Şimdi Ara

Evrenlerin Birleştirilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Artık sır değil : Bir uygulama üzerinde çalışıyoruz. Evren birleştirme. Bu, anketimize göre sizin en büyük isteğinizdi. Bu yüzden çalışmalarımızı bunun üzerinde yoğunlaştırdık.

İlk denemeler yaklaştıkça, bu birleştirmenin nasıl olacağıyla ilgili size bilgi vermek isteriz.

Evren Birleştirme işlemi:

Başlangıçta bir veya daha fazla evren Göç Evreni olarak seçilecek. Bunlar, oyuncuların Hedef Evrenler dediğimiz evrenlere yerleşmek üzere terk edecekleri evrenler olacak.

Göç ve Hedef Evrenlerin seçilmesindeki kriter, oyuncu sayısı, evrenin yaşı ve her evrende üst sıralardaki oyuncuların puanı olacak.

Göç Aşaması, gerçekleşmesinden birkaç hafta önce duyurulacak. Bu duyurudan, Göç Aşaması’nın sonuna kadar geçecek surede Göç Evrenindeki oyuncular Hedef Evrenler arasından hangi evrende oynamak istediklerini seçecekler.

Göç Aşaması’nın suresi, oyuncuların seçimlerini yapma surelerine bağlı. Bu aşamada, bütün hesaplar dondurulacak. Havadaki filolar, kademe arttırımları ve diğer herşey iptal edilecek. Yukarda da bahsedildiği gibi, oyuncular yine de dondurulmuş hesaplarına giriş yapabilecek ve bir Hedef Evren seçebilecekler. Bu asama Göç Evreni’nin sonunu belirleyecek. Törensel bir sonuç olarak, son puan tablosu alınacak ve Şan Salonu’na konulacak.

Göç Aşaması’nda günde bir defa, secim yapmış olan oyuncular Hedef Evren’e kopyalanacaklar. Herşey kopyalanacak : Gezegenler, kaynaklar, filolar. Hatta mesaj kutusu ve ittifak üyeliklerini de kopyalayabilmeyi umut ediyoruz.

Oyuncular Hedef Evren’e, Göç Evren’deki dondurulmuş durumlarıyla giriş yapacaklar. Bu safhada her iki evrene de girebilecek ve herşeyin doğru taşınıp taşınmadığını kontrol edebilecekler. Gezegenlerin yerleri büyük ihtimalle değişebilir ama en yakın bos alanı bulmak icin büyük caba sarfedecegiz. Genel olarak, önce gelen önce yer bulacak. Oyuncu tercihini ne kadar erken yaparsa, gezegen yerlerinin bos olması da o kadar muhtemel. Hazır olduğunda oyuncu, hesabini etkinleştirebilecek ve kısa bir ısınma döneminden sonra Hedef Evren’deki fethine devam edebilecek.

Düşünebileceğiniz gibi, ilgilenmemiz gereken birçok yan konu var. Örneğin, oyuncu Hedef Evren’de zaten hesap sahibiyse. Çözümlerimizin ne kadar iyi olacağını OGame. de’deki (ve belki başka bir ülkedeki) prototip Göç başladığında görebileceğiz.

Konuyla ilgili daha fazla bilgi, diğer gelişmeler ve gelecekteki planlarımız için bizi takip edin.

Saygılar

OGame Takımı

Kaynak

Oyunu bırakan çok olmuştu. Evrenlerin birleştirilmesi iyi olucak gibi en azından kullanıcı sayısı artacak fakat güç farkını nasıl ayarlayacaklar

• Valla hesabımı dondurmustum 29.evrende en son girdigimde koskoca evrende 200 kisimi ne kalmıstı
  • aynen son girdiğimde ölüm yıldızı basacağımdaaa etrafta oyuncu kalmamış ki baktım 1'inci sıradayım oynayan yok evrende sanki landım
  • Ben bu oyuna ne zaman kayıt olsam , her seferinde geri oynamaktan vazgeçiyorum, sebebi çok karışık olması, diğer arkadaşları bilemem, ama bana çok karışık geliyor bu oyun. Ve sürekli takip edilmesi gerekiyor, saat kaç olursa olsun, direk bakmak gerekiyormuş, bunu oynayan birinden duymuştum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.