Şimdi Ara

evrimin temel kanunları (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
0
Favori
5.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birşeyin değiştiği yok. Toprak canlı mi? İnsani oluşturan moleküller canlı mi? Ki evrim farklı bir kavram.

Basitçe konuşup anlattim. Bu şekilde cevap vermen konuşamayan biri olduğunu gösterdi bana.

Hadi sana hayırlı trollukler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhmt042 M kullanıcısına yanıt
    Evrim diye bir şey yoktur. Bu tamamen uydurma bir varsayım dır. Kendilerinin yaratılmış, dolayısı ile bir yaratıcının varlığına ihtiyaçlarının reddinin neticesidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Nası yok low . assıl sizin allahınız yok .

İspatımı ???. Her tuvalete girişimde . Varsan beni çarp yamult diyom aklıma gelen her türlü sinkafsız cümleyi sıralıyom . Yok sapa sağlam çıkıyom .

Şeytanada küfür etmeyi unutmuyom . Yok ülen ne rüyamda ne gerçekte gelen giden yok .
    Elim ayağım sapa sağlam . O kadar küfüre bana hiç bi şey yapamıyo .
    Demekki allah yok .

Sizde deneyin göreceksiniz .

Ulen diyom bazanda hadi bana bu gün yolda 5 TL buldur sana gene inanacam .
    Gene Yok .
  • tekkipudri kullanıcısına yanıt
    illa ki bu konuyu test etmek istiyorsan tavsiye etmem ancak radovan karadziçe küfret(adam hapiste gelemez merak etme gelse de artık kadayıf kıvamında halledersin) bir şeyler olacağını hissediyorum. kim olduğunu bilmiyorsan önemli değil. önemli olan bu adamın şahsını hedef alıp sin gaflı konuşman.

bu adamı dünyada savunacak tek bir sırp askeri dahi yok. korkulacak birisi değil sadece kendisi var yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 12 Mart 2018; 19:16:39 >
  • Hızla çoğalmış cahiller konuda
  • quote:

Orijinalden alıntı: HADO77

illa ki bu konuyu test etmek istiyorsan tavsiye etmem ancak radovan karadziçe küfret(adam hapiste gelemez merak etme gelse de artık kadayıf kıvamında halledersin) bir şeyler olacağını hissediyorum. kim olduğunu bilmiyorsan önemli değil. önemli olan bu adamın şahsını hedef alıp sin gaflı konuşman.

bu adamı dünyada savunacak tek bir sırp askeri dahi yok. korkulacak birisi değil sadece kendisi var yani.

Ben kimseyi hedef alıp sin kaflı çümle kurmadım .
    Tuvalette her gün yaşadığım haksızlıklara karşı isyanımı anlattım .

İşim asgari üçretle tuvalet temizlemek . 3 çocuk bide avrat .
    30 senedir ne uzadım nede kısaldım . Hırsızlık arsızlık yapmam . Kimsenin karısına kızına bakmam .

Beni şimdi allahınız cennetlemi mükafatlandıracak .. Yok yaa siz bu masallara artık kimseyi inandıranazsınız .

özel durumunuzu bilmem imkansız.

usul bakımından yanlışlık yapılmasın diye yazdım.

......................

insaf sınırları içinde düşünürsek, ilahi kudretin cenneti kime vereceğini ben nereden bileyim?

bunu kimse bilemez ve vaad de edemez zaten.

......................
    evrim var dedin Allah yok dedin bütün dertlerin bitti mi
  • bütün inandıklarınızı işinize geldiğince inkar edin yeri gelsin tanrı demeden onun vasıflarını birine yükleyin sonra seninle konuşulmaz konuşulmaz tabi konuşmanın ortasına dal istediğin gibi ahkam kes herkes sana mı uyacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt042

evrim var dedin Allah yok dedin bütün dertlerin bitti mi

Dertlerim biter veya bitmez .
    Aklımla düşünürüm . Varlığıda yokluğuda .
    Sen masal anlatıyorsun Evrim gerçeklere dayanıyor .

Haa konu gelmişken . 30 lu yaşlara kadar inandım . Dürüst oldum ahlaklı oldum .
    Gelen çarptı giden çarptı . Allah adını kullananlar daha çok çarptı hemde 10 defa fazla .

Bende önce tuvaletlerde onlara ana avrat küfür etmeye başladım .
    Baktım sonu yok . Çoluk çocuk açlıktan ser sefil .
    Sonrada sisteme baktım . Hırsızlar büyümüş .hemde biribirine allah adına boynuzluyorlar .

Bende kalaylamaya taa yukardan başladım .Yok ülen 20 yıldır ağzım yamuldu ne dilim tutuldu .
    O kadar küfüre . tırnağım incinmedi .
    Kazanımıma gelince Üç kağıtçı Hacıların hiç birisi beni tokatlıyamıyo .

• quote:

özel durumunuzu bilmem imkansız.

usul bakımından yanlışlık yapılmasın diye yazdım.

......................

insaf sınırları içinde düşünürsek, ilahi kudretin cenneti kime vereceğini ben nereden bileyim?

bunu kimse bilemez ve vaad de edemez zaten.

......................

Biz usulde biliriz erkanda biliriz yeri geldimi dilimize burmasını biliriz .

Beni cennete almasınlar . cehenneme atsınlar .
    Sofia loren birgitte bardot hepiciğide orada imiş
    Cennette sübyancılık yapacağıma . Cehennemde Gacılarla oynaşırım

usulden kastım duada usul, başka hususları kapsamıyordu.
  • HADO77 kullanıcısına yanıt
    İnancım olmadığına göre nasıl dua edeceğim .
    kişisel dünyalar benim ilgi alanımın dışında. meseleyi kişiselleştirirsek o kişinin hayatına vakıf olmamız ve bu hayatı onun ağzından duymamız lazım. bu dostlukla olur. pc başından vakıf olduğumuz şeyler sanal gerçekler.

şunu unutmayın. insan 40 yıl aynı yastığa baş koyar ve çocuklarının anne ya da babasını tanımadığını farkeder bir gün.

veya sevdiği insanların anlamadığı, anlam veremediği sebeblerle birbirlerine düştüğünü görür ve tanıyamamışım demek ki demek zorunda kalır.

bu yüzden insanı tanımak onu anlamak bir sanattır denebilir.

.......................

ben o sanatkar değilim diyebilirim. benim romanlarımda hep insan vardır ancak o insan hiçbir zaman yoktur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekkipudri

Nası yok low . assıl sizin allahınız yok .

İspatımı ???. Her tuvalete girişimde . Varsan beni çarp yamult diyom aklıma gelen her türlü sinkafsız cümleyi sıralıyom . Yok sapa sağlam çıkıyom .

Şeytanada küfür etmeyi unutmuyom . Yok ülen ne rüyamda ne gerçekte gelen giden yok .
    Elim ayağım sapa sağlam . O kadar küfüre bana hiç bi şey yapamıyo .
    Demekki allah yok .

Sizde deneyin göreceksiniz .

Ulen diyom bazanda hadi bana bu gün yolda 5 TL buldur sana gene inanacam .
    Gene Yok .

Daha ne kadar çarpilacaksın? Kafir olmuşsun.bundan daha beter çarpılma mı olur?

• forvet09 kullanıcısına yanıt
    Vurun be kafire ...

cehenneme ne zaman yollıcanız . gacılar beni bekliyo
    30 lu yaşlara kadar neye inandın dürüst ol dediler se mümin bir delikten iki defa ısrılmaz da dediler kendince yaptığın hataları ona buna özellikle de islama yöneltemezsin inandım dediğin şeyi kaynağından öğreneceksin yaşayacaksın her şey kolaylaşır zaten nerden biliyorum aynı mahallede yaşayıp aynı işi yaptığım bir arkadaşa o kadar anlatıyorum tamam haklısın diyor ama uygulama yok benim için çekirdek çitleme olan mesele onun için başa bela oluyor ne yaparsan yap sonucuna sen katlanacaksın ölüm ölmediğine, kabre yanında birileri veya bir şeyler gitmediğine göre canın istediği gibi yaşa
  • quote:

Vurun be kafire ...

Zamanın dolunca gidersin, acele etme.
    O zamanda geri dönmek için ağlayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forvet09 -- 12 Mart 2018; 20:35:35 >
  • quote:

kişisel dünyalar benim ilgi alanımın dışında. meseleyi kişiselleştirirsek o kişinin hayatına vakıf olmamız ve bu hayatı onun ağzından duymamız lazım. bu dostlukla olur. pc başından vakıf olduğumuz şeyler sanal gerçekler.

şunu unutmayın. insan 40 yıl aynı yastığa baş koyar ve çocuklarının anne ya da babasını tanımadığını farkeder bir gün.

veya sevdiği insanların anlamadığı, anlam veremediği sebeblerle birbirlerine düştüğünü görür ve tanıyamamışım demek ki demek zorunda kalır.

bu yüzden insanı tanımak onu anlamak bir sanattır denebilir.

.......................

ben o sanatkar değilim diyebilirim. benim romanlarımda hep insan vardır ancak o insan hiçbir zaman yoktur.

ne 40 ı 70 yılda farkedemeye bilirsin .
    Bir gün bi uyanırsın baban senin ölüm fermanını vermiş . Bir hesaplarsın anan senin ananı satmış .
    70 geldiğinde anca uyanırsın neyin ne olduğunu .

İnsanı tanımak sanat değildir . Bilgi birikimidir . ama o bilgi ki milyarlarca insan gibi milyarlarca çok bilinmeyenli denklemdir .nihai sonuca hiç bir zaman ulaşamazsın .

Kediler vardır 5 i birleşir balkondaki buzdolabının kapısını hepbirlikte iteleyip balıklarını çalıyor .
    6 ay sona tesadüfen uyanırsın .

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

quote:

Vurun be kafire ...

Zamanın dolunca gidersin, acele etme.
    O zamanda geri dönmek için ağlayacaksın.

Ölüm korkusu sarınca insanı . Ölümsüzlüğe inanır . Sizin %99 o hesapta

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.