Şimdi Ara

Evlilik&Kedi-Ciğer Analitiği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Örnek1 Köy ortamı askerlik biter görücü usulü mis gibi evlilik.
    Örnek2 Ünv. tanışılır aile şirketinde bir pozisyona kız erkek yerleşir evlenirler mutlu mesut.
    Örnek3 Belli bir plan dahilinde kariyer ilerler risk kalmaz hayat garanti edilir iki idealist insan evlenir çoluk çocuk bereket versin.
    Bir kaç örnek daha eklenebilecek şekilde hayatta belli standartları olan insanlar evlenir ve mutlu olurlar. Adamın 40-50 gibi libido tavan yapar çıkar bir kaç ay takılır fakat doğru yerin en başta seçtiği yer olduğunu anlar bu hikaye böyle biter. Sapı samanı karıştıran, bacaklarının arasında mahmutpaşa çeşmesi olduğunu sanan, üretim hatası olanlar da bu işe ya b.k atar ya da deneyip beceremezler avanesiyle beraber forumda yükselen libidolarını boşaltırlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bazı insanlar yapamaz sevgili bile edinmezler sen anlamazsın. Ben uzun süreli ilişkiye girmiycem mesela bu tercihtir (dünyanın en kezban kelimesini cümle içinde kullandım omg).

• Don Draperr kullanıcısına yanıt
    Örneklemelerde sıralanan type dışında kaldığını kabullendiğin ve evlilik hakkında kötüdür- kakadır demediğin sürece dilediğin kadar insanla yatıp kalkabilir ve bununla övünebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erkek kedi mi dişi kedi mi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.