Şimdi Ara

Evrim iddiasının yavaş yavaş dünyaya enjekte edilmesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kingman29


    quote:

    Orijinalden alıntı: Jeopol

    Yine kizacaksin, belki kufur edeceksin ama cevap vereyim. Hatta ben sorayim yazdigin yazinin cevabini sen vermis ol.



    Simdi biliyorsun, dunya uzerinde onlarca islam ulkesi var. Bunlarin hangisinde gercek islam var? Su yerde var diye goster. Yok gosteremiyorsan zaten senin yazdigin yazi bastan batmis, islam yok olmus demektir.



    Onu da gectim, yahu senin inandigin dinin peygamberine ait camilerde binler bulunacak ama musluman olmayacak diye hadis var. Yani inandigin din bile kendisinin yok olacagini kabul etmisken senin yazin biraz garip olmus. Bence sen de kendisini musluman zannedenlerdensin.

    Ha bu arada petrolun bitmesine en az 150-200 yil var. Sen o kadar yasayamazsin bence.

    Onlarca islam ülkesi var dediğin, bu ülkelerin hepsinin sınırları, sizin peşinden gittiğiniz batılılar tarafından çizilmiş, başlarına diktatörler konulmuş, sömürülüyolar. Tek islam devleti gibi görünen Suudi arabistanda, ingilizler tarfından vahhabilik kurulmuş. Ne idüğü belirsiz bir islam anlayışı yönetiyo.



    Sen islam medeniyetini görmek istiyorsan, avrupanın açlıktan öldüğü, Osmanlı'nın gemilerle insani yardım yaptığı döneme bakacaksın. Çin seddinden, cebelitarığa, sibiryadan, afrikanın insan girmemiş çöllerine kadar hüküm sürmüş islam medeniyetine bakacaksın. Açacaksın biraz okuyacaksın. Bin sene önce islam alimlerinin yazdığı kitapları okuyacaksın. Okumadan gerçek islamı bulamazsın.



    Ancak şöyle bişey var ki, bu islam öyle bir ateştir ki, ufalıp yok olmaya doğru giderken, insabların kalplerinde sönmeye yüz tutarken bile, ufacık bir kıvılcımla öyle bir alevlenecek ki, bütün dünyayı kasıp kavuracak. Şimdi alevi sönmüş, köz olmuş belki yüreklerde. Ama bi alevlenmeye başlarsa, kimse tutamaz.

    Sınırlar sadece batılılar tarafından çizilmedi. Batı,doğu,akdenizdeki ülkelerin ortak kararlarıyla , menfaatleriyle çizildi. Müslüman toplumlarının çoğunluğunda sorunda İslamiyet'te değildir. Müslüman toplumlardadır.

    İslamiyet, doğruları tavsiye ettiğini iddia eden bir dini ideolojidir. İslam,müslümanlık diye bilinen şeylerin çoğu zaten İslamiyet'e ait değildir. Sorunun özü İslamiyet'ten kaynaklanmadığından ne İslamiyet'in ne de İslamiyet'in Tanrısının-Allah'ın yapması gereken bir durum yok. İslamiyet gibi bir barış ideolojisi olduğunu iddia eden bir ideolojiyi ateşle örneklenemenizde sizin bile İslamiyet'i nasıl İslamiyet'e uygun olmayan şekilde gördüğünüzü gösteriyor ne yazık ki.




  • Evrim bir doğa yasasıdır. Canlılar evrim geçirir. Bunu açıklayan, açıklamaya çalışan bilimsel kuramın adı "evrim kuramı" ya da "evrim teorisi"dir. Evrim teorisinin birgün tamamen yanlış çıkması, doğadaki evrimi etkilemez. Yani benzetmeyle; yer çekimi teorisinin tamamen hatalı olduğunun ortaya çıkması, köprüden atladığınızda düşmeyeceğiniz anlamına gelmiyor


    Birde islam ateşi ortadoğuyu ve gittiği her yeri sarmış durumda zaten... gittiği her yerde terör, bir tarafına bomba sokup patlatanlar falan. ateş tabi...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.