Şimdi Ara

Evrenin yüzde 70’ini oluşturan karanlık enerjinin kaynağı keşfedildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
3
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Daha ne zamana kadar bu saçmalıklara devam edeceksiniz. hala gerçekleri görmüyor musunuz? Yerde ve gökte ne varsa hepsini Allah yarattı.rn yakın göğü de kandillerle süsledi (yani yıldızlarla) ve Allah bize dedi ki göklerin ve yerin sınırlarını aşabilecek hiç bir gücünüz yok dedi. Daha ne zamana kadar bu bilim yalan ve saçmalıkları ile oyalanip sizi yaratan Allah'ı unutmaya devam edeceksiniz?

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    Tamam diyelim ki senin dediğin gibi herşeyi allah yarattı hiçbirşey sorgulanmadı safsata olduğu için tüm bilimsel aktiviteler terk edildi. Ne olacak yani neyi başardın neyi kanıtladın. Sadece doğup büyüyüp üreyip ölmekten ibaretsin. Hayvandan bi farkımız kalmaz. Bundan 1000 sene sonra ne dinlerin nede günümüz tanrılarının hiçbir anlamı kalmayacak tıpkı şuan senin için antik mısır,yunan,sümer tanrılarının ve bir o kadar daha sayamayacağım kadar çok tanrının bir anlamı olmadığı gibi. Kendiniz ilgi duymuyorsanız bile bilimle uğraşanları rahat bırakın. Zira hiçbir aklı başında bilim adamı gidip bir ilahıyatçıya bak fizik kanunları bunlar bunun doğrusu bu allah,kitap saçmalık demiyor herkes kendi köşesinde ne istiyorsa onu yapabilir kimsenin kimseye müdahale etme hakkı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neler oluyor gerçekten allah sonumuzu hayır etsin

  • Gerizekalı madem tanrının yarattığını öne sürüyorsun.

    Neden fizik ,kimya ,biyolojiden çakmıyorsun ?

    Zekasızsıniz anladık .beyinsizsiniz yine anladık ama okuyun okumak ,araştırmak zor değil.

    Sana hücre bölünmesini sorsam mal mal yüzüme bakarsın.

    Ağır konuşmayayım diyorum algılamıyorsunuz

    Ben sana evrenin oluşumunu bütün bilimsel verilere dayanarak açıklarım .sende açıkla

  • Hiç mi yüzün kızarmıyor editör arkadaş bu hakkında söylenenleri okurken. Nefret topluyorsunuz aloo tık değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt
    Zekanız düşükse aklınız ancak masallara yetiyorsa karışmayın milletin işine, depremde yıkılmayan binaların sorumlusu da Allah dimi.
    Bu milletin gelişmeyeceğinin kanıtı bu işte, ortalama zeka akıl geriliği seviyesinde olursa ne bilime aklınız erer ne de saygı gösterirsiniz.
    https://www.youtube.com/shorts/IQT3Z6FhBsI?feature=share

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sormak istediğim çok soru var gel gelelim bu işlerle uğraşan bilim insanları benden daha zeki oldukları için aklımdaki bütün soruları çoktan sormuşlardır ya bir çözümleri vardır yada saçma olduklarına kanaat getirmişlerdir diye hiç sormuyor kasmıyorum. Ama merak edip araştırmaya devam

  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

    hıhı 70 yıldır her yerimiz bilim oldu andromedaya atobüs turları düzenliyoruz! şaka gibisiniz varya olanca cahilliğinize rağmen herşeyi bilen kendinizi herkesten üstün gören kibiriniz bir türlü tükenmiyor!

  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt
    Hahahah bunları size yazsam olurmuş aslında.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vjdrsjejv kullanıcısına yanıt

    pişt siriusa uçak kaçta sayın bilim kilesisi mensubu

  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt
    Yarın öbür gün başınıza bir hastalık gelir de doktorların kapısı önünde esir olursanız aklınız başınıza gelir sizin hadi kardeş blok.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @vjdrsjejv 27 yıllık wilson hastası ile konuştuğunu bilmeyen cahil! Ben senin gibi bir düşünceye saplantılı değilim!27 yıldır tedavimi oluyorum, bu hastalığın Allah tarafından olduğunu ve tedavisinin Allahın emrettiği biçimde bilim adamları tarafından araştırılıp çözüm getirildiğini de biliyorum! Sana yaşadığın mağarada iyi şanslar!

  • wolwes kullanıcısına yanıt
    İslamı ne kadar yanlış bildiğiniz açık. İslam aksine araştır öğren yaratanın yüceliğini gör der. Körü körüne inanmak sizin uydurduğunuz şehir efsnesinden başka bir şey değil.

  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

    Kimse size engel olmuyor buyrun önünüz açık araştırın öğrenin sonra da kanıtlarıyla bunu dünyaya sunun herkes tarafından kabul görür yada görmez. Kabaca 1400 senedir islam yeryüzünde var bugün kabul görmüş hangi bilimsel ilke veya fizik kanunu islam sayesinde keşfedildi sadece islam içinde konuşmuyorum hristiyanlık içinde geçerli bu katolik hristiyanların istediği şekilde yönetilen orta çağ engizisyonunda ne başarıldı dünyaya ne katıldı.

  • wolwes kullanıcısına yanıt

    İbni Sina cevap olarak yeter sana

  • Hermiyasinmi H kullanıcısına yanıt

    İbni sina dediğine göre El-Kanun fi't-Tıb'ıda okumuşsundur herhalde, hastalandığında seni bu kitap usüllerince tedavi edelim o zaman. Dönemi için yenilikçi günümüz için vasat yazdıkları. Ayrıca kendisi bir simyacıydı deneme yanılmayla öğrenirdi elinde kaç kişi can verdi. Dönemin en büyük kütüphanelerinden Samani kütüphanesini'de yakmakla suçlanmışdır. Güya tıbbın babası kalın bağırsak iltahabından 56 yaşında öldü. Arşimet daha kuran dünyaya indirilmeden 800 sene önce hidrostatiğin temellerini atmıştır. Daha Pisagor var Aristo var Anaximander var Empedokles var sayamayacağın kadar çok. Yani kuran veya herhangi bir din olmadan da bilim yapılabiliyormuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 22 Şubat 2023; 13:4:18 >
  • Hayatımda bundan daha saçma bir argüman görmedim o zaman ra,zeus,apollona falanda inanmak zorundasın. Sadece sami dinlerlede kısıtlayacaksanda tevrata,incile, hatta mormonluğa bile inanmak zorundasın hatta hasan mezarcıya bile inanman gerek. Sonuçta onlarada vahiy gelip gelmediğini meleklerle,tanrıyla iletişim kurup kurmadıklarını bilemessin .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evrenin büyüklüğünü bulmuş da yüzde yetmişini hesaplamış.  

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.