Bildirim
EVLİ BEKAR ARASINDAKİ FARK SS Lİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sen ne paragoz adamsin la. Dinin imanin para olmus nerdryse baska birsey dusunmezmisin sen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen. -
quote:
Orijinalden alıntı: Şeriat Sucuğu
Sen ne paragoz adamsin la. Dinin imanin para olmus nerdryse baska birsey dusunmezmisin sen
her şey para olmuş. bu kadınlar yok mu? hepsi şeytan yüz verdikçe astarını isterler...her şeye sahip olmak isterler.
para olmadığı için hayatımı kuramıyorum -
yine yine yeniden turbo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oo turbo konusu mu? alırım bir dal.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: turbolinea
quote:
her şey para olmuş. bu kadınlar yok mu? hepsi şeytan yüz verdikçe astarını isterler...her şeye sahip olmak isterler.
para olmadığı için hayatımı kuramıyorum
Param yok deme bari turbocan. O kadar sermayen, dukkanin falanin filanin vardi hani
Turbo
quote:
adam haklı kardeş son kız arkadaşım bana benim için para = aşk demişti bende ona good luck sana dedim....maalesef durum böyle resmen sende az para var ben seninle aşk yaşayamam dedi açık açık... neymiş para=aşkmış bunuda öğrenmiş olduk.... -
Zengin kızı bulmayı da mı düşünemedin.
Hem kız paraya önem vermez hem de sen istediğin şey olan paraya ulaşırsın. -
quote:
Orijinalden alıntı: Automobilista
Zengin kızı bulmayı da mı düşünemedin.
Hem kız paraya önem vermez hem de sen istediğin şey olan paraya ulaşırsın.
Guzel ve zengin olmali yoksa turbo abi istemez
turbo
-
-
Komik mi
sizle paylaşma gereği duydum arkadaşlar -
yapacak bişey yok paran yoksa neden auile kurmak istiyosun yazık değilmi seveceğin kadına yada olacak çocuklaranıa aman Tanrım çok çalışmam lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: maşık
yapacak bişey yok paran yoksa neden auile kurmak istiyosun yazık değilmi seveceğin kadına yada olacak çocuklaranıa aman Tanrım çok çalışmam lazım
-
quote:
Orijinalden alıntı: IsO6
Turbo
-
cidden çok çalışıp iyi yerlere gelmem lazım -
Benzer içerikler
- yerde bulunan para helal mi
- kyk misafir öğrenci
- kürek kemiği çıkıntısı
- altın borçlanmak mantıklı mı
- göz göze gelince gözlerini kaçırmayan erkek
- blackberry kurucusu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X