Şimdi Ara

Evlilik hazırlığında biri olarak terkedildim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
11.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu kız düşünmüyorsa niye evlilik sürecine tamam dedi. Sonradan yapamayacağını anlayıp mı caydı. Bu umut verip bırakmak değil başka bir şey bu artık. Yola çıktığın birinin ben vazgeçtim demesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaşım da yaşadığınız durumu yaşadı, 3 sene birlikte olduğu kız arkadaşıyla evlendiler kız 1 ay sonra ayrıldı. Dediğim gibi genelde evlilik hayatını sınırlanmayı kurallara uymayı kabul edemiyorlar

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

İnşallah biz de bir gün tatlıya bağlarız hocam. Dile kolay 6 koca sene geçirdik sonuçta. Ne kadar sevmese etmese de hiç mi hatrım yoktu onda
    Yalnız dostum şunu net şekilde söylebilirim; sevdiğin insanı hayatında ki en değerli, vazgeçilmez, olmazsa olmaz bir konuma koyarsan ve o kişi de bunun farkına varırsa işler hep sarpa sarar seni ne kadar severse sevsin senin ondan vazgeçemeyeceğini bildiği için sana eskisi gibi değer vermemeye başlar ben bunu kısa zaman önce yaşadım ama çok şükür toparlayıp yoluna koydum. Nasıl koydun diyecek olursan aynı senin gibi bende çok fazla değiştin, eskisi gibi değilsin muhabbetleri yapmaya başlamıştım baktım olucak gibi değil laftan da anlamıyor sürekli de birbirimizi yiyoruz bende bazı şeyleri takmamaya başladım değişti mi? değişsin anasını satayım bende değişiyorum o zaman dedim uzun zamandır planını kurup gitsem iyi olacak dediğim vücut geliştirme salonuna gidip kayıt yaptırdım enerjimi, vaktimi kıza harcamak yerine vücuduma harcadım peki sonuç ne? dersen şöyle özetliyim en başta salona kayıt olduğumu pek iplemedi bırakır falan sandı sonra baktı hevesle devam ediyorum bu sefer başladı çok kız var mı? sana bir şey diyorlar mı? bende hep kaçamak cevaplar verdim eh fazla yok, çok muhabbet etmiyoruz gibisinden bu sefer baktı olmuyor biraz zaman geçti bende salona gidecem demeye başladı ki adım gibi eminim benden ''gidemezsin'' dememi bekliyordu bunun yerine ben tam tersi gidebilirsin git tabi deyip daha fazla teşvik ettim ama ne oldu? tabi ki gitmedi amaç beni test etmek eğer ben gitme deseydim inadına gidecekti. Velhasıl hayatımda ki öncelikleri değiştirdim benim için öncelik vücut geliştirme oldu kızı 2.plana attım hatta öyle bir attım ki 1 ay ailesiyle şehir dışına çıktı her gün telefonda konuşuyoruz özledim dememi falan bekliyor ben bir şey demeyince ya bir ay daha mı kalsam diyor tek kelime etmiyorum kal tabi her zaman gitmiyorsun sonuçta diyorum bir şey demiyor ama içten içe bu rahatlığım onu çok fazla rahatsız ediyor hatta döndüğünde hiç bir şekilde görüşelim, bir şeyler yapalım diye tek kelime etmedim en son 1 hafta geçti dayanamadı senin bir şey diyeceğin yok senden bekledim ama görüşmücez mi falan yaptı düşün artık. O ilgisiz, vurdum duymaz kız bir anda cepte sandığı insanın umursamazlığını görünce tedirgin olmaya başladı hatta geçenlerde 4 yıldır bir kez bile yapmadığı şeyi yapıp benden habersiz instagram hesabıma girip (şifremi bulmuş) mesajlarımı okumuş tabi farklı bir telden girince bana mail geleceğinden haberi yok mailde telefonun modeline kadar tüm bilgileri gösteriyor sonra evet girdim mesajlarada baktım diye söyledi saklamadı hiç bir şey de demedim gülüp geçtim ama şu habersiz girip mesajlara bakma olayını ben yapsaydım vay efendim sen bana güvenmiyorsun da gizli gizli hesabıma girmişsin de amaç neydi niye böyle bir şey yaptın da günlerce söylenirdi kız milleti işte.

Bu arada vücut geliştirme olayını kız arkadaşımı kıskandırmak gibi komik bir şey için değil son zamanlarda içinde bulunduğum durumdan biraz uzaklaşmak için yapmaya başladım. 6. ayın bitmesine çok az kaldı salona girdiğim ilk gün 33cm biceps vardı şuan 41cm biceps ve omuzlar, göğüs, trapezler inanılmaz gelişti 76 kilodan 88 kiloya çıktım aslında kız arkadaşımda ki bu kadar kıskançlık krizinin temel sebebi de bu değişim şimdi de başladı zaten gitme artık yeter çok irileştin daha fazlası güzel olmaz bla bla bla

• Ayrılık sinyalleri almaya baslamis miydiniz? Kac gun/ay onceden fark ettiniz?

2 hafta oldu benle soğuk davranalı. Türkiye'ye gelmişti 2 hafta önce çok iyiydik. 4 gün takıldık sonra Ukrayna'ya evine gitti. Eve gittiğinden beri yazmamaya etmemeye başladı. Yazınca görüldü yapmaya başladı. En son da bu olay yaşandı işte. Burada yaptığım bir hata mı oldu diyorum arkadaşı senlik bir durum yok bir hatan yok merak etme falan dedi bana.

Çok güzel kullanılmıssin geçmiş olsun.

Olan şey şu o senden daha zenginini buldu sen tekmeyi yedin.

Rus ukraynalı fakir milletlerin hepsi öyle.

He ona sorsan o bunu kabul etmez. Onlarda sevgi vs yok. Seks baglılığı yok çünkü 20 yaşında sexten bıkıyor zaten. E doğal ihtiyaçlar karşılanınca da para kimdeyse ona gider.

Kız %100 senden zenginiji buldu. Yaz kenara

Eğer dilerseniz 50 kuruş farkla seçiminizi bir Türk kezbanı veya 3 eşi olmuş 7 çocuklu muhacir suri ile büyütebilirsiniz.

Dalgayı geçtim da insan cidden o gecen senelere üzüntüsünden kanser olur ya. Allah sabır versin kardeşim. Umarım o geçen seneleri bir şekilde telafi edebilirsin.

• tek kavgayla bitiriyorsa zaten olmazmış o kızla. ilişkilerde kavgalar hep olur. yalnız 3-4 gün yazmayarak hata etmişsin. ama seni her yerden engellediyse, bir tane bile açık kapı bırakmadıysa tamamen bitirmiş muhtemelen. üzüleceksin biraz acı çekeceksin ama yapacak bir şey yok geçmiş olsun. yine de ben senin yerinde olsam gider ukraynaya tekrar eski hale döndürmeye çalışırdım.
  • Kızın arkadaşının erkek arkadaşı vardı o da İstanbul'da. Kendisi ile konuştum dedim işte yardımcı ol bir şekilde falan. Çocuk bana şey dedi unut artık onu bak ben unuttum. Dedim nasıl unutursun sevgilin değil mi senin. Bana şey dedi evet sevgilim ama türkiyedeyken sevgilim. Orada şu an ne yapıyor ne ediyor bilemem. Kız buna demiş ki ben senin kız arkadaşın değilim bana her gün yazma ayda bir iki defa halimi hatrımı sor yeter. Çocuk da öyle yapacak şimdi. Ben de ulaşabilirsem ayda bir iki defa naber ne yapıyorsun demeye çalışacağım. Büyük ihtimal cevap vermeyecek ama belki bir süre sonra ya engeller ya da yumuşayıp cevap verir. Zaman gösterecek bunu. Bana yazmadığım için de konuşmadığını söyledi. Ama yazınca da her gün takmıyor yani

Kiev de yaşıyorum. Bunlar için cinsellik önplandadır. Eğer 3 gün başı boş kalırsa 3.günün akşamına kulübe çıkar ve birini bulur ihtiyacını gidermek için. Daha önceki beraber olduğum kişilerden dolayı gayet iyi biliyorum.

Ukraynalı kıza trip in t sini atarsan , o günün akşamı dahi olmadan birini bulur ve удачи der sana ya da пока.

• Birincisi nedense Ukraynalı kızlar Türklerden nefret ediyorlar. Nedenini söylememe gerek yok zaten. İkincisi o kız seni gezip tozmak için kullanmıştır iş ciddiyete binincede evlilikten kaçmıştır. Malesef Ukraynalı hatunlar gezmeyi çok seviyorlar bakın 18'inden itibaren gezmedikleri ülke kalmıyor. Ayrıca para düşkünüdürler ve çoğu erken yaşta evlenip çocuk yapıp ayrılmışlardır nedenini hala anlayamadım.
    Uzak ilişkiyi sevmezler yanına alacaksın yada yanına gidecektin bizim kızlarda sevmezler uzak ilişki aslında haklılarda. Diğer arkadaşların dediği alımlı, kendine bakan, güzel hatun oldukları için iki dakikada kendisine yeni birisini bulur.
    Elbette içlerinde iyileride vardır ama benim gözlemlediklerim bunlar.

Adam 6 senede 1 kere kavga etmedik demiş. Biz 2 haftada 1 kavga ettiğimiz kızdan ayrılınca her gün geri dönsem mi diye düşüyoruz. Kafama sıçıyım!

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Haber linkini araştırırım da eski bir olay. Bulursam konuya eklerim.
    Cinsel deneyim olduysa aranızda boşver. Kullandım geçtim dersin. Zaten sevmiyor dediyse arkasından üzülmek bile saçma.
    Aşırı haklısınız gözlemlerinizde. Türkleri hiç sevmezler bana ilk başta moron dememişti hatta. Diğer Türk erkekleri gibi hepiniz moronsunuz falan demişti. Ondan sonra da kendimi sevdirdim ve bu hale gelmiştik. Ama neden böyle oldu da böyle bıraktı bir anda. Shengen bölgesi oldu Ukrayna tüm AB'yi geziyorlar şimdi kasımda Doğum günü için Polonya'ya gidecek konsere.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.