Şimdi Ara

@evrenup eğer yenersek ne diyeceksin acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    biz bu takımdan iyiyiz arkadaş yeter artık

Galatasaray & Arsenal
  • quote:

Orjinalden alıntı: webaslan

bütün forumun psikolojisini bozdun ya
    biz bu takımdan iyiyiz arkadaş yeter artık

Değerli dostum bende yazdıklarımda bu takımdan iyi olduğumuzu her defasında söyledim.Bizim hocamız kötü ve ben bir Galatasaray'lı olarak bu hocaya güvenmiyorum anladınmı.Yenme konusuna gelince bana göre evinde 2 gol yersen ve hocadan çok kötü bir hocaysa tecrübesizse elenirsin.Bunu bir tek ben söylemiyorum bütün spor programlarında yorumcular Galatasaray'ın işinin zor olduğunu söylüyorlar.Elendiğimizde çıkıp ben nasıl bildim ben haklıyım demiyecem ama Skibbe'yi eleştirmeyi devam edecem çünkü başarısız olacağını düşünüyorum umarım bir an önce Skibbe'den kurtuluruz

• quote:

Orjinalden alıntı: darbe16

Eğer turu geçersek bu adamın sevinmeye hakkı yok

Değerli arkadaşım sevinip sevinmiyeceğime senmi karar vereceksin.Ben kendi görüşlerimi ifade ediyorum bunlar benim fikrim sen ancak saygı duyabilirsin.Ben eleneceğimizi düşünüyorum hatta bana göre kesin ve bu yüzdende üzüldüğümüde söylüyorum çünkü böyle iyi bir kadro ile elenmek çok kötü bir durum ama malesef hocamız kötü onun yüzünden elendik diyorum bu iş ilk maçta Skibbe'nin hataları yüzünden bitti diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evrenup

quote:

Orjinalden alıntı: darbe16

Eğer turu geçersek bu adamın sevinmeye hakkı yok

Değerli arkadaşım sevinip sevinmiyeceğime senmi karar vereceksin.Ben kendi görüşlerimi ifade ediyorum bunlar benim fikrim sen ancak saygı duyabilirsin.Ben eleneceğimizi düşünüyorum hatta bana göre kesin ve bu yüzdende üzüldüğümüde söylüyorum çünkü böyle iyi bir kadro ile elenmek çok kötü bir durum ama malesef hocamız kötü onun yüzünden elendik diyorum bu iş ilk maçta Skibbe'nin hataları yüzünden bitti diyorum

Bunlar senin düşüncelerin olabilir ama şu saatlerde galibiyet için kenetlenmeli yok yenilcez yok turu geçemicez gibi kelimeleri fazla kullanmamalıyız...Sert çıkıştığım için özür dilerim..

Galatasaray & Arsenal

• Birbirlerine girmeye de başladılar.

Evrenup
    Bu maçlar ne olur?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o değil ama tüm forum baya bişey diyecek

Orjinalden alıntı: [DMC]

ne demis

Evrenup

Ben bir Galatasaray'lı olarak eleneceğimizi düşünüyorum arkadaşlarda Galatasaray'lı olarak ve haklı olarak bana kızıyorlar takıma oyunculara Galatasaray'lılık ruhuna inanmıyormusun diyorlar bende bunlara inandığımı Skibbe'ye inanmadığımı güvenmediğimi söylüyorum.Bana göre biz ilk maçta Skibbe yüzünden elendik bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evrenup

quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

ne demis

Evrenup

Ben bir Galatasaray'lı olarak eleneceğimizi düşünüyorum arkadaşlarda Galatasaray'lı olarak ve haklı olarak bana kızıyorlar takıma oyunculara Galatasaray'lılık ruhuna inanmıyormusun diyorlar bende bunlara inandığımı Skibbe'ye inanmadığımı güvenmediğimi söylüyorum.Bana göre biz ilk maçta Skibbe yüzünden elendik bile

Şu saatten sonra bunları belirtmenin ne gereği var?

Galatasaray & Arsenal
  • Evrenup ve Cehennemmarşı beni de sinir etti... Bilip bilmeden Skibbe'ye sallıyorlar 3 maçta hüküm verdiler otoriteler
  • Yaw hala konuşuyor inanamıyorum. Skibbeye gıcıksan skibbeyle alakalı konu açar tartışırsın kimse karışmaz. Sanki Terim, Gerets, Kalli hiç saçmalamadı bugüne kadar. Galatasaray taraftarıyım falan demeyin kardeşim. Galatasarayın yenilmesini istiyoruz deyin renginiz belli olsun.
  • fenerbahçe ve galatasaray turu rahat geçecek paniğe gerek yok

ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUNUZ GERİ KALAN HERŞEYİ ATATÜRK E
  • quote:

Orjinalden alıntı: Auschwitz

fenerbahçe ve galatasaray turu rahat geçecek paniğe gerek yok

Eyvallah kardeş...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.