri açıklasın. Olum millet bas bas bağırıyor inşaata işçi bulamıyoruz doğru düzgün diye. Nasıl hala işsiz + evsizler var şu dünyada?

İşsiz olupta ailesiyle falan yaşayıpta inşaatta çalışmayanlara lafım yokta herif iş beğenmediği için sokakta ekmek parası olmadan geziyor sonrada ağlıyor. Ben sokaklara düşecek kadar fakirleşsem mokta taşırım sırtımda, en alttan başlar kademe kademe yükselirim.

Biraz empati yaparsanız bana hak vereceksiniz sizde.
    Düşünün; sokaktasınız ve en basitinden ekmek almaya 1 liranız bile yok,her gün bankta aç yatıyorsunuz. Bu durumda gidipte inşaatta bile mi çalışmazsınız?
    "İnşaat işi nereden bulacağız?" falan demeyin şimdi, dediğim gibi millet çalışacak işçi bulamıyor inşaatlara.

Gururumu bırakıp sokakta dileneceğime girer inşaata en azından onurumla çalışırım. Dilenmekten kat kat iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karıncayiyen Yiyen Adam -- 27 Ekim 2015; 1:12:55 >

• Adam haklı diyenler +

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su ameleye yevmiyesini verinde sussun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazi noktalarda haklisin kardes
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.