Şimdi Ara

evrensel kumanda sorunu!..ankara da ev sinema sistemi kumandasi bulabilecegim bir yer varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben ankarada yasiyorum ancak yeni tasindgim icin bilmedigim xok sey var.oncelikle teknosadan bir evrensel kumanda aldim fav marka ögrenen kumandamiymis neymis oyle bisi yaziodu.hernyse samsung ht c 550 ev sinema sisgemime bir turlu baglayamadim yani kodlar mi yanlis yoksa baglanmiyormu bilemedim vazgectim samsung servisi aradim kumandanin orjinali icin onada 85 lira dediler oha diyip kapadim. Simdi sorum evrensel kumanda nasil baglanir? Internette ve kumadada anlatilan semaya gore baglanti kuramadim hicbi tus islemiyor.ancak mecbur degiliz yani orjinalin muadili olan bi kumanda bulabilecegim bi yer varsa ordan gidip alip artik ugrasmamak istiorm ankara cankayadayim bilgisi olan goren bile varsa rica ediorm yazsin saygilarimla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: exorcist33

Arkadaslar merhaba ben ankarada yasiyorum ancak yeni tasindgim icin bilmedigim xok sey var.oncelikle teknosadan bir evrensel kumanda aldim fav marka ögrenen kumandamiymis neymis oyle bisi yaziodu.hernyse samsung ht c 550 ev sinema sisgemime bir turlu baglayamadim yani kodlar mi yanlis yoksa baglanmiyormu bilemedim vazgectim samsung servisi aradim kumandanin orjinali icin onada 85 lira dediler oha diyip kapadim. Simdi sorum evrensel kumanda nasil baglanir? Internette ve kumadada anlatilan semaya gore baglanti kuramadim hicbi tus islemiyor.ancak mecbur degiliz yani orjinalin muadili olan bi kumanda bulabilecegim bi yer varsa ordan gidip alip artik ugrasmamak istiorm ankara cankayadayim bilgisi olan goren bile varsa rica ediorm yazsin saygilarimla

Merhaba;

Cihazın Bana Seri Numarasını Yollarsanız size yardımcı olabilirim.

Ama nerede bulabileceğinizi söyleyeyim.

Ankarada Konya Sokak var. Ulus Posta Caddesinden yukarı çıkacaksınız. (Ulus Heykeyle Yakın bir yer)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 15 Ağustos 2013; 9:43:13 >

• Merhaba;

Bir Samsung Kullanıcısı olarak size en iyi ben cevap verebilirim.

Neredeyse elimdeki herşey Samsung... Telefon, Plazma Tv, Laptop, Home Theater vs....

Sizin kullandığınız ses sistemini bende kullanıyorum. Normalde kendi kumandası anladığım kadarı ile kaybettin yada bozuldu.

85TL orjinalini istiyor servis demişsiniz. Orjinal isterseniz YurtDışından Getirttirebiliriz. Hemde daha ucuza.

Ama yok ben Akıllı kumandada işimi görür derseniz size kesin olarak uyacak 2 model sunacağım.

Model 1 için Tıklayın

Model 2 için Tıklayın

Bu modelleri Ulus Konya Sokak' dan bulabilirsiniz. Farklı Markalarda uyabilir. Neticesinde hergün yeni modeller çıkıyor. Ancak %50 şans ile uyar.

Uymazsa tekrar gidip, gidip, gelebilirsiniz. Uydurana kadar. Yada kesin çözümü ses sisteminide alıp gideceksiniz. Orada deneme yanılma ile halledeceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARISOYSOFT -- 15 Ağustos 2013; 10:04:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alpzoom

Merhaba;

Bir Samsung Kullanıcısı olarak size en iyi ben cevap verebilirim.

Neredeyse elimdeki herşey Samsung... Telefon, Plazma Tv, Laptop, Home Theater vs....

Sizin kullandığınız ses sistemini bende kullanıyorum. Normalde kendi kumandası anladığım kadarı ile kaybettin yada bozuldu.

85TL orjinalini istiyor servis demişsiniz. Orjinal isterseniz YurtDışından Getirttirebiliriz. Hemde daha ucuza.

Ama yok ben Akıllı kumandada işimi görür derseniz size kesin olarak uyacak 2 model sunacağım.

Model 1 için Tıklayın

Model 2 için Tıklayın

Bu modelleri Ulus Konya Sokak' dan bulabilirsiniz. Farklı Markalarda uyabilir. Neticesinde hergün yeni modeller çıkıyor. Ancak %50 şans ile uyar.

Uymazsa tekrar gidip, gidip, gelebilirsiniz. Uydurana kadar. Yada kesin çözümü ses sisteminide alıp gideceksiniz. Orada deneme yanılma ile halledeceksiniz.

Ustadim kumanda komple yok kayip yani.seri jumarasi derken samguns sistemin mi istediniz ? Cihaxi alip gitmek daha mantikli geldi ama bu iki model kesin uyarsa aliyim birini diuorum yurtdisindan ne kada zamanda gelir ve fiyat ne olur bilmiorm merak ettim sadece orjinalini tabiki isterdim ama beklemek istemiorm dhaa fazla.cevaplriniz icin cokcok tesekkur ediorm ger ekten cok yardimci oldunuz cok saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar merhaba
    bi konuda yardımınızı istiyorum creative gigaworks s750 sinema sisteminin kumandasıyla ilgili sorun yaşıyorum evrensel kumandayla bu cihaz eşleşirmi bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimetallica

arkadaşlar merhaba
    bi konuda yardımınızı istiyorum creative gigaworks s750 sinema sisteminin kumandasıyla ilgili sorun yaşıyorum evrensel kumandayla bu cihaz eşleşirmi bu işten anlayan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim

şimdiden teşekkürler

Merhaba

linkde ki ürün aradığınızdır. universal kumanda

• merhaba
    hocam link göremedim ve bu dediği sistemdi tanırmı bu dediğin kumanda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

merhaba
    hocam link göremedim ve bu dediği sistemdi tanırmı bu dediğin kumanda

merhaba;

link univesal kumanda yazana tıklarsanız açılır. ayrıca hangi kumanda sisteminizi tanır tam anlayamadım inanın...
  • türkiyede yok heralde bu ürün yurtdışından almam lazım. bendeki sorun ses yükseltme ve kısma tuşunda tuşun altında ki iletken boya aşınmış bunun tamiratı için bi yöntem varmı ?
  • quote:

türkiyede yok heralde bu ürün yurtdışından almam lazım. bendeki sorun ses yükseltme ve kısma tuşunda tuşun altında ki iletken boya aşınmış bunun tamiratı için bi yöntem varmı ?

merhaba;

elin lehim yapmaya alışıksa basmayan buton kısmına lehim ile dolgu yap. kumanda butonun altındaki kömür (siyah yuvarlak) üstüne yuvarlak metal bir parça yapıştır... sorunun çözülür...
  • lehim nasıl olacak ki lastik yüzey sonuçta, alüminyum yapıştırmaya çalıştım ama tutmadı
  • quote:

lehim nasıl olacak ki lastik yüzey sonuçta, alüminyum yapıştırmaya çalıştım ama tutmadı

merhaba;

lehim plakaya yapılacak... aliminyum parça da butonun altına yapıştıracaksın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.