Şimdi Ara

Evlilik hazırlığında biri olarak terkedildim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Kafam iyi değil Üniversitesi Aralık'ta bitiyor. Aralık'ta ben Kiev'e gidecektim Zaten. Ondan sonra da İstanbul'a gelecektik duruma göre.
    dostum yanlış anlama ama biraz trol konu gibime geldi doğrusu.
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Canınız sağolasın hocam. Troll diyenler de var zaten pek takmıyorum onları ciddi cevap verenlerle konuşuyorum genelde. Kıza arkadaşı üzerinden ulaşmaya çalışıyorum en sonunda arkadaşı da engel atacak bana ona korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz barışırsınız bence :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam inşallah valla. Barışırsak forumdan birine yemek ısmarlayacağım o duruma geldim

• 6 yıl beklenir mi kardeşim ?
    artık evlilikler bile bu kadar sürmüyor
    üstelik kimdir ,nedir tam olarak bilemeyeceğin birisi ,senin için bir tür kumar olmaz mı ?
    örfü adeti uymaz ,evlendiğinde nasıl yaşar nasıl davranır ,bilemeyeceğin kişilerle bu kadar uzaktan ciddi düşünmek bana tuhaf geliyor

siz istediğiniz kadar ben modern düşünceliyim deseniz de ,çoğu davranışına katlamazsınız
    hadi burada yaşıyor olsa yada siz orada yaşıyor olsanız ,çok uzun süredir görüşüp ,birbirinizin her şeyini öğrenmiş olsanız anlaşılır bir durum olurdu
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam 6 yıl boyunca 6 ay o burada 6 ay da ben orada olacak şekildeydik. Huyunu suyunu ne sever ne sevmez her şeyi biliyorum Zaten. Neden bekledik okulu vardı bitmesini bekledik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Hocam 6 yıl boyunca 6 ay o burada 6 ay da ben orada olacak şekildeydik. Huyunu suyunu ne sever ne sevmez her şeyi biliyorum Zaten. Neden bekledik okulu vardı bitmesini bekledik.
    6 ay o burada nasıl kalıyordu ,sizde mi ,o sırada okul ne oluyordu ?
    sen orada nasıl kalıyordun ,onlarda mı ,senin okulun falan yok muydu ?

alınma ama ben pek inanmadım ,bazı konular mantığa uymuyor

6 ay sen orada ,6 ay o burada ise o zaman 1 yıl yapıyor ,yani siz 6 yıl evli gibi yaşamışsınız demektir
    bu durumda evlenmek daha mantıklı iken ,bekleyip sevgili olarak yaşamanın hiç mantığı yok

bu kadar uzun süre birlikte yaşayıp ,cinsel ilişkinin olmaması mümkün değil ,olmazsa bir taraf uzaklaşır zaten
    6 ay o burada 6 ay ben orada derken haklısınız eksik bilgi verdim biraz. Mayıs-Ekim'de ben orada oluyorum ( yani okulumun olmadığı ya da son hafta ve ilk haftalarda ) o da geri kalan aylarda burada oluyordu eğitimleri bizim gibi Eylül-haziran değil sonuçta daha geç başlayıp erken bitiyor.

Evet bir nevi evli gibi yaşadık. Sadece zamana bırakıp bir sorun olacak mı çatlak olacak mı görmek istedik ki oldu galiba.

Cinsel ilişki bir kere dahi olmadı bu 6 sene içerisinde. İkimiz de istemedik galiba ya da isteyip dile getiremedik

• tamam şimdi anladım ,diğer türlü sanki 1 yıl boyunca her gün birlikte yaşanmış gibi anlaşılıyordu
    sorunun asıl nedeni çok fazla beklemeniz olmuş ,bu durum ülkemizde de sıkça yaşanıyor ,onun için evlenme işini uzatmayın denir
    karşı taraf istemiyorsa yapacak bir şey yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComradeMRX

Türk hacı babanın Türk kızı

https://forum.donanimhaber.com/bosandiktan-sonra-aldatildigi-whatsapp-tan-ogrendi--134989600
    Karı milleti sıkıntılıdır diyebilir miyiz o halde?
  • Konunun trol olduğunu anlamayıp yazan kardeşlerime acıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1308D36D8

Karı milleti sıkıntılıdır diyebilir miyiz o halde?

Alıntıları Göster
    evet
    Tekrar diyorum okul var diye bu kadar uzun sürdü. Aralık'ta mezun oluyordu seneye de ben olup evlenecektik işte. Şimdi hala barışmanın yollarını arıyorum belki Ukrayna'ya giderim yakın bir tarihte. Ama önce bir yerden konuşup nabzını ölçmem gerek

• kavga etmemişsin o halde neyin barışması olacak ?
    büyük ihtimal başka birisini bulmuştur ,önce öyle bir durum var mı onu öğrenmelisin
    kusura bakma ama sen bayanları hiç tanımamışsın
    Başka biri yok hayatında. En yakın arkadaşları ile iletişim halindeyim. Yalan söyleyecek dersen de fake hesaplar açıp bakıyorum ve gerçekten yok yani erkekli ortamlara dahi girmiyor.

Neyin barışması olacak , bir halt yediysem bilmeden bunu düzeltmek istiyorum

• Eger trol konu degilse kusura bakma hakkini helal et hocam. Sizin is guc durumlari nedir?

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Üniversite 3. sınıf öğrencisiyim. Üstten ders alıp seneye bitirmeyi planlıyorum. Okurken aynı zamanda uluslararası bir firmada çalışıyorum. Performansımdan memnunlar ve mezun olunca da onlarla kalmamı istiyorlar. Ben de firmanın yurtdışı ofislerinden birinde çalışmayı düşünüyorum ( almanya ya da çek cumhuriyeti ) . Ukrayna zaten shengen olduğundan kız almanyada yaşayıp / çalışabilirdi. Çek cumhuriyeti ise benim istediğim bir yerdi açıkçası hem insanları hem de ülke çok güzel. Kız Ukraynaca bildiğinden çekyada rahatça yaşayabilirdi.

Dediğim gibi okurken çalışıyorum o yüzden iyi bir gelirim var şimdilik. Mezun olunca çok daha yükselecek. Şu an stajyer olarak gösteriliyorum ama kadro kadar maaş alıyorum.

• 6 yıl birliktelik ve cinsellik yok ben böyle bir şey görmedim kardeşim, bu işin saygı boyutu değil koyu mavi hap boyutudur..

Alınma ama bu kadar extrem durum çok saçma!

Bir arkadaşım balayına gitti ve evlendiği kız balayında onunla birlikte olmamış, zaten kız iki üç gün sonra sevgilisine mesaj atıp kaçmış!!

arkadaşım adına hiç üzülemedim, teselli ettik ama bu kadar saçma şeylere kızmadan edemiyorum, gittik bir sürü angaryasına yardımcı olduk...

Para taktık vs!

Sevenler birliktelik yaşar, bu akıl almaz bir durum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.