İlk evlilik yıldönümümüz çok yaklaşıyor, haliyle beklentiler çok yüksek =)
Bu nedenle sizlerin mekan ve hediye önerilerinize ihtiyacım var.
O gün nereye gidilir ne yapılır, nasıl bir hediye alınır bu konuda önerisi olan, tecrübesi olan veya olmayan arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.
İstanbuldaysan eğer çok harika bi otel biliyorum oraya gidin derim değişiklik olur renkli bi çiftseniz eğer. İstersen pmle yollarım adını sanını. Ama evde geçirmek istiyorsanız arkadaşlarını ayarla şakacıktan evde nikah tazeleme töreni yapabilirsiniz hoşolur :)
quote:
Orijinalden alıntı: mitokondris
İstanbuldaysan eğer çok harika bi otel biliyorum oraya gidin derim değişiklik olur renkli bi çiftseniz eğer. İstersen pmle yollarım adını sanını. Ama evde geçirmek istiyorsanız arkadaşlarını ayarla şakacıktan evde nikah tazeleme töreni yapabilirsiniz hoşolur :)
istanbuldayım evet, ev yerine daha çok dışarıda birşeyler yapmayı, o günü baş başa geçirmeyi istiyorum. Güzel bir akşam yemeği olabilir, bahsettiğin gibi güzel bir otel olabilir pm atarsan çok sevinirim, teşekkürler
İstanbuldaysan ağva niye düşünmüyosun süper romantik bir ortam yarabilirsin...
Hediye konusunda birşey diyemiycem ama ikinizle ilgili kendi yaptığın birşey mükemmel bir hediye olabilir.
Ben yaptım anlatayım bak :
Ahşaptan kitap şeklinde bir kutu yaptım. Siyaha boyadım. Kapagına 2 tane iç içe kalp yapıştırdım kıpkırmızı. Altın harflerle
Yazarın ismi : yani ben
kitabın ismini yazdım : oda AŞK
Altınada 1. baskı yazdım ve baskı tarihi yazdım kapağın iç kısmına.
içine de 1 yıl içinde çekildiğimiz tüm fotoları 3x5 cm olarak bastırıp kestim içine koydum bizde 1300 foto olunca zaman aldı biraz
arkasınada ilişkinin nasıl başladığıyla ilgili benim ona karşı olan duygularımdan bahsettim tıpkı özgeçmiş gibi.
bunlar bittikten sonra bir güzel vernik ve cila attım... birde hatıra defteri tarzı süs bir kilit koydumm
işte bu kadar...
bana patentli bu hediye haberin olsun
da çok var benim fikrim istersen söylerim hediyelere boğabilirsin yani
mitokondris ve 0130;
ikinize de önerileriniz için teşekkür ederim, ağva fikri pek sıcak gelmiyor ama mitokondris in belirttiği gibi otel güzel gibi.
Ayrıca hediye güzelmiş ama inan daha önce buna benzer birşey yapmıştım, ben de aşkımızı anlatan bir kitap hazırlamıştım, içinde fotoğraflarımız, notlar, tanışma hikayesi vs =)
Hediye fikirlerinizi bekliyorum
müzik kutusu yap yine ahşap bir kalp kutu al içine düzenek kur ben mp3 player almıştım birde hoparlör bozmuştum sonra kapak açıldığında müzik başlasın
DİKKAT burdaki can alıcı nokta müziğin senin sesinden olması
yine bunuda yaptım ben baya bi ağlamıştı gece elden gidiyordu valla
ikinizin şarkısı varsa mesela iyi olur. Sesim kötü falan vs deme burda önemli olan verilen emek...
beğenmezsen daha söyliyim
Hocam beğenmek değil aslında süper fikirlerin var da gel gör ki bunun için el becerisi yok bende =) Bir ara bi yarışma vardı şarkı yarışması, söyledikçe değiştir diyordu sunucu o aklıma geldi şimdi,
Değiştir demek istiyorum sana =)
quote:
Orijinalden alıntı: 0130
müzik kutusu yap yine ahşap bir kalp kutu al içine düzenek kur ben mp3 player almıştım birde hoparlör bozmuştum sonra kapak açıldığında müzik başlasın
DİKKAT burdaki can alıcı nokta müziğin senin sesinden olması
yine bunuda yaptım ben baya bi ağlamıştı gece elden gidiyordu valla
ikinizin şarkısı varsa mesela iyi olur. Sesim kötü falan vs deme burda önemli olan verilen emek...
El becerisi yok diyosun o zaman devreye mecbur hazır bişeyler gircek. Valla ozaman sanah güzel bir yatak kahvaltısıyla başla derim tepside tek bir gül olacak tabiki. taze sıkılmış portakal suyundan çayı kahvesine yumurtası kızarmış ekmeği tereyağı balı kaymağına kadar. ondan sonra taksimde bir billboard kiralayabilirsin dakikası 400 tl maksimum. içinden ne geliyosa yazarsın oraya tabi oraya zamanında gidip organize etmen lazım herşeyi. Billboardda dönmeye başladığında kameraman fotoğrafçı hepsi bir anda sizi çeker ışıldaklar vs vs. sonra akşam için ayarladığın yere gidersin ordada güzel bir yemek ve aldığın takı gibi bir hediye olabilir kim ne derse desin kadınlar mücevhere bayılır. gerisi doğaçlama...
Yada
Öyle bir düzenek kur ki gece 00.00 'dan 24 saatini yani evlilik yıldönümünüzü 1 tam gününü videoya al sen yapmıyacaksın tabi eve kurduğun ufak sistemlerle. ve dışarı çıktığında yine herşey programlı olarak yaptığınız herşeyi kaydettirceksin 24 saat bitti saat ertesi gece 00.00 video çekimi biter. saat 01.00 gibi kayıtlar evinin kapısına bir çiçekle bırakılır sonra zil çalar kapıyı birlikte açın çünkü o saatte eşin açmasa iyi olur. :) sonra gece onu izlersin tabi burda önemli olan günün ilk ışığından sonuna kadar mükemmel aşk dolu bir gün geçirmeniz lazım süprizler olması lazım büyük olmasına gerek yok ufak ufak bir afiş olabilir yürüdüğünüz yollara yapıştırılır. ve geceniz güzelce biter aşk dolu.... he tabi dışarıdayken önceden ayarladığın ekip evi donatıcak mumlar çikolatalar güller tütsüler loş kırmızı ışıklar vs vs...
iyi mi bunlar
Hocam ne fikirler varmış sende =)
son fikirleri okuyunca düşündüm de; neden biz bu kadar önemsiyoruz, illaki bayanlar da önemsiyordur ama onlar bizim kadar acaba ne organize etsem derdinde değillerdir mutlaka, galiba biz erkekler alıştırdık bu duruma bayanları =)
quote:
Orijinalden alıntı: zargyy
Hocam ne fikirler varmış sende =)
son fikirleri okuyunca düşündüm de; neden biz bu kadar önemsiyoruz, illaki bayanlar da önemsiyordur ama onlar bizim kadar acaba ne organize etsem derdinde değillerdir mutlaka, galiba biz erkekler alıştırdık bu duruma bayanları =)
Onun cevabı çok basit abi. Sen erkeksin yani güçlüsün söz sahibisin ... biliyosun Türkiyede kadınlar erkeklerden bekler çoğu şeyi bundan alınmamak lazım. Şöyle düşünüceksin kadınlar gerçekten ayna gibiler sen nasıl ne yaparsan onlardan en iyisini en güzelini görürsün. Yani zaten iyi bir evliliğin başında kendinden öncekarşındakinin mutluluğunu düşünmek vardır. Tabiki onunda seni düşündüğü anlar gelecektir ama seninki kadar sınırsız bir alanı yok bunun için erkekler daha iş bitiricidir. Burda devreye giren ince düşünmek var sadece o da insanın içinde varsa öyle veya böyle yapılıyor zaten.
Kısaca onu mutlu etki ,oda seni mutlu etsin aynı şekilde karşılık versin yüzü gülsün eğlenin hayattan zevk alın
Bakma yaşım biraz ufak bu tür şeyler için ama tek eşlilikten ve evlilikten yanayım bende düzeni severim yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme