Bildirim
EVOBT RS6 İNCELEME (8. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: niyomania
hocam bende almayı düşünüyorum bu telefonu kutu içeriği eksiksiz geldi + kılıf demişsin nerden aldığını paylaşmanı rica ediyorum bizde sipariş verelim.
Ben MediaMarkt'dan aldım hocam. İçinde bir adet arka kapak + 1 adet derimsi bir kılıf çıktı.
İş görüyor telefonun ekranı çizilmiyor ben beğendim. -
Bugün Metro/Mamak-Ankara'da gördüm bu telefonu.İki çeşidi vardı; biri en çok bilinen köşeli tasarımlısı diğeri ise slim modeliymiş.
Uzun zamandır telefonsuz olduğum için hemen almaya karar verdim.Satış sorumlusuna dahili GPS özelliği var mı dedim O, hayır yok internet ile sağlanabilir dedi.
İnanamadım, itibar etmedim ve telefonun ayarlarına bakarken, GPS alıcıları on/off menüsünü görünce "kardeş bak, bu ayar gps' i olduğu anlamına gelmiyor mu" dedim, hayır dedi.
Arkadaştan ısrarla cihazınkutusunu getirmesini istedim,fazlaca tafralı olarak getirdi.Üzerinde gerçekten GPS yazmıyordu.
Dolayısıyla almaktan vazgeçtim.Çünkü benim için dahili GPS olmazsa olmazdır.
Eve gelince netten araştırdım, dahili gps var yazıyor.
*****Şimdi arkadaşlar, bu telefonun İNTERNETSİZ DAHİLİ GPS özelliği var mı, yok mu ?
Lütfen kesin ve net olarak bilen varsa yanıtlasın çünkü varsa yarın almaya gideceğim..
İzlenimlerim:
Köşeli tasarım olan daha ağır. Slim olan ise hafifti.
Köşelinin ekran çözünürlüğü daha yüksek ama slim olanın ekran kalitesi bariz derecede daha güzel görünüyordu.Buna şaşırdım; çözünürlük düşük ama daha canlıydı acaba bu fark ekrandaki görsellerin farklılığından mıdır yoksa slim olan yeni versiyon olduğu için iyileştirme mi söz konusu ?
Her ikisinin de ortak yanı; elinize aldığınızda gerçekten kalite hissini size dikte ediyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: altmis6
Bugün Metro/Mamak-Ankara'da gördüm bu telefonu.İki çeşidi vardı; biri en çok bilinen köşeli tasarımlısı diğeri ise slim modeliymiş.
Uzun zamandır telefonsuz olduğum için hemen almaya karar verdim.Satış sorumlusuna dahili GPS özelliği var mı dedim O, hayır yok internet ile sağlanabilir dedi.
İnanamadım, itibar etmedim ve telefonun ayarlarına bakarken, GPS alıcıları on/off menüsünü görünce "kardeş bak, bu ayar gps' i olduğu anlamına gelmiyor mu" dedim, hayır dedi.
Arkadaştan ısrarla cihazınkutusunu getirmesini istedim,fazlaca tafralı olarak getirdi.Üzerinde gerçekten GPS yazmıyordu.
Dolayısıyla almaktan vazgeçtim.Çünkü benim için dahili GPS olmazsa olmazdır.
Eve gelince netten araştırdım, dahili gps var yazıyor.
*****Şimdi arkadaşlar, bu telefonun İNTERNETSİZ DAHİLİ GPS özelliği var mı, yok mu ?
Lütfen kesin ve net olarak bilen varsa yanıtlasın çünkü varsa yarın almaya gideceğim..
İzlenimlerim:
Köşeli tasarım olan daha ağır. Slim olan ise hafifti.
Köşelinin ekran çözünürlüğü daha yüksek ama slim olanın ekran kalitesi bariz derecede daha güzel görünüyordu.Buna şaşırdım; çözünürlük düşük ama daha canlıydı acaba bu fark ekrandaki görsellerin farklılığından mıdır yoksa slim olan yeni versiyon olduğu için iyileştirme mi söz konusu ?
Her ikisinin de ortak yanı; elinize aldığınızda gerçekten kalite hissini size dikte ediyor.
FULL hd modelini kullanıyorum gps var...
yürüyüşlerimde kullanıyorum http://www.gps-sport.net/users/sunsea78
gayet başarılı..kareli modelininde slim olmayanda radyo da var slimde yok galiba..
selamlar...
-
Kesinlikle alma. Ben kullandim. Telefon ara ara donuyor. Oyundan atiyor. En önemlisi telfn cebimdeyken ekran kirildi. 750 tl ye sattiklari tlfnun ekranina 250 tl istiyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle almayin. Ben kullandim. Telefon ara ara donuyor. Oyundan atiyor. En önemlisi telfn cebimdeyken ekran kirildi. 750 tl ye sattiklari tlfnun ekranina 250 tl istiyorlar.
bu telefona sahip olanlar cin malı hangi telefon ile uyumlu ölcüsel olarak ekran koruyucu alıcam burda 25 tl cinden daha ucuza temin edebiliriz diye düşünüyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Leaderjack1
bu telefona sahip olanlar cin malı hangi telefon ile uyumlu ölcüsel olarak ekran koruyucu alıcam burda 25 tl cinden daha ucuza temin edebiliriz diye düşünüyorum
mysaga m2 yada cubot t9
http://www.aliexpress.com/item/Cubot-T9-Leather-Case-Free-shipping-New-Arrival-up-and-down-Leather-Case-for-Cubot-T9/1651147535.html
-
telefonu yaklaşık iki aydır kullanıyordum.telefon ekranı arka cepteyken çatladı ve dokunmatik i çalışmadı.servis götürdüm garantiye sokmayıp 270 tl istediler.uzun konuşmalar sonucu 225 tl indiler ve 15 gün süre içinde bana dönüş olacakmış .ufacık bir çatlama telefon devre dışı kalıyor.eski telefonum lg 3d optimusdu ikinci kattan beton zemine düşürdüm ekranı param parça ve halen çalışıyordu.serviste ekran değişimi hemen yapıp verdiler ücret olarakta 100 tl aldılardı.Evo Bilgi Teknolojileri servisi berbat ötesi.telefonun ekranı çok pahalı ve hassas çabuk kırılıyor.gps bağlantısı cok vasat.4 adet navigasyon yüklü hepsinde aynı problem yaşadım.internet sayfasında beklenmedik şekilde telefon tepki vermeyip yavaşca ekran kararıp restart yapıp yeniden başlaması en uyuz olduğum hatasıydı.kısaca kesinlikle alınacak telefon değil.saygılarımla -
Evobt rs6 ...telefon ön dokunmatigi ile ekran bir degisiyormus...servis 320 tl istedi...şaşırmış bunlar....ikinci eli 400-450 tl olan telefonun camına 320 tl istiyorlar...
Yakınlık sensörü arizasi kronik....servisnkabulnetmiyor,ekran koruyucuyu sokun diyor sonrada çok küçük bir etki ile ekran camı kırılıyor....
TEK KELİME UZAK DURUN BU CİHAZDAN........
Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Aldım. Çok pişmanım..
Gps çalışmıyır.
Güncelleme yapmıyor.
Wifi zor çekiyor.
Aşırı ısınıyor.
Kılıf bulamıyorsun.
Şarjı az gidiyor.
Muhattap bulamıyorsunuz..
Bu telefonu yapan firma tüm olumsuzlukları buna koymuş.
İyi yorum yapanlarda ya firma elemanları yada telefonu sadece konuşmak amacıyla kullananlar. -
Benimde ekran gitti. Telefonu bozuk olupta ekranını değerlendirmek isteyen varsa bana yazabilir..
selamlar.. -
merhaba arkadaşlar evobt rs6 nın bataryası varmı elinizde konya da olursa sevinirin
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X