Şimdi Ara

Evren teorim(tutar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Sutura Coronalis

Big bangten önce madde yok zaman yok yani başa gidemiyoruz big bangten bu yana 13.7 milyar yıl geçmiş ve ben yani vücudumda molekküllerin mükemmel birleşmesi sonucu bir bilinci olan ben sadece 13.7 milyar yılda( yani bana göre 1-2 sn geçti gibi) ben tesadüfen oluştum eve artık zaman sonsuza kadar gidicek yani en azından bi 999999999999999 milyar yıl zaman geçicek ( ölürsek 1-2 saniye) bu zaman o beni moleküllerin tekrar aynı şekilde bir araya gelme ihtimali var.

Kısaca 13.7 milyarcık yılda o moleküllerin beni oluşturma ihtimali tuttu 99999999999 milyar yıldamı tutmayacak o kadar yıldamı bir daha bir araya gelmeyecek e tabiki gelecek yani reenkarnasyon olucak

Tabi eğer evren tekrar içine çöküp yok olmassa

Sonsuz kütle sıfır hacim kuralı.

Evren sürekli düzensizliğe gittiği için ( maddeler birbirinden uzaklaşıyor). Maddelerin tekrar bir araya gelmesi düşük ihtimal. Halbuki güneş patlamıycak genileyip tekrar içine çökecek yani etrafa element saçılması olmayacak. Yani 2. bir hayatın olmayacak güneş başka bir yıldıza çarpmazsa

• Evren büyük bir hızla genişledikten sonra büyük bir hızla çöküp patlayacak (big bang) ve bu döngü devam edecek.

• reankarnasyon olmaz. hesabın tutsa bile bu milyarlarca yıl alır.

ama o zamana kadar zaten dünya yok olur.
    güneşte bir yıldızdır her yıldız doğar büyür ve ölür. hatırladığım kadarıyla güneş 16 milyar yıl sonra patlayıp yok olacak onunla beraber dünyada yok olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlari okudumda hickimse aciklayamamis, olasiliklar uzerinden konusmuslar. Gerci o da kismen dogru cunku bu ihtimalin olmasi gercekten cok dusuk.

Evren büzüşüp yok olmasa bile evren genisledikce surekli ısısı sonsuz alanda yayildigindan termodinamige gore dedigin surecte gezegenlerin enerjileri tukenecek yildizlar omrunu tamamlayacak kisacasi her sey soguyacak enerji kalmadinga ise bu dediklerinin olmasi imkansiz olacak velhasil kelam sacma dusunce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patatessiz patso -- 1 Eylül 2016; 5:54:40 >
  • Okudum lakin inanmak icten gelen birsey,inanmamak gayet doğal bir seçim,eğer sen inanıyorsan doğal seçimlerle var olmaya ,yapacak birsey yok bu yasta,sonuçta düşünen,muhakeme yeteneğine sahip bir aklın var,bu akıl bütün dinleri araştirlmali,bütün kitapları okumalı,sonunda hal kendi sećimlerinse hayat,güsezl ve iyi bir insan olmaya bak ,tabiki bu dediklerim doğru geliyorsa sana...

• milyarda belki trilyonda bir ihtimale inanmaktansa yaratıcıya inanmak daha mantıklı
  • 'Şimdi fakirsin ama bir daha ki sefere kralsın be oğlum.'

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.