Şimdi Ara

Evrende bizden başka yaşayan canlılar var mı merak ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
4.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenmeyi o kadar çok isterdimki anlatamam burda kelimelerle.
    Başka bir dünya olsaydı, gidip gelmek mümkün olsaydı, çok isterdim. Eğer bizden başka canlılar varsa evrende bizim gibi, kesin onlarda biz gibi araştırıyorlardır evreni. Belkide habersizce birbirimizin gezegenlerini gördük farkında değiliz. Belkide onlarda biz gibi düşünüyorlardır '' Acaba bizlerden başka yaşayanlar var mı '' diye.
    bunların olmasını çok isterdim.

Baksanıza, bir uzaylı modeli uydurdu bir takım ülkeler ya da sadece uzaylılar değil, insan oğlu kafasından uydurdukları yaratıkların %95'ini insana benzeyen yönlerle oluşturuyor. 2 göz 2 kol 2 bacak uzun dikine vücut bir ağız. Belki başka gezegenlerde yaşayanlar varsa onlar hiç hayal edebileceğimiz gibi şekilde de olmaya bilirler işte bunu öğrenebilmek o kadar zevkli, onur verici olurdu ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 22 Mayıs 2011; 0:27:27 >

• evrende bizden başka yaratıklar var mı hastalık derecesinde merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

evrende bizden başka yaratıklar var mı hastalık derecesinde merak ediyorum...
    Burası Kültür ve Bilim, ciddi konulara ciddi mesajların gelinmesini beklendiği yerdir. Sen gibilere hazzım olsaydı Konu dışına açabilirdim. Amacın mesaj kasmaksa benim konularımda deneme lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Necessa®i

Burası Kültür ve Bilim, ciddi konulara ciddi mesajların gelinmesini beklendiği yerdir. Sen gibilere hazzım olsaydı Konu dışına açabilirdim. Amacın mesaj kasmaksa benim konularımda deneme lütfen.

birşey denemedim çümle devrikti doğrusunu yazdım.ne söylesem bu şekilde tepki vereceğini bildiğim için de sadece yazdım yorum yapmadım.istersen yazmayı öğren öyle konu aç diye de mesaj yazabilirim...
  • quote:

quote:

birşey denemedim çümle devrikti doğrusunu yazdım.ne söylesem bu şekilde tepki vereceğini bildiğim için de sadece yazdım yorum yapmadım.istersen yazmayı öğren öyle konu aç diye de mesaj yazabilirim...

Alıntıları Göster
    gökbilim konularında bir araştırma ve inceleme yapmaya başlamanı tavsiye ederim. bu tutum senin düşüncelerinin karşısına imkansızları çıkaracak gibi görünse de daha önceden hiç bilmediğin düşünmediğin konularda düşünmeni sağlayacaktır. şu anki halinle çok yüzeysel bir merakla kendini çıkmazlara sokuyorsun. halbuki çok uzaklara gitmene gerek kalmayacak haberin olsun. çok uzaklarda gördüklerin bile kimbilir çok yakınına gelecek..

• quote:

Orijinalden alıntı: speakerphone2010

gökbilim konularında bir araştırma ve inceleme yapmaya başlamanı tavsiye ederim. bu tutum senin düşüncelerinin karşısına imkansızları çıkaracak gibi görünse de daha önceden hiç bilmediğin düşünmediğin konularda düşünmeni sağlayacaktır. şu anki halinle çok yüzeysel bir merakla kendini çıkmazlara sokuyorsun. halbuki çok uzaklara gitmene gerek kalmayacak haberin olsun. çok uzaklarda gördüklerin bile kimbilir çok yakınına gelecek..

Alıntıları Göster
    bu soruya şuan kimse kesin cevap veremez ancak bu avustralyaya hiç gitmemiş birinin acaba orad yaşayan gerçekten var mıdır demesi gibi bişey. orada yaşayan olduğunu biliyoruz ancak gidip görmedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_

bu soruya şuan kimse kesin cevap veremez ancak bu avustralyaya hiç gitmemiş birinin acaba orad yaşayan gerçekten var mıdır demesi gibi bişey. orada yaşayan olduğunu biliyoruz ancak gidip görmedik.

Alıntıları Göster
    Yakında geleceklermiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne böceği? Bilen var mı ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Yakında geleceklermiş.

Alıntıları Göster
    Sicim Kuramı' na göre bu evren dışında başka evrenler de olabilir. Sabun köpükleri gibi bir sürü evren...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Sicim Kuramı' na göre bu evren dışında başka evrenler de olabilir. Sabun köpükleri gibi bir sürü evren...

Alıntıları Göster
    sicim kuramı bana çok zorlama ve saçma geliyor.doğrudur yanlıştır bilemem ama bana çok saçma geliyor.
  • quote:

sicim kuramı bana çok zorlama ve saçma geliyor.doğrudur yanlıştır bilemem ama bana çok saçma geliyor.

Alıntıları Göster
    evrende akıl veya zeka sahibi bir canlı türü olduğunu sanmıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: çikinoy

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    dünya dışında yaşam şu anda olabilir
    bizden çok daha önce gelişmiş ve tükenmiş olabilir

galaksiler arası yolculuk yapacak kadar gelişmiş kendilerini kurtarmış olabilirler felaketlerden
    hatta felaketlerden kaçtıktan sonra yaşayacak yeni gezegenler arıyor olabilirler (son 5000 yılda insanoğlunun yaşadığı gelişmeye bakıp 1 milyon yıl sonraki halimizi hayal edebilirseniz anlarsınız tabi bir birimizi katletmeye devam etmezsek)
    hatta seneye gelip dünyada bizi tamamen öldürüp bu gezegene yerleşebilirler

tabi basit bir bakteri halinde yaşamlarını sürdürüyor da olabilirler

velhasıl şu anda hikaye düzeyinde teoriler bunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

dünya dışında yaşam şu anda olabilir
    bizden çok daha önce gelişmiş ve tükenmiş olabilir

galaksiler arası yolculuk yapacak kadar gelişmiş kendilerini kurtarmış olabilirler felaketlerden
    hatta felaketlerden kaçtıktan sonra yaşayacak yeni gezegenler arıyor olabilirler (son 5000 yılda insanoğlunun yaşadığı gelişmeye bakıp 1 milyon yıl sonraki halimizi hayal edebilirseniz anlarsınız tabi bir birimizi katletmeye devam etmezsek)
    hatta seneye gelip dünyada bizi tamamen öldürüp bu gezegene yerleşebilirler

tabi basit bir bakteri halinde yaşamlarını sürdürüyor da olabilirler

velhasıl şu anda hikaye düzeyinde teoriler bunlar

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    post arttırımı için ideal bir konu olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: soho

post arttırımı için ideal bir konu olmuş..

Alıntıları Göster
    Benimde çok merak ettiğim bir konudur bu ama öğrenmek için teknoloji gerekli...Bu teknoloji belki bir asır sonra insanlığa hizmet edecek.Bilemiyorum.Evrenin sonsuz olduğundan bahsediyor.Yani düşünmek bile imkansız." SONSUZ ".Bu sonsuzlukta 6 milyarcık insan olabilir mi bunuda ayrıyeten düşünmek lazım tabiki

Bu işin bilimsel boyutu.Dinsel açıdan bakarsak, sanıyorum hiçbir kutsal kitapta dünya dışı yaşamdan bahsedilmiyor.Yanlışım olabilir.Ama hiç böyle bir bilgiye rastlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: uranos50

Benimde çok merak ettiğim bir konudur bu ama öğrenmek için teknoloji gerekli...Bu teknoloji belki bir asır sonra insanlığa hizmet edecek.Bilemiyorum.Evrenin sonsuz olduğundan bahsediyor.Yani düşünmek bile imkansız." SONSUZ ".Bu sonsuzlukta 6 milyarcık insan olabilir mi bunuda ayrıyeten düşünmek lazım tabiki

Bu işin bilimsel boyutu.Dinsel açıdan bakarsak, sanıyorum hiçbir kutsal kitapta dünya dışı yaşamdan bahsedilmiyor.Yanlışım olabilir.Ama hiç böyle bir bilgiye rastlamadım.

Alıntıları Göster
    Ben canlılıktan ziyade benim merak ettiğim evrende bizim gibi canlıların olup olmadığıdır. Akıl sahibi olan, aklın yanında karar verebilme yetisi kainata bakış açıları. Açık söylemek gerekirse bana göre tek akıl sahibi canlılar biziz gibi geliyor. İnsanoğlu o kadar bencilki başka bir canlının varlığını bile kabuledemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

Ben canlılıktan ziyade benim merak ettiğim evrende bizim gibi canlıların olup olmadığıdır. Akıl sahibi olan, aklın yanında karar verebilme yetisi kainata bakış açıları. Açık söylemek gerekirse bana göre tek akıl sahibi canlılar biziz gibi geliyor. İnsanoğlu o kadar bencilki başka bir canlının varlığını bile kabuledemiyor

Alıntıları Göster
    canlı olarak bakterileri görürsek ben olduğuna inanıyorum hatta ayın yüzeyinde bulundu diye biliyorum
    ama senin benim gibi birilerini düşünüyorsan bu kesın değil he dersenki ufolar olurmu eğer ufolar bir duzen değilse ve askeri bir taşıt değilse var çünkü gözlerimle gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: KUSCUM4283

canlı olarak bakterileri görürsek ben olduğuna inanıyorum hatta ayın yüzeyinde bulundu diye biliyorum
    ama senin benim gibi birilerini düşünüyorsan bu kesın değil he dersenki ufolar olurmu eğer ufolar bir duzen değilse ve askeri bir taşıt değilse var çünkü gözlerimle gördüm

Alıntıları Göster
    http://www.baglanfilmizle.com/discovery-channel-derin-sirlar-ufo-dosyasi-turkce-dublaj-online-izle.html

Yukarıdaki linkte discovery channelin yaptığı "derin sırlar" araştırması var
    Özellikle 3.partı 4. dakikadan itibaren izlerseniz
    Tek somut kanıt belki de bu denilebilir !?

• Ya sadece sunu soylemek istiyorum arkadaslar:
    EVREN SADECE Biz iNSANLAR iCiN FAZLA BUYUK DEGILMI SiZCEDE . ?
    Bence %70 gibi bir oran bizden baskalarida var . . !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER_KİNG

Ya sadece sunu soylemek istiyorum arkadaslar:

Yada insana göre çok küçük insan kainattaki mahiyetini anlayabildimiki. Teknoloji o kadar değiştiki bir anda neler ortaya çıktı özellike dünya savaşlarından sonra. Ayrıca çok şey bulsakta bir o kadar fazlada bilinmeyen var. Belki sır belki değil ama şu bir gerçekki bence kainat akıl sahiplerine dar. Zira biz bu bencilliğimizle dünyayı paylaşamazken başka varlıklar buraya kadar gelip neden bizi rahat bıraksınlar diye düşünmüyorum değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullahors84

quote:

Orijinalden alıntı: PLAYER_KİNG

Ya sadece sunu soylemek istiyorum arkadaslar:

Yada insana göre çok küçük insan kainattaki mahiyetini anlayabildimiki. Teknoloji o kadar değiştiki bir anda neler ortaya çıktı özellike dünya savaşlarından sonra. Ayrıca çok şey bulsakta bir o kadar fazlada bilinmeyen var. Belki sır belki değil ama şu bir gerçekki bence kainat akıl sahiplerine dar. Zira biz bu bencilliğimizle dünyayı paylaşamazken başka varlıklar buraya kadar gelip neden bizi rahat bıraksınlar diye düşünmüyorum değil...

Evet,katiliyorum. .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.