Şimdi Ara

evlilik programlarının arka planı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Esra Erol'un programında yaşanılanların kurmaca olduğunu itiraf eden gelin adayı Ayça; “Bizlere sözleşme imzalatılıyor. Günlük para alıyoruz. Ben, damat adayı Ahmet’le gerçek bir aşk yaşamadım. Birlikte yemeğe dahi çıkmadık. Her şey kurmaca.

Programda bana taktığı yüzük bile annemin Umre’den getirdiği yüzük” diyerek, programın perde arkasında yaşanılanları ifşa etti.

HERKES OYNUYOR!

Takipçilerinin Caner ve Berke aşkını sorması üzerine ise sinirlenen Ayça; “Anlamıyor musunuz, her şey kurmaca! Caner ve Berke aşkı da kurmaca.

Caner locada herkesten çok para kazanıyor. Herkes oynuyor, Esra Erol da yönetiyor” dedi.

kaynak :http://www.msn.com/tr-tr/yasam/yeni/esra-eroldan-ayr%C4%B1lan-gelin-aday%C4%B1ndan-olay-a%C3%87%C4%B1klamalar-her-%C5%9Eey-kurmaca/ar-AAokGvW?ocid=NL_TRTR_PID84507

rtük ise hala bu vb programların yayınlanmasına müsade edebiliyor !

• Kaldırılacağını duyunca parayla konuşmuş son bir kez daha para koparayım diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kac para oduyorlar acaba guzel para ise gitmek lazim bi kac kez izledim de eskiden evlenip cocuk yapan bile vardi yayina gelmisdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim daha anlamadınız mı ? oyun kurmaca olduğunu bildiğin senaryo . 1 hafta bir çift sevgili oluyor , ayriliyor daha sonra baskalariyla birlikte oluyorlar filan bu boyle hep devam ediyor..Gidin programi acin resmen tiyatro biraz bakin anlarsiniz..Sırf reyting uğruna yapmadıkları kurmaca yok..Adamlar ahıra çevirdi tvleri umarim en kisa surede kalkar ve kurtuluruz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden bu işler gizli kapaklı yapılırdı şimdi televizyonlarda yapılıyor, bu yayınların biri de atv'de olması olayın trajikomik tarafı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 tema arka plan resmi
    9 yıl önce açıldı
    word de arka planda bulunan yazı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.