< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
arada konuda mesajları okur çıkardım ama yazayım dedim. 35 yaşında kim neden senle 21 yaşında KIZ olarak evlensin ki muhtemelen o da senin gibi eğitimli olacak istiyorsun? 14 yaş uçuk. 5 min 10 max. yoksa yanında dayı diye neden dolaştıracağı erkek arasın? he kıvanç tipi varsa o ayrı.
ayrıca 20li yaşta yaşadığın haz ile 35 de yaşadığın bir olmaz. tabi performans kayıpları da oluyor. 20 yıl önce işte ... yıllar çabuk geçiyor 30'undan sonra. |
Kart karı mı alayım hocam😵💫 yakışıklı ve uzun boyluyumdur < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6338ADE54 -- 11 Ağustos 2025; 2:22:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6338ADE54 -- 11 Ağustos 2025; 2:23:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
merhaba bekar arkadaşlar ben bir bekar olarak bu gün ayda yılda bir takıldığım hatun kişisine ufak bir yalan attım hafta da 3 gün takıldığım aşkımla takılmak için!! buluşup bana geçtik güzel rakı balık yapıp bir güzel takıldık sohbet muhabbet vs vs akşam 6 da evine salladım dert yok tasa yok masraf yok sorumluluk yok ne güzel istanbul |
yooooo biz hiç gitmiyoruz avm ye .ne yapcaz ki avm de netten alışveriş var sadece bedeni denemek için gidilir. dışarıda çok güzel geziyoruz.ayrıca avm boş boş çok gezen bekarlar görüyorum.yüzde 80 bekarlar. |
Yaş farkı olan evlilik veya birliktelik tipe mi bağlı oluyor? Yüzde 80 erkeğin çok parası olmasıyla alakalı. Parası varsa 20 yaş küçük kadın da bakar. Hepsi değil tabi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 12 Ağustos 2025; 3:28:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aynen .evlenmek isteyip ama evlenemeyen biri.yoksa hergün her saat mesaj atılır mı.zaten evlenmek istemeyen 1-2 mesaj atıp bırakır.bunun gibi her gün her saat mesaj atmaz.zaten bu tarzda birini hangi bayan neden istesin.istemez bayanlar bu tarz birini yoksa çok iyi kızlarda var. |
İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
|
ben kart al vs yazmadım. sadece şartları yazdım. sen kendinden 4-5 yaş büyük bayanla evlenir miydin mesela 30'undan sonra? düşün sen 30 , eşin 34 ... davul dengi dengine. @ali222 parayla yaptırılacaksa o işin daha kolayı da var. ama işte o kadar parası olacak mı? insan yalnızlığın b*ktan birşey olduğunu düştüğünde anlar. mesela almanya'da ailesi olan hastaları eğer çok ağırsa durumları ölmeleri için evlerine ailelerinin yanın gönderirler. ama aynı tipte ölecek olan YALNIZ hastaları ise en alt katlarda bir odaya koyarlar, yanına yeni stajyer bir hemşire koyarlar ve 1 saat içinde o şahıs 4 duvaar arasında tanımadığı birinin elini tutarak ölür. %99'u bunu yapıyormuş. eee hani yalnızlık iyiydi? ben hastanede yatmıştım 2 akşam. yanıma yaşlı adam koydular 70lerinde. adamın oğlu yok. babası vardı. adam telefonda aradığı kişiye baba baba diyordu. biz eşimle dedik herhalde bu adam deli telefonda konuştuğunu sanıyor vs. ama meğer adamın 90 yaşından yukarı babası hala hayattaymış. adam evlenmemiş, bekar kalmış. Allah'tan arayacak babası vardı da ona dert yanabiliyordu. ama işte adam hastanede kantine gidip kendisine soda alacak kadar yürüyemiyordu. bize yalvardı ki adam fazladan size para versem bana soda alırmısınız demişti. tabi biz Türküz. eşim dedi ben alırım , paraya da gerek yok. gittik birkaç şişe adama soda aldık. işte size anlatılmayan hayatın gerçekleri. en olmadı bir onkolojiye gidin. ben hep söylerim. intihar edecek veya yalnızlıh eyüdür yeğenım kafasında olanlar bir onkoloji hastanesine gitsinler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 11 Ağustos 2025; 12:20:47 > |
|
orada bulamdıysa zaten hiç biryerde bulamaz.zaten bence bu kafaylada bulamaz.bakmayın atıp tuttuğuna . |
Ben bakmıyorum zaten millet ciddiye alıyor. Eleman kız delisi ama bulamamış. Yıllardır aynı muhabbet. 1 haftadır hastaneye gidip geliyorum bir sürü kız var onlarla muhabbetin olacakta ayarlayamayacak mısın? 20 tanesinden biri bile iyi çıkmaz mı? Playstation oynamakla kız meselesi aynı şey sanki. |
|
bu kvp da çok güzel replik yoksa bende biliyorum istanbul güzel değil yaşam olarak ayda yılda bir geliyorum işim olunca motosikletle bile gerçekten çekilmiyor bu gün doğum günüm bu güzel günümde benim yanımda olmak isteyen türk kadınların telefonlarına dahi cvp vermiyorum ukrayna lı sevgilim farklı bir çeşit ulusal salatalarından hazırlamış öyle hazır pasta alıp gelen kendi yesin aldığını emek veren başımızın tacı yanında TÜRK iha'larına özel seri yapılmış BAYRAKTAR vodka eşliğinde kutlama yapacağız |
|
bu yüzden yazdım. Genç Erkek hemcinsim arkadaşlar 30'dan önce evlenin. yada ciddi birini bulun imam nikahı basın. devir kötü. amerikalı olucaz diye ipini kaybetmişler. amerikalılarda bile bodycount olayı var. yani o amerikalılar bile 3-4 erkekten fazla geçmiş kadın istemiyorlar. ama bizimkiler akp dönemi ile bu konuda amerikalıları bile solladılar. ![]() |
|