Şimdi Ara

evli erkekler bekar nasıl tatile gidebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
5.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben evli bir erkeğim ama karım bana izin vermiyor.vede tatile gidersem beni terkedecegini söylüyor.birde çevremdeki arkadaşlarımdan bazıları karısından izin alıp senede 1 hafta tatil yapabiliyorlar.ne yapmam lazım

• hocam iş seyahati çok klişe olur heralde dimi?

valla allah kolaylık versin.
  • abicim ewli barklı adamsın...eşinden ayrı tatil yapman mantık dışı bi kere...sen onunla ewlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta hep beraber olacam demedin mi??? e o zmn tut sözünü işte
  • dostum allah yardımcın olsun
    senin durumun kötü
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdanger

abicim ewli barklı adamsın...eşinden ayrı tatil yapman mantık dışı bi kere...sen onunla ewlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta hep beraber olacam demedin mi??? e o zmn tut sözünü işte

+1

tek başına tatile çıkıpta napcan?al karını çocuğun varsa çocuğunu hep beraber gezin eğlenin..artık o bekarlık günlerini unut..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xdanger

abicim ewli barklı adamsın...eşinden ayrı tatil yapman mantık dışı bi kere...sen onunla ewlenirken iyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta hep beraber olacam demedin mi??? e o zmn tut sözünü işte

• Bence şu yönden düşünmek lazım, karın sana şöyle dese "Ben sensiz 1 hafta tatil yapacağım" ne yapardın, ne düşünürdün karın hakkında bunları bir ölç tart. Eğer kalbinde hiç bir korku veya şüphe olmazsa, karımı yollardım kesinlikle diyebiliyorsan o zaman gel karım izin vermiyor de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız arkadaşım hamile ama evli
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: morcin

ben evli bir erkeğim ama karım bana izin vermiyor.vede tatile gidersem beni terkedecegini söylüyor.birde çevremdeki arkadaşlarımdan bazıları karısından izin alıp senede 1 hafta tatil yapabiliyorlar.ne yapmam lazım

çok çağdışı ve ilkel bir düşünce..Madem yanlız tatile gidecektin,neden evlendin ? Bence terketmesi az..Yengenin arkasındayız

quote:

Orcinalden alıntı : Bence şu yönden düşünmek lazım, karın sana şöyle dese "Ben sensiz 1 hafta tatil yapacağım" ne yapardın, ne düşünürdün karın hakkında bunları bir ölç tart. Eğer kalbinde hiç bir korku veya şüphe olmazsa, karımı yollardım kesinlikle diyebiliyorsan o zaman gel karım izin vermiyor de

+97545454... n tane

Bir söz var yerimidir bilmem ama, " Bütün sevgililerim benle şeyyapsın ama karım kız oğlu kız olsun " resmen tam yeri tam zamanı heralde bu sözün (orcinalini yazmak olmaz )

• neden yalnız gitçeksin ki eşini de götür.
  • ben olsam bende salmamm
  • babam "balonu çok sıkarsan patlar,erkek adam da balona benzer,evlilikte pompaya.pompa balonu şişirir şişirir.arada bi fazla havayı almassan yada balonu çok sıkarsan balon patlar." der.

filozof gibi adam vallaha
  • Eşinden ayrı tatil yapma ihtiyacı duyması normal. Zamanının büyük çoğunluğunu eşiyle geçirip sıkılmış olabilir.
  • eşinide götür yaw salmaz tabi
  • tabi tabi , sen git tatile , o da evde otursun.

abi onu da götür , düşmanın mı ?

ek:

o tek başına gitmek istese , sen ne düşünür, ne derdin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlix -- 23 Haziran 2006; 21:30:58 >
  • sen eşinide göyür ya ayrı olurmu hiç
  • Ne zorun var yanlız gideceksin..Al eşini yanına öyle git..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miharbi

Bence şu yönden düşünmek lazım, karın sana şöyle dese "Ben sensiz 1 hafta tatil yapacağım" ne yapardın, ne düşünürdün karın hakkında bunları bir ölç tart. Eğer kalbinde hiç bir korku veya şüphe olmazsa, karımı yollardım kesinlikle diyebiliyorsan o zaman gel karım izin vermiyor de

• karını tek başına tatile gönderebilirsen oda bunu isterse iş tamamdır
  • Bence Cok yakin bir arkadasinin ailesi ile birlikte bir tatile cikin.
    Boylece bayanlar birbiri ile olduklari vakitler sen ve arkadasin birlikte
    takilabilirsiniz.

Iyi niyetli olduktan sonra bence arkadaslarinla kucuk programlar
    eglenceli olabilir. Ama birkac gun bile bir es icin bana kalirsa cok
    uzun bir zaman dilimidir. O nedenle ailemle keyifli bir tatil nasil yaparim
    diye dusunsen daha iyi olacaktir.

Insanin kendi ailesi gercekten bircok guzelligi hakediyor...
  • arkadaş free takılmak istiyor. Arada özlemek de hoş olur. Hep yanyana dip dipe, insan bazen bunalıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.