Bildirim
EVOBT RS6 İNCELEME (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Yukarıda yazılanları okuyorum da herkes sallamış gibi.Yok GM Şöyle,yok DARK böyle...çok konuşup üretemeyen bir milletin bireyleriyiz oysa.Çin malı denilmiş,Ipone nerede üretiliyor uzayda mı? sanki.
Gelelim konuya; chaz METRO da satılmaya başladı,yazmaktan vakit ayıranlar gidip birebir görebilir.Adamlar yapmış ve fiyat bu cihaza göre çok uygun.Arkasındaki logo lg,samsung veya başka bilinen bir marka olsa telefonun fiyatı 1000 tl de aşağı alamazsınız.Haa bu arada bozulan telefonlarınızı hangi firmaya gönderdiklerini araştırın ondan sonra sallayın derim -
-
-
hocam içimden bir ses firmanın elemanı gibisin geldi hayırlısı ama tutmaz bu tel :) -
yok be üsdat... almadan önce araştırdım herhangi bir yorum yada bigi bulamadım. baktım benim gibi soran çok kişi var bende biraz uğraşıp resim falan attım olay bu.. :) -
General Mobile Discoverynin aynısı dış görünüşü özellikle ön paneli ve saat pil durumu göstergesi filan aynı karakterlerde. Donanımsal artıları var sadece. Bence aynı Çin firmasına yaptırılmış bir ürün. Discoveryden ben memnunum Samsungdan daha kaliteli en azından bana göre. Bundada çok sorun olmaz diye düşünüyorum. -
Hocam babam kendisine almis bu telefondan. Buna uygun kilif ve film mevcut mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kılıf ve koruyucu film.
Film kendi üstünde geliyor ama koruyucu filmde ekran daha da net olabilir belki iyi olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hauntedd
quote:
Orijinalden alıntı: cezzar58
discovery elite, elite lite ve discovery 2 geliyor yani çöp
Tükürdüğümün gmd si bişeye benziyor sanki bu çöpse gmd de çöp ne varkı var kuş beyin?
Türkçe konuşup yazmayı öğren lütfen. O zamana kadar da bilgisayar ve telefonda değil git kumda oyna. -
bu telefonda hardcore yani telefonu zorlayacak oyunları deneyen oldu mu ? ( Real racing 3 - Asphalt 7-8 , Modern Combat 3,4 gibi ) -
quote:
quote:
quote:
Tükürdüğümün gmd si bişeye benziyor sanki bu çöpse gmd de çöp ne varkı var kuş beyin?
Türkçe konuşup yazmayı öğren lütfen. O zamana kadar da bilgisayar ve telefonda değil git kumda oyna.
Oyy şekil çocuk seni :) fakirim benim kıyamam böyle devam et Gmd kink
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Türkçe konuşup yazmayı öğren lütfen. O zamana kadar da bilgisayar ve telefonda değil git kumda oyna.
Oyy şekil çocuk seni :) fakirim benim kıyamam böyle devam et Gmd kink
İnsan olsan cevap vermezsin.
-
şu telefonun ram i 2gb olaydı o zaman telefonu almış olanlar 2 kat memun kalırdı . Herneyse eğer Discovery 2 çıkarsa hem bu telefonun hemde x5 in pabucu dama atılacak -
Discovery cok iyi bir fiyat konumlandırmasıyla geldiği için tuttu. Fakat firmalar algılayamadı sanırım. Bu fiyatlara bu donanım çok satar diye düşünüyorlarsa hayal görüyorlar. -
Merhaba arkadaşım bende bu üründen sizin yorumları okuduktan sonra aldım, ancak denildiği gibi süper bir ürün olmaya yakın bir cihaz, ancak eksilerini ben söyleyeyim sizde bana fikir verin katılıp katılmadığınız hakkında ve sizin cihazda da aynı durum var mı yoksa benim cihazda bir sorun mu var. Cihazın kamera çözünürlüğü 13 megapiksel demesine rağmen 18 mp gösteriyor, ön kamera 8 mp yazıyor o da 6 mp gösteriyor, bu ayarlardan mı yoksa benim cihazdan mı? ayrıca lens netliği zaman zaman sağlanamıyor, bir de bununkamera ZOOM KONTROLU YOK, YANİ SADECE EKRAN PARMAK MAKAS HAREKETİ İLE YAPILABİLİYOR, DİSCOVERY DE SES AÇMA KAPAMA TUŞU ZOOM OLARAK KULLANILABİLİYOR İDİ, bu cihazın piyasada ekran filmini ve kılıfını bulamadım, kılıf olarak üniversal kılıflar var ama ses çıkışını kapatıyor, sağlıklı değil. sizden ricam bana bu yorumlara ne kadar katılıyorsunuz ve benim bilmediğim ayarlar varsa beni aydınlatabilirmisiniz? selam ve saygılarımla.
-
yerinizde olsam mart ayı gelene kadar eski telefonumu kullanmaya devam ederdim . 700 tl param cebimde kalırdı . çünkü yakında o paraya 2gb ramli bir model alabileceğiz -
kardeşim discovery 2 ne zaman çıkacak acaba tam bi bilgin varmı -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X