Şimdi Ara

Evli Arkadaşlar Yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sevdiğiniz kıza , söz kesilmeden önce mi , evlilik teklifi yapılır , yoksa söz kesildikten sonra mı?
    Kusura bakmayın ilk defa başıma gelecek bişey , o yüzden danışmak istedim.Teşekkür ederim

• evli biri olarak sözlenmeden önce teklif etmelisin diyebilirim.
  • teklif söz nişan düğün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliok -- 30 Ekim 2007; 11:13:03 >
  • şimdi evlenme teklifi yapmadan önce ne için söz vereceniz birbirinize onu anlamadım
  • X bayanla söz kes,
    y bayana evlenme teklif et
    z bayanla nişan yap
  • Tekliften sonra söz nişan vb. yapılır...
    Fakat günümüzde gençler kendi arasında söz taktığı için bu adet biraz 2.planda kaldı.

Sen yinede önce teklif et zaten teklif ederken bi yüzük takcaksın söz nişan karıştırmayın aile içi yemekli bi düğün ve evlisiniz.
    Şahsen ben böle yapmayı düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenmann

evli biri olarak sözlenmeden önce teklif etmelisin diyebilirim.

Abi çok saol , şimdi yüzük alıcam değil mi şöyle tektaş falan...Ondan sonra senaryo uyduracam bide....ohooo
    Sonra teklif edicem...O da kabul ederse , istemeye gidecez...Anladım çok saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kız hakkında yardım lütfen
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • önce teklif et kabul eder zaten sonra hemen ardından söz yaparsınız bir süre öyle takılırsınız sonra ver elini evlilik
  • quote:

Orjinalden alıntı: D-Assault

Arkadaşlar sevdiğiniz kıza , söz kesilmeden önce mi , evlilik teklifi yapılır , yoksa söz kesildikten sonra mı?
    Kusura bakmayın ilk defa başıma gelecek bişey , o yüzden danışmak istedim.Teşekkür ederim

teklif yapmadan ne sözü ne nişanı ne düğünü, ilk başta teklif edeceksin.
  • Hocam teklif yapacaksan muhakak tek taş yüzük al o kadarda pahalı değil zaten 150-200 ytl'ye güzel tek taşlar var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: askerdem

Hocam teklif yapacaksan muhakak tek taş yüzük al o kadarda pahalı değil zaten 150-200 ytl'ye güzel tek taşlar var.

Hatta 4 adet Pirelli lastik alırsan tek taş pırlanta hediye ediyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aliok

teklif söz nişan düğün.

sonra sonra
  • Tabiki,de İlk Önce Teklif Edeceksin Zaten Söz Demek Evlenmenin Yarısıdır Söz Kesilmeden Önce Tekilf Edeceksin Karşısına Geçip Benimle Sözlenirmisin,mi Diyeceksin Yoksa Benimle Evlenirmisinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

quote:

teklif söz nişan düğün.

sonra sonra

• quote:

teklif söz nişan düğün.

teklif söz nişan düğün.+pişmanlık kavga gözyaşı hüzün
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.