Şimdi Ara

evli arkadaşlar fikirleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bugün yaşlı sevdiğim bir amcayla muhabbetimiz oldu bana dedik i evlenmeyi mi düşünüyon evt dedim kafama göre biri olursa neden olmasın dedim

sen evlenmeyi gündüz koluna kızı takıp gezeceksin akşamda oooh beraber yatacaksın sanıyorsun değilmi dedi bende evt tabi dedim

o dediin olay ilk 10 gün dedi sonrasında dır dır şunu alamadık bunu alamadık falancanın karısı şunu giymiş bende istiyorum vs gibi şeyler

evli arkadaşlar evliliğin ilk ayları sonrası gibi lmuyormu sadece fikirleriini merak ediyorum

• onu bilmemde evlilik aşkı öldürür onu kesinlikle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW_FORCE

onu bilmemde evlilik aşkı öldürür onu kesinlikle biliyorum

Ama olmaz ki şimdi forumda Dost hayatını Tasvip etmek
  • Evlilikle alası yok bunun şu aşk denen kimyasal olayın tepki süresi eşin durumuna göre değişir ama en babası 5 yıldır ve bu 5 yılda alınan zevkde en başta maksimumdur 5 yılın sonuna gelince minimuma düşer. Zaten evlenen bir çift kaç yıl evli kalıyorki artık en fazla 7 yıl falan sonra boşanıyorlar(%90).Ozaman evlenmeye gerek yok beraber yaşamaya başlarsınız zaten başlayınca evlenmek istemediğinizi 2nizde anlarsınz bu sırada tepkimeninde süresi son bulur aşk maşk kalmaz daha sonra yeni birisiyle tepkimeye başından başlarsınız daha zevkli olur
  • cevrendekı 1 2 senelık yenı evlı cıftlere bı danıs bence
    suankı evlılıkler nasıl onun uzerıne yogunlas
    bahsettıgın amca 70 lı yıllarda evlenmıs buyuk ıhtımal
    sımdıkı evlılıklerle o zamankı evlılıkler arasında fark var
    dunyaya bakıs acısı cok degıstı
    hem zaten olayın kılıt noktası evlenmeye karar verdıgın eşin karakteri ile alakalı
  • bu ülkede evlenmek bence zor zanaat.. hiçbirimiz bulacağımız kişinin doğru olup olamayacağını bu işi yürüyüp yürümeyeceğini bilemeyiz.ekonomik koşullar zaten hepimizce malum.. ben Anadolu'da ve metropol olmayan şehirlerdeki evlilikleri daha uzun ömürlü görüyorum.büyük şehir hayatı(trafiği,ekonomik koşullar,koşuşturma) insanları kısa sürede yıpratıyor.. ekonomik durumunuzun çok sağlam sinirlerinizin çelik gibi olması lazım..

ben kendi adıma evlilik olayına sıcak bakmıyorum şansım kadınlardan yöne pek dönmüyor.. uzun zamandır 10 seneden fazladır da kız arkadaşım yok ki öncekiler de tam bir facia idi.. belki de tek tabanca olmak daha iyidir kim bilir...
  • Vallahi kardeşim dediği aynen yüzde 1000 doğru.
    Evlenmeden önce ufacık şeylerle mutlu olan kıza evlendikten sonra ne hikmetse bitürlü yaranamadım. Anasının evinde gecekondu gibi yerde oturuyordu sıfır dayalı döşeli bursanın en nezih mekanı çekirgede dayayıp döşediğim evi bile 10 gün sonra beğenmez oldu.
    Anasının evinde hergün yürüye yürüye 1 saat işe giderdi. Evlendikten sonra istersen çalışma dedim yok ben çalışıcam dedi hadi dedim yorulmasın hergün arabayla işinden evine taşıdım.
    Ömrü hayatı boyunca gezmediği görmediği yerleri evliliğimizin 4 ayında gezdirdim eğlendirdim ne hikmetse gene yaranamadım.
    Neyseki evliliğimiz 4 ay sürdü sonrada ayrıldık bide yetmedi babasına bintürlü yalanla beni dövdürdü.
    Kardeşim en kötüsüde ne biliyor musun ve ben bu kadını hala çok seviyorum.
    İnşallah sen benim gibi olmazsın. Ama şu bi gerçek evlendikten sonra kızların yüzde90ı değişiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Vallahi kardeşim dediği aynen yüzde 1000 doğru.
    Evlenmeden önce ufacık şeylerle mutlu olan kıza evlendikten sonra ne hikmetse bitürlü yaranamadım. Anasının evinde gecekondu gibi yerde oturuyordu sıfır dayalı döşeli bursanın en nezih mekanı çekirgede dayayıp döşediğim evi bile 10 gün sonra beğenmez oldu.
    Anasının evinde hergün yürüye yürüye 1 saat işe giderdi. Evlendikten sonra istersen çalışma dedim yok ben çalışıcam dedi hadi dedim yorulmasın hergün arabayla işinden evine taşıdım.
    Ömrü hayatı boyunca gezmediği görmediği yerleri evliliğimizin 4 ayında gezdirdim eğlendirdim ne hikmetse gene yaranamadım.
    Neyseki evliliğimiz 4 ay sürdü sonrada ayrıldık bide yetmedi babasına bintürlü yalanla beni dövdürdü.
    İnşallah sen benim gibi olmazsın. Ama şu bi gerçek evlendikten sonra kızların yüzde90ı değişiyor.

Off çok kötü ya gerçekten

• bence insanlar birbirlerinden zamanla bıkıyorlar
  • amcam az bile söylemiş...evliliği, her akşam fantazi yapmak olarak algılayan 20'li yaşlardaki gençlere duyrulur...evliliğin en güzel yanı ne biliyor musunuz...kiminle evleneceğine karar verme aşamasıdır...bırakın evliliği bu seçim yapma aşamasının keyfini çıkarın...kızlarla görüşün tanışın onları tanımaya bakın...size ilk pas veren kıza evleneceğim mantığıyla yaklaşmayın...
  • @Sezgintr

Demek ki senin tecrübelerine bakarak önce kadında KANAAT olmalı dimi, gerisi düzelebilir ama ŞÜKÜR olmayan kadını mutlu edemezsin, benim için en önemli kriter bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dividi -- 1 Haziran 2010; 1:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW_FORCE

onu bilmemde evlilik aşkı öldürür onu kesinlikle biliyorum

Hele bide eş çalışmıyor tamamı ile sizin elinize bakıyorsa öldürmeyi bırak soykırım yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dividi

@Sezgintr

Demek ki senin tecrübelerine bakarak önce kadında KANAAT olmalı dimi, gerisi düzelebilir ama ŞÜKÜR olmayan kadını mutlu edemezsin, benim için en önemli kriter bu

Kardeşim tanıyamıyosun ki. İşte diyorumya evlenmeden önce 1-2 liralık hediyelerle havalara uçan kız evlendikten sonra 300 liralık hediyeye keşke yanında şusunuda alsaydın diye yorum yapan biri oldu. Allah herkesi böyle insanlardan uzak tutsun.
  • her gün bana bi 10 kişi bu tarz laflar söylüyor fazla takma bence başkalarının laflarıyla değil kendi tecrübelerinle yaşamaya bak kimsenin sözünü dinleme hiç bir lafın altında kalma ;)
  • Aynı kararsızlığı bende yaşıyorum.
    çalışan bir eş daha büyük bir sorun değil mi?
    Nasılsa kendi kazanıyor sana o konuda da ihtiyacı yok ohh. kafasına göre yaşar, seni dinlemek için hiçbir bağı yok.
  • Evliyim ve çok mutluyum. İyi ki evlenmişim diyorum. Çok hızlı yaşayan, bazı şeyleri ihmal eden birisiydim ancak evlilik ile hayatıma düzen geldi. İnşallah eylül ayında bebeğimizi da kucaklayacağız.
    Evlilik öncesi, evlilik sonrası ilk aylar ve daha da sonrası mutlaka farklı duygular yaşanıyor. Kendi adıma tam çerçevesini çizemediğim sevgiyi tam yerine oturtuyorsun. İşin içine eşine ve evine karşı sorumluluklar biniyor, sadece eşine karşı duyduğun sevginin ötesinde kaygıları da yaşıyorsun.
    Evlilik kararı almak çok ciddi bir iş. Evlenmeyi düşünenlere mutlaka doğru insanı bulduklarında, çok iyi tanıdıklarında bu kararı almalarını tavsiye ederim.
    İşin temelinde karşılıklı sevgi ve anlayış varsa o yuva mutluluk verir. Kişisel özellikleriniz çakışmıyorsa o ideal bir evlilik olmayabilir gibi düşünebilirsiniz ancak iş öyle değil, farklılıklarınız varsa ve birbirinizi dinleyebiliyor, anlayabiliyorsanız ve gerektiğinde alttan almayı biliyorsanız evlilikte sorun yaşamazsınız. Biz tam buna örnek bir çiftiz. Ben panik atak, çabuk heyecanlanan, öfkelenen birisiyim, eşim tam tersi aşırı sakindir. Ben muhafazakar bir düşünceye sahibim eşim ise tam tersi. Yazdığım gibi işin temelinde sevgi varsa bu farklılıkları önemsemiyorsunuz, farkına varmıyorsunuz. Bir de aileler çok önemli. Özellikle sosyal statü olarak çok farklılıklar olmamalı yoksa sorun yaşamak kaçınılmaz olabilir.

Yukarıda bazı arkadaşların değindiği şeyi yaşamamak sizlerin elinde. Bir kızın maddiyat konusunda yüksek beklentileri olup olmadığını zaten evlilik öncesi bilirsiniz, bu her şekilde belli olur. Eskiden görücü usulü evliliklerde bu tür sürprizler yaşanabilirmiş ancak günümüzde böyle değil. "İyi ki şuna sahibim" demek yerine "neden şuna sahip değilim" diyen kişiden pek hayır gelmez. Herkes gelir durumuna göre yaşam standartını belirler, bunun ötesinde uçuş yapan eş varsa diğer eş zaten bile bile lades demiştir.

• güvenilecek kız var mı acaba dünyada ? olmadığına inandığım için korkuyorum.
  • olmaz bişi faso fiso onlar evlilik güzeldir aşkı öldürdüğü felan yoktur benim kız arkadaşım 16 senelik 16 senedir birlikteyiz gayette muhteşem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sezgintr

Vallahi kardeşim dediği aynen yüzde 1000 doğru.

kötü valla durumun ne diyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.