Şimdi Ara

Evmanya 40 TL lik çek 20 TL (yakala.co, alt limitsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
1
Favori
5.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heroesx

Ben hala önceki kampanyadan 20 liralık çekleri kullanmadım.Acele ediyim fiyatları şişirmeden

aynen bende 2 çek aldım duruyor hala, onca zamandır işe yarar ürünlerde düzgün bir indirim yapmadı.lar pahalı bir site zaten, bu 40lık çeklerle biraz daha eklemee yaparlar artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

oha diyorum , bunu gördükten sonra buradan birşey alınmayacagını öğrendim.

http://www.evmanya.com/urun/141711-kare-camasir-sepeti-1-adet

evet gerçekten de OHA (OlağanüstüHAl)

çünkü o Satış Fiyatı : 18,20 TL olan çamaşır sepetlerini "ne alırsan 1 milyon" mağazalarından 1 TL. ye aldığımı biliyorum

tabanı naylon fiyata bak hizaya gel

evmaniac yapar bu site

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

oha diyorum , bunu gördükten sonra buradan birşey alınmayacagını öğrendim.

http://www.evmanya.com/urun/141711-kare-camasir-sepeti-1-adet

naylon leğende 18 tL. iyimiş 3-5 tane almak lazım birde plastik mandal fiyatlarınada bakmak lazım
  • görünce şok oldum resmen arkadaş demiş ya ne alırsan bir milyoncularda var diye tam üstüne bastı. ne alırsan bir milyonda , pazarda , eskicide bile. yahu ver 2 eski gömlek 1 tane legen veriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERRAHPAŞALI89

bütün yakala.co hesaplarını sattık hesap kalmadı ki bonus yüklü hesabım olsaydı alırdım 1 tane..

Takas teklifim hala geçerli
  • benimde verdiğim sipairşte uzun bir süre oyaladılar sonra yerine başka ürün önerdiler benim aldığım üründen daha ucuz bir ürün önerdiler bende dedim siz bu kadar süre beklettiniz temin edemediniz sonrada daha yüksek fiyatlı ürün önereceğinize düşük bir ürün öneriyorsunuz dedim o zaman şu ürünü yollayın dedim fiyatı aldığımdan daha yüksek bir üründü stoklara bakıcaz dediler bir kaç gün sonra aradılar ilk siparişinizdeki ürünü bulduk gönderiyoruz dediler ama toplam bu süreç 3 hafta sürdü.
  • Daha önce aldığım saç maşası tansiyon aleti kargo hariç 22 tl civarı bişeydi.Şimdi o ürünleri kaldırmışlar.
    Çek satın almış olanlar için bu ürün fiyat olarak uygun görünüyor piyasada 120tl civarı burda 76-40 =36 36+20=56 liraya gelmiş olacak. Bu hesaba göre bizdeki 20tl lik çeklerle hemen hemen aynı değerde.Biz 2 tl almıştık yanlış hatırlamıyorsam.

http://www.evmanya.com/urun/141843-max-lounge-bossa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heroesx -- 19 Kasım 2011; 1:39:49 >

• quote:

DEKORASYON GURUSU OLACAKSIN!

Evmanyagı.com’un dekoratör, mimar ve ev teknolojisi konusunda uzman ekibi tarafından özel olarak seçilmiş, değerli marka ve tasarımcılara ait dekorasyon ve ev yaşam ürünlerinde 40 TL değerindeki hediye çeki %50 indirimle sadece 20 TL!

(2 ay süreyle geçerlidir)

20,00 TL
    BAŞLAMASINA
    ÇOK AZ KALDI!

yok satıyor bu guru

22 saat 3 dakika 22 sn sonra başlayacakmış?(!)

yakalanın bu kampanyası YOK satıyor

• Süper bir site ve süper ucuza çek veriyorlarmış gibi halen bekletiyorlar.

Neyse, almayı düşünen arkadaşlar buradaki ve daha önceki çek konusundaki yorumları okuyup, tekrar tekrar düşünüp, ona göre alsın.
  • Evmanya'dan uzak durun.Bir siparişim hiç gelmedi.Diğeri arızalı geldi.Gelmeyen siparişim için defalarca aradım.Sonunda arayıp ürünün kalmadığını söylediler.İptal edelim dediler.İptal ettik.Bozuk ürünü kargoyla aldırıp sağlamını göndereceğiz dediler 4-5 ay oldu ne gelen var ne giden.10 yıldır netten alışveriş yaparım böylesini görmedim.Uğraşmıyorum da artık.Kesinlikle de tavsiye etmiyorum.
  • Daha önceki şehirfırsatı kampanyasından almış olduğum çeklerin sadece birini kullandım,10 gün sipariş gelmeyince mesaj attım,birkaç gün sonra dönüş yapıp tedarik edemediklerini o yüzden siparişi iptal edeceklerini söylediler.Alışverişte kullanmış olduğum hediye çekinide birkaç mesaj sonrasında anca aktif hale getirdiler.
    Kendi deneyimimden yola çıkarak siteyi kimseye tavsiye etmiyorum.
  • Kedi köpek için yatak baktım küçük , 58 lira diyor çin sitesinde 6 dolar ve burdakinden daha kaliteli.

Akvaryum vs baktım yada su kaplumbağsı için 17'' büyüklüğünde lcd kadar olanlar için 150 160 tl civarı çin sitesinde 19 dolar Hemde 19 dolarlık olanda neler var

Lcd ekran ile kafesin bilgilerini veriyor
    Sıcaklık vermesi için tepede ışığı var.
    yem vs için gizli bölmesi var .

Ve baya teknolojikti.

Şaşırmış bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbiyesüzcanavar

evmanya tehlikeli site, şöyleki geçenkinde baya ucuza bişeyler kapatmıştık adamlar kasıtlı bekletti, sorunlu ürünler yolladı kasıtlı olarak, siparişleri iptal etti vs vs. Kısacası evmanya dan çok uyguna birşey alacağız diye düşünmeyin mutlaka birşeyi vardır diyebiliyorum. Tava almıştım baya uyguna geçenki çeklerle, tavanın sapı ters takılmış Almadan önce 2 kere düşünün

evet ama,gecikmeli de olsa bütün ürünleri sonradan gönderdiler,

5 tlye tansiyon aleti
    5 tlye kattle
    35 liraya tost makınası,piyasada 70 liralık olanlardan,

ama o zaman çekler ucuzdu,

bu sefer biraz saçma bi cümle koymuşlar oraya,
    kargoyu zaten alıcı öder, hiç bir zaman çeklerle kargonun ödendiğini görmedim,yakala.co'dan böyle dürüstlük beklemezdim

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

evmanya tehlikeli site, şöyleki geçenkinde baya ucuza bişeyler kapatmıştık adamlar kasıtlı bekletti, sorunlu ürünler yolladı kasıtlı olarak, siparişleri iptal etti vs vs. Kısacası evmanya dan çok uyguna birşey alacağız diye düşünmeyin mutlaka birşeyi vardır diyebiliyorum. Tava almıştım baya uyguna geçenki çeklerle, tavanın sapı ters takılmış Almadan önce 2 kere düşünün

5 tlye tansiyon aleti
    5 tlye kattle

kargoyu zaten alıcı öder, hiç bir zaman çeklerle kargonun ödendiğini görmedim,yakala.co'dan böyle dürüstlük beklemezdim

''Bütün ürünleri gönderdiler'' değilde ''Bütün ürünlerimi gönderdiler'' derseniz daha doğru olur.
    Benim ürünlerim gelmedi,iptal edildi.Yorumlardan okuduğum kadarıyla birçok kişi de aynı şeyi yaşamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

quote:

5 tlye tansiyon aleti
    5 tlye kattle

''Bütün ürünleri gönderdiler'' değilde ''Bütün ürünlerimi gönderdiler'' derseniz daha doğru olur.
    Benim ürünlerim gelmedi,iptal edildi.Yorumlardan okuduğum kadarıyla birçok kişi de aynı şeyi yaşamış.

sizinki neden gönderilmedi bilmem ama,
    hatırladığım kadarıyla,sitede hata vardı o zaman,kargo parası dahıl 20 lıra tutan ürünleri alan arkadaşlar vardı,
    onlar iptal edilmişti haliyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: akanthus

quote:

quote:

5 tlye tansiyon aleti
    5 tlye kattle

sizinki neden gönderilmedi bilmem ama,
    hatırladığım kadarıyla,sitede hata vardı o zaman,kargo parası dahıl 20 lıra tutan ürünleri alan arkadaşlar vardı,
    onlar iptal edilmişti haliyle

Benim siparişim tedarik edememe gibi bir problem öne sürerek iptal edildi.
    Sizin bahsettiğiniz kargo parası olayına gelince,hata olarak tanımlayacaksak eğer o bir müşteri hatası değildir.Eğer sen öyle bir seçenek müşteriye sunarsan müşteri tabikide kullanır.Ayrıca sonradan yaptıkları açıklamada hata olmadığını kendilerinin denetiminde olan bir şey olduğunu zaten söylediler.

• elinde 20lik çeki olup kullanmayacaklar bana bağışlayabilirler zebil olmasın
  • geriye saymaya devam
  • Ben de hala başlamasına şu kadar kaldı yazıyor, dalga mı geçiyor bu adamlar?
  • yakala.lassie

Evmanya 40 TL lik çek 20 TL (yakala.co, alt limitsiz)

alıntıdır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.