Şimdi Ara

Evrenin sırlarını çözelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayat ne zaman başladı ? Bu konuda hepimiz az çok bir fikir sahibiyizdir, en azından dini literatürden bir kaç hikayeyle örnek verebiliriz.Sizin de bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenmek isterim.Mesala her kutsal dinde anlatılan Nuh peygamberi hikayesine baktığımızda bir tufan gelir ve hazırlanan gemiye binen canlılar kurtularak bugün kü hayvan çeşitliliği bi şekilde korunmuş olur peki bu tahta bir gemiyle ne kadar mümkündür ? Bu yüzden benim düşüncem o zamanlar ilim ve teknolojinin en üst düzeyindeydiler ve süpersonik bir gemi hazırlandı(uzay gemiside olabilir) ve tüm canlı çeşitleri ileri gelişmiş biyoloji bilimi sayesinde taksonomik olarak sınıflandırılarak gemiye yerleştirildi.Biliyorum biraz 2012 filmi gibi. Fakat son olarak şunu soruyorum insanlık her seferinde büyük bir teknolojiye ulaşıp sonra o teknoloji insanlığın sonu olup yeniden dünya üzerinde bi dünya kurmuş olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Hannibal Lecter -- 12 Mayıs 2010; 21:31:07 >

• Kafanı bu konulara yorma genç. Bırak Nasa'dakiler halletsin.
  • yeniden dünya üzerinde dünya kurmak nasıl oluyor?
  • Atlantisi, Mu'yu ve bermuda şeytan üçgenini iyi araştır. cvpların orada gizli genç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Kafanı bu konulara yorma genç. Bırak Nasa'dakiler halletsin.

Değil mi.? ne gereği var kız konuları varken
  • güzel sorular bende hep merak etmişimdir ama malesef bunların kesin bir cevabı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

quote:

Orijinalden alıntı: bulo206

Kafanı bu konulara yorma genç. Bırak Nasa'dakiler halletsin.

Değil mi.? ne gereği var kız konuları varken

Yani haci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

Atlantisi, Mu'yu ve bermuda şeytan üçgenini iyi araştır. cvpların orada gizli genç

uçan adam sabri bile bunlardan daha gerçekçi
  • quote:

Orijinalden alıntı: fortunate

Hayat ne zaman başladı ? Bu konuda hepimiz az çok bir fikir sahibiyizdir, en azından dini literatürden bir kaç hikayeyle örnek verebiliriz.Sizin de bu konuda ki düşüncelerinizi öğrenmek isterim.Mesala her kutsal dinde anlatılan Nuh peygamberi hikayesine baktığımızda bir tufan gelir ve hazırlanan gemiye binen canlılar kurtularak bugün kü hayvan çeşitliliği bi şekilde korunmuş olur peki bu tahta bir gemiyle ne kadar mümkündür ? Bu yüzden benim düşüncem o zamanlar ilim ve teknolojinin en üst düzeyindeydiler ve süpersonik bir gemi hazırlandı(uzay gemiside olabilir) ve tüm canlı çeşitleri ileri gelişmiş biyoloji bilimi sayesinde taksonomik olarak sınıflandırılarak gemiye yerleştirildi.Biliyorum biraz 2012 filmi gibi. Fakat son olarak şunu soruyorum insanlık her seferinde büyük bir teknolojiye ulaşıp sonra o teknoloji insanlığın sonu olup yeniden dünya üzerinde bi dünya kurmuş olabilir mi ?

ben hep bunu düşünmüştürüm ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rorşak -- 12 Mayıs 2010; 22:17:23 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.